Rejs med på højskole i udlandet i dit sabbatår

Global Højskole i udlandet

Rejs med på højskole i udlandet og udnyt din ferie eller sabbatår til fulde! Mellemfolkeligt Samvirke har lang erfaring med udviklingsarbejde og formidling af kulturmøder blandt unge fra hele verden.

Med Global Højskole kombinerer vi disse erfaringer med højskoletraditionen, hvor fællesskabet, et brændende engagement og lysten til læring er i centrum. Resultatet er en unik mulighed for at forene udfordringer, spændende fag, fællesskab og eventyr; at fordybe sig i globale og lokale virkeligheder og få venner for livet.

 

 

 

Vælg din højskole i udlandet

Vi har flere højskoler ude i verden i Asien, Afrika, Latinamerika og Mellemøsten, så du skal bare finde ud af hvor du gerne vil rejse hen! Brug søgemaskinen ovenfor, hvor du kan vælge om du vil på korte eller lange ophold, og hvilken region du vil til. 

Hvorfor vælge højskole i udlandet?

Se film om højskole i udlandet med Global Contact. Rejs til Afrika eller Asien på højskoleEt højskoleophold i udlandet vil give dig en helt uforglemmelig oplevelse, hvor du både lærer om verden og dig selv. Under opholdet vil du komme på mange ture og besøg rundt i det land du har valgt, og derigennem komme tæt på befolkningen. Gennem både undervisning og møder med befolkningen får du et helt nyt perspektiv på kulturen, og hvordan det er at leve i et uland. 

Højskole med rejse

På de lange højskoleophold er der tre-fire ugers rejse inklusiv, hvor hele holdet forlader højskolen og rejser til et af nabolandene for at udforske regionen yderligere. Læs mere om de lange højskoleophold

 

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.