Global Contact Om os Kontakt os

Fysioterapeut - praktik i udlandet

Vil du opleve en anden verdensdel, hvor både sundhedssystemet og menneskesynet er helt anderledes end herhjemme? Sæt dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv - i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer og oplever fysioterapi langt væk fra de vante rammer. Et fysioterapeut praktik-ophold er helt sikkert noget, du aldrig vil glemme, og mon ikke, det også giver dig mod på mere arbejde i udlandet?

Udbytte af din praktik i udlandet

Et praktikophold i Danmark vil uden tvivl give dig noget fagligt, men vælger du at tage til udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du får mulighed for at øve dine færdigheder i praksis. Du bliver udfordret til at tænke i alternative behandlingsformer og metoder, da de vil have helt andre faciliteter end herhjemme, og vil støde på udfordringer vi ikke oplever herhjemme.

Du kan komme i praktik på hospitaler, rehabiliteringscentre eller på skoler for børn med funktionsnedsættelser.

Vælg land for dit praktikophold som fysioterapeutstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som fysioterapeutstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

Fysioterapi praktik i Spanien
Spanien
Tag din praktik i Spanien i byen Benidorm. Her du kan arbejde på et lokalt rehabiliteringscenter, på et alderdomshjem eller et hospital.
Fysioterapeut praktik i Cambodja
Cambodja
Tag din praktik i Cambodja, hvor du kan arbejde på et lokalt rehabiliteringscenter i Phnom Penh med børn og unge med fysiske og mentale handicaps.
Fysioterapeut praktik i Palæstina
Palæstina
Tag din praktik på et større rehabiliteringscenter eller på et dagcenter for børn og unge med funktionsnedsættelser på Vestbredden.
Fysioterapeut praktik i Bolivia
Bolivia
Tag din praktik som fysioterapeut i Cochabamba hos en lokal organisation, som arbejder med børn med forskellige fysiske og mentale vanskeligheder.
Fysioterapeut praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Tag din praktik i Sri Lanka, og bliv en del af et kreativt og lærerigt miljø på en skole for børn med handicap, hvor faglighed, træning og alternative metoder er værdsat.
Fysioterapeut praktik i Tanzania
Tanzania
I Tanzania arbejder du på et center for børn og unge med handicap, som får hjælp med bl.a. rehabilitering, familieterapi og erhvervsuddannelse.
Fysioterapeut praktik i Nepal
Nepal
Tag din praktik i en nepalesisk landsby, hvor du kan arbejde på et større rehabiliteringscenter specialiseret i rygmarvskader med patienter fra hele Nepal.
Fysioterapeut praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik som fysioterapeut på et stort hospital eller på et genoptræningscenter for unge og voksne med Agent Orange traumer i Hanoi.
Fysioterapeut praktik i Filippinerne
Filippinerne
I Filippinerne kan du komme i praktik hos en organisation der arbejder med rehabilitering i lokalsamfundet for børn med funktionsnedsættelser.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.