Find rejsepartner

De fleste af de frivillige, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhold. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden frivillig, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores frivillige, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato og arbejdsområde, så sørger vi for, I kommer afsted sammen.

Rejsepartner søges
Thailand
Thailand
Nanna, 20 år -

Nanna rejser til Thailand som frivillig på et 16-ugers ophold, til september 2022. Her skal hun lave praktisk arbejde. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Nanna, hvis du gerne vil rejse med hende til Thailand. 

Grækenland
Grækenland
Clara, 19 år -

Clara rejser til Grækenland som frivillig på et 12-ugers ophold, til november 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Clara, hvis du gerne vil rejse med hende til Grækenland. 

Rejse til Bolivia som frivillig
Bolivia
Sissel , 20 år -

Sissel rejser til Bolivia som frivillig på et 16-ugers ophold, til oktober 2022. Her skal hun arbejde med børn og unge. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Sissel, hvis du gerne vil rejse med hende til Bolivia. 

Nepal
Nepal
Nadia, 21 år -

Nadia rejser til Nepal som frivillig på et 16-ugers ophold, til februar 2023. Her skal hun arbejde med undervisning. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Nadia, hvis du gerne vil rejse med hende til Nepal. 

Frivilligt arbejde i Uganda
Uganda
Julie, 22 år -

Julie rejser til Uganda som frivillig på et 12-ugers ophold, til marts 2023. Her skal hun arbejde med sundhed og omsorg. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Julie, hvis du gerne vil rejse med hende til Uganda.