Find rejsepartner

De fleste af de frivillige, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhold. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden frivillig, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores frivillige, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato og arbejdsområde, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Rejsepartner søges
Peru
Peru
Sira, 20 år -

Sira rejser til Peru på et 16-ugers ophold som frivillig til februar 2022, hvor hun skal undervise. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Sira, hvis du gerne vil rejse med hende til Peru. 

Vietnam
Vietnam
Isabella, 19 år -

Isabella rejser til Vietnam på et 12-ugers ophold som frivillig til september 2022, hvor hun skal laver aktiviteter med børn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Isabella, hvis du gerne vil rejse med hende til Vietnam. 

Rejse til Bolivia som frivillig
Bolivia
Cecilie, 20 år -

Cecilie rejser til Bolivia på et 16-ugers ophold som frivillig til februar 2022, hvor hun skal lave aktiviteter med børn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Cecilie, hvis du gerne vil rejse med hende til Bolivia. 

Tanzania
Tanzania
Lea, 20 år -

Lea rejser til Tanzania på et 16-ugers ophold som frivillig til marts 2022, hvor hun skal undervise. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Lea, hvis du gerne vil rejse med hende til Tanzania.