Højskole med tema om frivilligt arbejde

Fire ugers højskole i udlandet med frivilligtema og emner som kulturforståelse og debat. Du vil lære en masse om traditioner, kultur og frivillighed igennem workshops, udflugter og projektarbejde. Du vil få et fællesskab en med andre unge, der også interesserer sig for verden omkring dem. 

Hvem rejser du med?

Alle, der rejser ud med Global Contact for at arbejde frivilligt i udlandet, starter med fire ugers højskoleophold. Men du kan sagtens være med, selv om du ikke skal arbejde frivilligt bagefter.

  • Opholdet er for dig, der vil på en kortere tur og måske kun vil på højskole
  • Du også kan bruge det som en opstart på din egen videre backpackerrejse
  • Måske har du valgt at arbejde frivilligt med en anden organisation, men vil gerne have en blød landing i regionen og forberedes på det at være frivillig først

 

El Salvador er et land i udvikling med en gæstfri kultur. Højskolen ligger midt i Mellemamerika og forbereder dig grundigt på at arbejde frivilligt
4 uger
18 - 25 år
fra dkk
13.900,-
ekskl. fly
Kom med på 4 ugers højskole i det nordlige Ghana. Her får du indsigt i den vestafrikanske kultur samtidig med at du prøver kræfter med frivilligt arbejde.
4 uger
18 - 25 år
fra dkk
12.800,-
ekskl. fly
Drømmer du også om Afrika? Hvorfor ikke kombinere drømmen med et højskoleophold midt på savannen? Tag med og få et godt kendskab til frivilligt arbejde i Kenya
4 uger
18 - 25 år
fra dkk
12.800,-
ekskl. fly
Vil du gøre en forskel og samtidig få et kendskab til kultur og politik i Asien? Højskolen i Myanmar kombinerer frivilligt arbejde med store oplevelser.
4 uger
18 - 25 år
fra dkk
12.600,-
ekskl. fly
Højskolen er for dig, der gerne vil opleve Palæstina og arabisk kultur indefra. Dan dit eget billede af konflikten og få unikke oplevelser med dig hjem.
12 dage
18 - 25 år
fra dkk
11.000,-
ekskl. fly
Sri Lanka har indtil for nyligt været upåvirket af turisme, hvilket stadig præger den helt unikke kultur. Tag med på højskoleopholdet og oplev landet indefra.
4 uger
18 - 25 år
fra dkk
12.600,-
ekskl. fly
Rejs med på 4 ugers højskoleophold til Zambia i hjertet af Afrika. Her udforsker vi kulturen og landet gennem oplæg, udflugter og møder med de lokale.
4 uger
18 - 25 år
fra dkk
11.900
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.