Global Contact Om os Kontakt os

Sundhed i Globalt Perspektiv

 

I samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Sundhed i Globalt Perspektiv er et tværfagligt og internationalt valgfag, der udbydes til dig, der skal i gang med 7. semester på en sundhedsfaglig professionsuddannelse. Valgfaget giver dig globale perspektiver på din sundhedsfaglighed, og en forståelse for hvordan kulturelle, politiske og økonomiske forhold påvirker menneskers sundhed og levevilkår.

Valgfaget har et samlet forløb på 6 uger, hvoraf den første og sidste uge afvikles i Danmark med teoretisk onlineundervisning afholdt af UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, mens 4 af ugerne er en studietur til enten Uganda eller Palæstina. 

På studieturen lærer du om sundhedssystemet i Uganda eller Palæstina, møder lokale unge og inspirerende ildsjæle, og følger en professionel inden for dit fag under 2 ugers observationspraktik på et lokalt hospital, en organisation eller sundhedsklinik.

Tilmelding

Tilmelding til studieturene forudsætter, at du først er tilmeldt valgfaget Sundhed i Globalt Perspektiv ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. For tilmelding til valgfaget ved UCL, og for spørgsmål om den teoretiske online undervisning, kontakt international koordinator Camilla Søholm:  

Faget udbydes af UCL, men kan vælges af sygepleje-, radiograf-, fysioterapeut-, ergoterapeut- og bioanalytikerstuderende fra alle landets professionshøjskoler. Faget består af 2 ugers teoretisk onlineundervisning og 4 ugers studietur til Palæstina eller Uganda.

Uganda
Studietur
Studieturen giver dig en forståelse for sundhed i et samfund præget af fattigdom og ulige adgang til behandling, og du får indblik i hverdagen på et ugandisk hospital/klinik.
fra dkk
11.500,-
ekskl. fly
Palæstina
Studietur
Studieturen giver dig viden om sundhedsforholdene i de besatte områder, og et indblik i hverdagen på et palæstinensisk hospital/klinik.
fra dkk
13.100,-
ekskl. fly

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.