Find rejsepartner

De fleste af de frivillige, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhold. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden frivillig, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores frivillige, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato og arbejdsområde, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Rejsepartner søges
Thailand
Thailand
Nanna, 20 år -

Nanna rejser til Thailand som frivillig på et 16-ugers ophold, til september 2022. Her skal hun lave praktisk arbejde. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Nanna, hvis du gerne vil rejse med hende til Thailand. 

Tanzania
Tanzania
Danny, 19 år -

Danny rejser til Tanzania som frivillig på et 16-ugers ophold, med ankomst i august 2022. Her skal han undervise. Danny søger en rejsepartner, som han kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Danny, hvis du gerne vil rejse med ham til Tanzania. 

Vietnam
Vietnam
Merle, 19 år -

Merle rejser til Vietnam som frivillig på et 16-ugers ophold, med ankomst i august 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Merle søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Merle, hvis du gerne vil rejse med hende til Vietnam. 

Tanzania
Tanzania
Maria, 20 år -

Maria rejser til Tanzania som frivillig på et 16-ugers ophold, med ankomst i oktober 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Maria søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Maria, hvis du gerne vil rejse med hende til Tanzania. 

Ghana
Ghana
Rasmus, 19 år -

Rasmus rejser til Ghana som frivillig på et 12-ugers ophold, med ankomst i september 2022. Her skal han arbejde med sport. Rasmus søger en rejsepartner, som han kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Rasmus, hvis du gerne vil rejse med ham til Ghana. 

Peru
Peru
Ingeborg , 20 år -

Ingeborg rejser til Peru som frivillig på et 16-ugers ophold, til august 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Ingeborg, hvis du gerne vil rejse med hende til Peru. 

Rejsepartner på Sri Lanka
Sri Lanka
Nana, 19 år -

Nana rejser til Sri Lanka som frivillig på et 12-ugers ophold, til august 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Nana, hvis du gerne vil rejse med hende til Sri Lanka. 

Tanzania
Tanzania
Anna, 19 år -

Anna rejser til Tanzania som frivillig på et 20-ugers ophold, til september 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Anna, hvis du gerne vil rejse med hende til Tanzania. 

Nepal
Nepal
Jens, 20 år -

Jens rejser til Nepal som frivillig på et 12-ugers ophold, med ankomst i september 2022. Her skal han arbejde med undervisning. Jens søger en rejsepartner, som han kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Jens, hvis du gerne vil rejse med ham til Nepal. 

Peru
Peru
Emilie, 21 år -

Emilie rejser til Peru som frivillig på et 16-ugers ophold, til august 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Emilie, hvis du gerne vil rejse med hende til Peru. 

cambodja
Cambodia
Josefine , 20 år -

Josefine rejser til Cambodja som frivillig på et 12-ugers ophold, til september 2022. Her skal hun undervise. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Josefine, hvis du gerne vil rejse med hende til Cambodja.

Kenya
Kenya
Josefine Emilie, 21 år -

Josefine rejser til Kenya som frivillig på et 20-ugers ophold, til september 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Josefine, hvis du gerne vil rejse med hende til Kenya.