Rejsebetingelser for Work Camps

Her kan du læse om vores rejsebetingelser for vores Work Camps i udlandet hos Global Contact.

Alle Work Camps er arrangeret af lokale organisationer. Global Contact er dermed ikke arrangør af den enkelte Work Camps, men står for at formidle kontakt og administrere tilmeldinger mellem de involverede parter. Derfor kan Global Contact ikke påtage sig ansvar for indholdet eller de fysiske forhold.

Det er din Work Camp-vært, der er ansvarlig for at projektet er som beskrevet. Global Contact kan derfor heller ikke påtage sig et økonomisk ansvar. Vi vil dog til hver en tid assistere og støtte de frivillige og forsøge at forbedre kritisable forhold.

To gange om året mødes vi med alle vores partnerorganisationer og diskuterer vores partnerskab, og hvordan vi eventuelt kan forbedre forholdene for danske frivillige.

1. Betaling

Når du har udfyldt din ansøgning, bliver du omdirigeret til vores betalingsside. Vi videresender ikke din ansøgning, før vi kan se, at du har betalt. Du modtager en mail, når betalingen er gået igennem. Du vil også modtage en mail, når du er optaget.
Bliver du mod forventning ikke optaget på din valgte Work Camp, kan du enten søge igen eller få det fulde beløb tilbagebetalt. 

2. Fortrydelsesret

Bliver du forhindret i at deltage og melder afbud senest tre uger før Work Campens start, får du 500 kr. tilbage. Melder du afbud senere end tre uger før din afrejse, får du ikke refunderet dine penge. Fortryder du inden du er optaget vil du kun få fuld refusion, hvis Work Campen ikke ville have optaget dig under alle omstændigheder. Du kan godt skifte Work Camp efter optagelse, hvis det sker minimum 3 uger før Work Campen starter. Hvis du ikke optages på dit nye ønske vil du få 500 kr. refunderet.

3. Forsikring

Det er dit eget ansvar at sørge for forsikring. Du skal være opmærksom på, at det blå sygesikringskort ikke gælder alle steder. Ligeledes er det ikke alle Work Camps, der forsikrer de frivillige. Derfor anbefaler vi, at du undersøger, hvilke regler der gælder for det land, du skal rejse til og evt. tegner en Gouda rejseforsikring. 

4. Visum

Du skal selv sørge for at søge visum og stå for udgifterne til det land du skal på Work Camp i. Husk at dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen. Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge.

5. Vaccination

Du skal selv sørge for at få eventuelt nødvendige vaccinationer, inden du tager af sted på din Work Camp. Global Contact anbefaler, at du opsøger din egen læge for at få information om vaccinationer og anden forebyggelse. Vær opmærksom på, at visse vaccinationer skal tages i flere omgange i en periode.

6. Sikkerhed

Der er Work Camps i hele verden, og som udgangspunkt kan du være sikker på, at sikkerhedssituationen er i orden, hvis en lokal organisation arrangerer en Work Camp, hvor de inviterer folk fra hele verden. Du kan dog altid gå ind på Udenrigsministeriets hjemmeside og læse deres specifikke rejsevejledninger for lande og forskellige områder.