Find rejsepartner

De fleste af de frivillige, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhold. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden frivillig, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores frivillige, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato og arbejdsområde, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Rejsepartner søges
Rejsemakker søges til frivillig i Bolivia
Bolivia
Emma, 21 år -

Emma rejser til Bolivia på et 16-ugers ophold som frivillig til oktober, hvor hun skal arbejde med undervisning af børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Emma til Bolivia.

Rejsepartner søges til Peru
Peru
Iman, 20 år -

Iman rejser til Peru i et 12-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde på en børnehave. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Iman til Peru.

Rejsepartner søges til Nepal
Nepal
Esther, 21 år -

Esther rejser til Nepal på et 16-ugers ophold som frivillig til august, hvor hun skal arbejde med undervisning af børn og unge.  Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Esther til Nepal.

Rejsepartner til ecuador
Ecuador
Maria, 20 år -

Maria rejser til Ecuador i et 16-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde med gadebørn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Maria til Ecuador.

Thailand
Thailand
Thor, 19 år -

Thor rejser til Thailand i et 12-ugers ophold som frivillig til september, hvor han skal arbejde med praktisk arbejde. Han søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Thor til Thailand.

Rejs med til Togo
Togo
Katrine, 21 år -

Katrine rejser til Togo på et 12-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde med børn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Katrine til Togo.

Frivilligt arbejde i Uganda
Uganda
Sofie , 21 år -

Sofie rejser til Uganda i et 12-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde med organisationsarbejde. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Sofie til Uganda.

Guatemala
Guatemala
Luna , 19 år -

Luna rejser til Guatemala på et 15-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal bygge en skole. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Luna til Guatemala.

cambodja
Cambodja
Isabell, 20 år -

Isabell rejser til Cambodja på et 14-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Isabell til Cambodja.

malawi
Malawi
Cecilie , 21 år -

Cecilie rejser til Malawi på et 11-ugers ophold som frivillig til oktober, hvor hun skal arbejde med kvinders rettigheder. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Cecilie til Malawi.

Tanzania
Tanzania
Celica Marquardsen, 26 år -

Celica rejser til Tanzania på et 12-ugers ophold som frivillig til august, hvor hun skal arbejde med aktiviteter for børn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Celica til Tanzania. 

Grækenland
Grækenland
Sara, 19 år -

Sara rejser til Grækenland på et 8-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde på Alkyone. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Sara til Grækenland.

Peru
Peru
Johannes Fog , 20 år -

Johannes rejser til Peru på et 12-ugers ophold som frivillig til september, hvor han skal arbejde med undervisning af børn. Han søger en rejsepartner, som han kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Johannes til Peru. 

Nepal
Nepal
Sarah , 19 år -

Sarah rejser til Nepal på et 16-ugers ophold som frivillig til oktober, hvor hun skal lave aktiviteter med børn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Sarah til Nepal.

Filippinerne
Filippinerne
Sif , 20 år -

Sif rejser til Filippinerne på et 15-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Sif til Filippinerne.

Nepal
Nepal
Sarah , 19 år -

Sarah rejser til Nepal på et 16-ugers ophold som frivillig til oktober, hvor hun skal arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Sarah til Nepal.

Rejse til Bolivia som frivillig
Bolivia
Thea, 19 år -

Thea rejser til Bolivia på et 15-ugers ophold som frivillig til september, hvor hun skal arbejde med sundhed og omsorg. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Thea. 

Peru
Peru
Sira , 20 år -

Sira rejser til Peru på et 12-ugers ophold som frivillig til oktober, hvor hun skal arbejde med at undervise børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Sira til Peru.

Tanzania
Tanzania
Freja, 18 år -

Freja rejser til Tanzania på et 16-ugers ophold som frivillig til november, hvor hun skal lave aktiviteter med børn. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med Freja til Tanzania.