Global Contact Om os Kontakt os

Global Sundhed Studietur

 

Studierejser i samarbejde med Københavns Professionshøjskole

Global Sundhed studieturen er udviklet i samarbejde med Københavns Professionshøjskole. Studieturen udbydes som valgfrit element til studerende på alle sundhedsfaglige professionsbachelorer. Faget er planlagt som tre ugers teoretisk forberedelse efterfulgt af cirka tre ugers studietur. Fokus på turene er udvalgte temaer, der relaterer sig til global sundhed til dig, der gerne vil bruge din faglighed i en international kontekst. 

Du vil gøre dig masser af erfaringer, når du oplever et anderledes sundhedssystem tæt på. Der er både observation og frivilligt arbejde på dagsordenen, og kontrasterne sætter emner som etik, menneskesyn og globalisering i perspektiv. Du lærer at forholde dig kritisk over for sundhedssystemet, og du vil blive inspireret til at bidrage med dine kompetencer i et land, hvor der virkelig er behov for det.

Tilmelding

Du skal først tilmelde dig det valgfri element og have det godkendt på studiet, før du kan tilmelde dig en af studieturene hos os. 

Studietur med Københavns Professionshøjskole i Nepal
Nepal
Studietur
Studieturen i Nepal giver dig viden om ulighed i sundhed, kvinder og børns sundhed. Vi besøger klinikker på landet, større hospitaler og ildsjæle der oplyser om sundhed.
fra dkk
10.500,-
ekskl. fly
Palæstina
Studietur
Studieturen i Palæstina fokuserer på sundhed i et konfliktområde. Du kommer på besøg på hospitaler, organisationer og i en flygtningelejr
fra dkk
8.600,-
ekskl. fly
Kenya
Studietur
Studieturen i Kenya fokuserer på kvinder og reproduktiv sundhed. Du besøger hospitaler, fødeklinikker og sundhedsfremmende projekter
fra dkk
9.800,-
ekskl. fly

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.