Sommerhøjskole i udlandet for unge

Rejs med på højskole i sommerferien og få en uforglemmelig oplevelse! Vi har sommerhøjskoler i flere lande, så det er bare at vælge, hvor du helst vil hen.

På et højskoleophold i sommerferien rejser du med andre unge, som interesserer sig for verden, og får oplevelser og indsigt i det land du rejser til, på en måde som ikke er muligt for den almindelige turistrejsende. Programmet er fyldt med udflugter, besøg og workshops, hvor du møder lokale ildsjæle og får indblik i hvad der rør sig i landet.

Sommerhøjskolen sætter fokus på mødet mellem mennesker, samtidig med at du får indblik i emner som fattigdom, udvikling og rettigheder. Alt efter hvor du rejser hen vil du møde stammefolk, kvinderettighedsgrupper eller besøge et slumkvarter. Læs mere under hvert enkelt land.

Drømmer du om at arbejde med sundhed? Så tag med til Ghana på højskole, lær om global sundhed og følg sundhedspersonale på et afrikansk hospital.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9100,-
ekskl. fly
Du har med garanti hørt om konflikterne i Mellemøsten, men hvorfor ikke skabe dit eget billede? Tre ugers sommerhøjskole fyldt med oplevelser der vil udvide din horisont.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.900,-
ekskl. fly
Mange drømmer om at opleve det fascinerende afrikanske kontinent, og vil du samtidig lære om kulturen og få nye venner, så tag med til Kenya.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.100,-
ekskl. fly
Udforsk det mystiske Myanmar på sommerhøjskole i Yangon. Her kan du komme bag om den fantastiske buddhistiske kultur med andre danske unge.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
8.900,-
ekskl. fly
Et historisk sted omgivet af oliventræer og politiske konflikter. Tag på sommerhøjskole i Palæstina, og få oplevelser, der vil give dig nye perspektiver på landet.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.900,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.