Global Contact Om os Kontakt os

Sommerhøjskole i udlandet for unge

Rejs med på sommerhøjskole i udlandet og få en uforglemmelig oplevelse! Vi har sommerhøjskoler i flere lande, så det er bare at vælge, hvor du helst vil hen.

På et højskoleophold i sommerferien rejser du med andre unge, som interesserer sig for verden, og du får oplevelser og indsigt i det land du rejser til, på en måde som ikke er muligt for den almindelige turistrejsende. Programmet er fyldt med udflugter, besøg og workshops, hvor du møder lokale ildsjæle og får indblik i hvad der rør sig i landet.

Sommerhøjskolen sætter fokus på mødet mellem mennesker, samtidig med at du får indblik i emner som fattigdom, udvikling og rettigheder. Alt efter hvor du rejser hen vil du møde stammefolk, kvinderettighedsgrupper eller besøge et slumkvarter. Læs mere under hvert enkelt land.
 

Se alle sommerhøjskoler i udlandet:

 

Sommerhøjskole i Ghana
Oplev hvordan dansk handel med slaver foregik i Ghana, og hvilke spor det har sat sig. Få et indblik i kultur, samfund og se Vestafrikas smukkeste sandstrande.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
10.400,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Jordan
Du har med garanti hørt om konflikterne i Mellemøsten, men hvorfor ikke skabe dit eget billede? Sommerhøjskolen er fyldt med oplevelser der vil udvide din horisont.
2,5 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.700,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Kenya
Tag med til hjertet af den afrikanske savanne, lær kulturen at kende og mød nye venner på sommerhøjskole i Kenya
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.300,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Myanmar
Udforsk det mystiske Myanmar på sommerhøjskole i Yangon. Her kan du komme bag om den fantastiske buddhistiske kultur med andre danske unge.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.700,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Palæstina
Sommerhøjskolen i Palæstina giver dig nye perspektiver på en ældgammel konflikt - og indblik i arabisk kultur
2 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.000,-
ekskl. fly

 

Hvordan undervises der på sommerhøjskolerne?

Der undervises i forskellige temaer, som er relevante for det land, hvor du har valgt at rejse på sommerhøjskole. Du kan læse meget mere om programmet under hver sommerhøjskole. Fælles for alle sommerhøjskolerne er, at du får du masser af oplevelser og møder med de lokale, som en del af undervisningen.

Du skal ud og se og mødes med mennesker som er berørte af de emner, der undevises i. At rejse på højskole i sommerferien er både lærerigt og sjovt, og der vil også være masser af sociale aktiviteter undervejs og mulighed for at udforske lidt på egen hånd. 
 

Hvem rejser på højskole i sommerferien?

Vores sommerhøjskoler er for unge mellem 18-29 år. Alderspredningen er oftest stor, og du kan derfor forvente at møde andre unge i hele alderspændet. Er du yngre, arrangerer vi også U18 højskole for unge under 18 år. Et højskoleophold i udlandet i sommerferien kan passes ind i de flestes ferie, og kræver ikke du har sabbatår, og derfor er der typisk også en større aldersspredning end på de længere højskoleophold. 

Sommerhøjskole - højskole i udlandet i sommerferien

Generelt om højskoleophold i sommerferien

Alle afrejserne for de forskellige sommerhøjskoler ligger i industriferien, for at flest mulige skal have mulighed for at komme med. Længden på vores højskoleophold i sommerferien varierer, og du kan finde mere info om både længde, pris og program når du klikker dig videre til sommerhøjskolerne i de forskellige lande. Du møder de andre på dit højskolehold til en fælles intro i København, inden i samlet flyver videre ned til højskolen, hvor I bliver hentet i lufthavnen. 

Programmet på sommerhøjskolerne lægger vægt på at I skal ud og opleve en masse ting, i det land I har valgt at rejse til. Der er derfor masser af udflugter ud af højskolen, hvor I møder de lokale og får et godt indblik i det land I er rejst til. Der vil være en god kombination af ture, hvor I lærer om kultur og historie og mere turistprægede udflugter. Det er en meget social rejseform, og der vil være masser af hygge, teambuilding og tid til at lære hinanden at kende. Du får med garanti en masse nye venner og nogle helt særlige oplevelser.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.