Global Contact Om os Kontakt os

Sommerhøjskole i udlandet

Sommerhøjskole i udlandet for unge

Rejs med på sommerhøjskole i udlandet og få en uforglemmelig oplevelse! Vi har sommerhøjskoler i flere lande, så det er bare at vælge, hvor du helst vil hen.

På et højskoleophold i sommerferien rejser du med andre unge, som interesserer sig for verden, og du får oplevelser og indsigt i det land du rejser til, på en måde som ikke er muligt for den almindelige turistrejsende. Programmet er fyldt med udflugter, besøg og workshops, hvor du møder lokale ildsjæle og får indblik i hvad der rør sig i landet.

Se alle sommerhøjskoler i udlandet:
 

Højskolerejse til Grækenland - sommerhøjskole
Tag med på en rejse ned gennem Europa med tog fra Danmark til Grækenland, hvor vi lærer om asylpolitik og flygtninges vilkår.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
10.700,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Bolivia
Tag med til Bolivia på sommerhøjskole om miljø, klima og social ulighed. Her lærer du også spansk og oplever Andesbjergene.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
4.700,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Kenya
Lær om lokal kultur, bæredygtighed og fattigdom i Kenya. Du bor på den afrikanske savanne med en masai-landsby som nærmeste nabo.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.300,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Myanmar
Udforsk Myanmar på sommerhøjskole. Her kan du komme bag om buddhistisk kultur, og møde unge der kæmper for demokrati og menneskerettigheder.
3 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.700,-
ekskl. fly
Sommerhøjskole i Palæstina
Sommerhøjskolen i Palæstina giver dig nye perspektiver på en ældgammel konflikt - og indblik i arabisk kultur
2 uger
18 - 29 år
fra dkk
9.000,-
ekskl. fly

 

Hvordan undervises der på sommerhøjskolerne?

Sommerhøjskolen sætter fokus på mødet mellem mennesker, samtidig med at du får indblik i emner som fattigdom, udvikling og rettigheder. Alt efter hvor du rejser hen vil du møde stammefolk, kvinderettighedsgrupper eller besøge et slumkvarter. Læs mere under hvert enkelt land.

Der undervises i forskellige temaer, som er relevante for landet, og du skal ud og se og mødes med mennesker som er berørte af de temaer. At rejse på højskole i sommerferien er både lærerigt og sjovt, og der vil også være masser af sociale aktiviteter undervejs og mulighed for at udforske lidt på egen hånd. Du kan læse meget mere om programmet under hver sommerhøjskole.

Hvem rejser på højskole i sommerferien?

Vores sommerhøjskoler er for unge mellem 18-29 år. Alderspredningen er oftest stor, og du kan derfor forvente at møde andre unge i hele alderspændet. Er du yngre, arrangerer vi også U18 højskole for unge under 18 år. Et højskoleophold i udlandet i sommerferien kan passes ind i de flestes ferie, og kræver ikke du har sabbatår, og derfor er der typisk også en større aldersspredning end på de længere højskoleophold. 

Sommerhøjskole - højskole i udlandet i sommerferien

Generelt om højskoleophold i sommerferien

Alle afrejserne for de forskellige sommerhøjskoler ligger i industriferien, for at flest mulige skal have mulighed for at komme med. Længden på vores højskoleophold i sommerferien varierer, og du kan finde mere info om både længde, pris og program når du klikker dig videre til sommerhøjskolerne i de forskellige lande. Du møder de andre på dit højskolehold til en fælles intro i København, inden i samlet flyver videre ned til højskolen, hvor I bliver hentet i lufthavnen. 

Programmet på sommerhøjskolerne lægger vægt på at I skal ud og opleve en masse ting, i det land I har valgt at rejse til. Der er derfor masser af udflugter ud af højskolen, hvor I møder de lokale og får et godt indblik i det land I er rejst til. Der vil være en god kombination af ture, hvor I lærer om kultur og historie og mere turistprægede udflugter. Det er en meget social rejseform, og der vil være masser af hygge, teambuilding og tid til at lære hinanden at kende. Du får med garanti en masse nye venner og nogle helt særlige oplevelser.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.