Sundhed i Globalt Perspektiv

I samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Sundhed i Globalt Perspektiv er et tværfagligt og internationalt valgfag, der udbydes til dig, der skal i gang med 7. semester på en sundhedsfaglig professionsuddannelse. Valgfaget giver dig globale perspektiver på din sundhedsfaglighed, og en forståelse for hvordan kulturelle, politiske og økonomiske forhold påvirker menneskers sundhed og levevilkår.

Valgfaget har et samlet forløb på 6 uger, hvoraf den første og sidste uge afvikles i Danmark med teoretisk onlineundervisning afholdt af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, mens 4 af ugerne er en studietur til enten Uganda eller Palæstina. 

På studieturen lærer du om sundhedssystemet i Uganda eller Palæstina, møder lokale unge og inspirerende ildsjæle, og følger en professionel inden for dit fag under 2 ugers observationspraktik på et lokalt hospital, en organisation eller sundhedsklinik.

 

Tilmelding

Tilmelding til studieturene forudsætter, at du først er tilmeldt valgfaget Sundhed i Globalt Perspektiv ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. For tilmelding til valgfaget ved UCL, og for spørgsmål om den teoretiske online undervisning, kontakt international koordinator Camilla Søholm: capo@ucl.dk  

Faget udbydes af UCL, men kan vælges af sygepleje-, radiograf-, fysioterapeut-, ergoterapeut- og bioanalytikerstuderende fra alle landets professionshøjskoler. Faget består af 2 ugers teoretisk onlineundervisning og 4 ugers studietur til Palæstina eller Uganda.

Kontakt os

Medarbejder Heidi
Heidi Dimon DJurhuus
Email
hdd@ms.dk
Telefon
77310018
Koordinator for praktikprogrammet og studieture

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv klogere på hvilke oplevelser du får, hvis du rejser med os.

Vi starter med at sende dig på en velkomstrejse. Derefter sender vi dig kun få, men relevante mails.