ghana

Global Sundhed Studietur

Studierejser i samarbejde med Københavns Professionshøjskole

Global Sundhed studieturen er udviklet i samarbejde med Københavns Professionshøjskole. Studieturen udbydes som del af det valgfri element Global Sundhed til studerende på alle sundhedsfaglige professionsbachelorer. Studieturene varer ca. 2,5 uge og fokus er på udvalgte temaer, der relaterer sig til global sundhed. Det er for dig, der gerne vil bruge din sundhedsfaglighed i en international kontekst.  

Du vil gøre dig masser af erfaringer, når du oplever et anderledes sundhedssystem tæt på. Kontrasterne sætter emner som etik, socioøkonomiske vilkår og globalisering i perspektiv, og du kan forvente at få både ny faglig indsigt og et bredere perspektiv på sociale, politiske og kulturelle forhold. På alle studieture tilstræber vi en god balance mellem introducerende undervisning og spændende ekskursioner til hospitaler, klinikker og organisationer hvor du ser med egne øjne hvordan sundhedsfaglige arbejder og får viden om stedets tilbud om behandling og forebyggelse. Du får også en god baggrundsviden om landet, undervisning i kulturforståelse, samt viden om den kontekst som sundhedsvæsenet indgår i. 

Du skal desuden være opmærksom på, at praktik ikke er en del af programmerne pga. den korte længde, men der er rig mulighed for at observere hverdagen på hospitaler og klinikker, samt få en god forståelse for de lokale udfordringer gennem observationspraktikken alene, som vi tilbyder på studieturen. 

Derudover er alle studieture grupperejser, hvor man rejser sammen og følger samme program. Sammenholdet er en oplevelse i sig selv, og der er indlagt fridage i alle programmer, hvor man kan tage på egne ture som fx safari, vandreture i bjergene, eller strandtur til det Døde Hav.  

TILMELDING

Du skal først tilmelde dig det valgfri element og have det godkendt på studiet, før du kan tilmelde dig en af studieturene hos os. 

Kontakt os

Caroline
Caroline Kaae (hun/hende)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv klogere på hvilke oplevelser du får, hvis du rejser med os.

Vi starter med at sende dig på en velkomstrejse. Derefter sender vi dig kun få, men relevante mails.
Navn