Global Contact Om os Kontakt os

FRIVILLIGT JOB

Bliv Work Camp leder for internationale unge

Har du lyst til at holde sommerferie med en international gruppe unge frivillige? Og drømmer du om at styrke dine kompetencer inden for projektledelse?

Som Work Camp leder er du tovholder for ugeprogrammet og gruppedynamikken blandt de internationale deltagere. Hver Work Camp har to danske frivilligere ledere tilknyttet.

Work Camps 2020

Vi har besat alle stillinger i år på følgende Work Camps:

 

Når du har gennemført en Work Camp som leder, vil vi gerne belønne dit gode arbejde. Vi tilbyder derfor at du kan komme på Work Camp i udlandet, enten i år eller næste år, hvor du så får 1900 kroner i rabat. 

Hvad er en Work Camp?

En Work Camp er et sommerprojekt, hvor 15-20 unge fra hele verden samles om et frivilligt projekt i 2-3 uger. Aldersintervallet er 18-30 år, og formålet er at lære af hinanden på tværs af alder, landegrænser, kulturer og baggrunde gennem samarbejde om frivilligt arbejde.

En Work Camp huses af en vært, fx en højskole eller festival, der har brug for hjælp til en række arbejdsopgaver eller et konkret projekt. Deltagerne yder frivilligt arbejde for værten og får til gengæld kost og logi samt en række fritidsaktiviteter. 

Mere om at være Work Camp leder 

Som Work Camp leder indgår man som en del af gruppen af deltagere, men har ansvaret for at ryste gruppen sammen socialt og planlægge fritidsaktiviteter. Deruover skal Work Camp lederne sørge for, at det frivillige arbejde udføres ved at motivere deltagerne. Værten stiller med en faglig leder, der er til stede i arbejdstiden, og som har ansvaret for de konkrete arbejdsopgaver eller faglige aktiviteter.

frivillig leder på en Work Camp

Vi tilbyder:

  • Hyggelig international sommerferieoplevelse 
  • Praktiske erfaringer med projektledelse
  • Gratis kursus om ledelse
  • Betalt kost og logi under Work Campen og dækning af transportudgifter
  • Mulighed for at blive deltager på en Work Camp i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1.900 kroner
  • Et diplom for dit arbejde som frivillig leder 

Vi forventer at du:

  • Deltager i lederkurset d. 24. maji København
  • Har lyst til at facilitere andre unge med forskellige baggrunde
  • Er ansvarlig, moden og kan vise overskud i pressede situationer
  • Kan tale et nogenlunde engelsk

Ansøgning

Du kan ansøge en eller flere Work Camps, alene eller sammen med en ven. Det er en god idé at skrive en prioriteret liste, over hvilke projekter du har lyst til. Vi placerer løbende ansøgere ud fra, hvilke projekter de har ønsket. 

Når du har sendt din ansøgning, så ringer vi dig op indenfor en uge for at høre mere. Samtalen vil højst vare 10 min. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.