Global Contact Om os Kontakt os

Fysioterapeut - praktik i udlandet

Vil du opleve en anden verdensdel, hvor både sundhedssystemet og menneskesynet er helt anderledes end herhjemme? Sæt dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv - i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer og oplever fysioterapi langt væk fra de vante rammer. Et fysioterapeut praktik-ophold er helt sikkert noget, du aldrig vil glemme, og mon ikke, det også giver dig mod på mere arbejde i udlandet?

Udbytte af din praktik i udlandet

Et praktikophold i Danmark vil uden tvivl give dig noget fagligt, men vælger du at tage til udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du får mulighed for at øve dine færdigheder i praksis. Du bliver udfordret til at tænke i alternative behandlingsformer og metoder, da de vil have helt andre faciliteter end herhjemme, og vil støde på udfordringer vi ikke oplever herhjemme.

Du kan komme i praktik på hospitaler, rehabiliteringscentre eller på skoler for børn med funktionsnedsættelser.

Vælg land for dit praktikophold som fysioterapeutstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som fysioterapeutstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Fysioterapeut praktik i Cambodja
Cambodja
Tag din praktik i Cambodja, hvor du kan arbejde på et lokalt rehabiliteringscenter i Phnom Penh med børn og unge med fysiske og mentale handicaps.
Fysioterapeut praktik i Palæstina
Palæstina
Tag din praktik på et større rehabiliteringscenter eller på et dagcenter for børn og unge med funktionsnedsættelser på Vestbredden.
Fysioterapeut praktik i Bolivia
Bolivia
Tag din praktik som fysioterapeut i Cochabamba hos en lokal organisation, som arbejder med børn med forskellige fysiske og mentale vanskeligheder.
Fysioterapeut praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Tag din praktik i Sri Lanka, og bliv en del af et kreativt og lærerigt miljø på en skole for børn med handicap, hvor faglighed, træning og alternative metoder er værdsat.
Fysioterapeut praktik i Tanzania
Tanzania
I Tanzania arbejder du på et center for børn og unge med handicap, som får hjælp med bl.a. rehabilitering, familieterapi og erhvervsuddannelse.
Fysioterapeut praktik i Nepal
Nepal
Tag din praktik i en nepalesisk landsby, hvor du kan arbejde på et større rehabiliteringscenter specialiseret i rygmarvskader med patienter fra hele Nepal.
Fysioterapeut praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik som fysioterapeut på et stort hospital eller på et genoptræningscenter for unge og voksne med Agent Orange traumer i Hanoi.
Fysioterapeut praktik i Filippinerne
Filippinerne
I Filippinerne kan du komme i praktik hos en organisation der arbejder med rehabilitering i lokalsamfundet for børn med funktionsnedsættelser.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.