Praktik i udlandet – Fysioterapeut

Vil opleve en anden verdensdel, hvor både sundhedssystemet og menneskesynet er helt anderledes end herhjemme? Sæt dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv - i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer og oplever fysioterapi langt væk fra de vante rammer. Et praktikophold er helt sikkert noget, du aldrig vil glemme, og mon ikke, det også giver dig mod på mere arbejde i udlandet?

Udbytte af din praktik i udlandet

Et praktikophold i Danmark vil uden tvivl give dig noget fagligt, men vælger du at tage til udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du får mulighed for at øve dine færdigheder i praksis. Du bliver udfordret til at tænke i alternative behandlingsformer og metoder, da de vil have helt andre faciliteter end herhjemme, og vil støde på udfordringer vi ikke oplever herhjemme.

Du kan komme i praktik på hospitaler, rehabiliteringscentre eller på skoler for handicappede børn.

Vælg land for dit praktikophold som fysioterapeutstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som fysioterapeutstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Oplev et andet Palæstina, end det man ofte hører om i medierne, når du bor og arbejder i landet under dit praktikophold. Klik og læs mere om dine arbejdsmuligheder.
fra dkk
12.900,-
ekskl. fly
Tag din praktik i Sri Lanka, og bliv en del af et kreativt og lærerigt miljø på en skole for børn med handicap, hvor faglighed, træning og alternative metoder er værdsat.
fra dkk
13.000,-
ekskl. fly
At have handicap i Tanzania er en kæmpe stigmatisering. Bliv udfordret fagligt på et behandlings-hjem for børn med handicap i det smukke Arusha-område.
fra dkk
12.700,-
ekskl. fly
Tag din praktik i nepalesiske landsbyer omkredset af bjerge og buddhistiske flag, og udvikl dine kompetencer i et land med få ressourcer til rådighed.
fra dkk
12.300,-
ekskl. fly
Oplev den hektiske dagligdag på et stort hospital i Hanoi, hvor du i samarbejde med de lokale fysioterapeuter udvikler dig og bidrager med din faglighed.
fra dkk
12.100,-
ekskl. fly
Karen Blixen omtalte Kenya som ”Mit Afrika” – nu kan det blive dit. Tag på safari, mød de spændende masaier og oplev livet langt ude i bushen.
fra dkk
12.400,-
ekskl. fly

Arbejdsopgaver under praktikken

Som fysioterapeutstuderende vil du være med til at undersøge patienter og have mulighed for at tilrettelægge genoptræning. I dit arbejde kan du forvente at arbejde med alle aldre, det kan være mennesker der har haft slagtilfælde og dem, der lider af en kronisk sygdom. I samarbejdet med lokale fysioterapeuter kommer du til at stifte bekendstkab med en meget anderledes tilgang til dit fag, hvor langt færre ressourcer er til rådighed. 

Du vil komme til at få en dagligdag, hvor du både vil have observation, praktiske opgaver og de store kulturelle forskelle vil udvikle din faglighed og give dig nye redskaber – og der er rig mulighed for at sparre med lokale studerende og det faglige personale.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. I modsætning til herhjemme har du ikke hele tiden en vejleder ved hånden. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.