Se pris for Work Camp

Work Camp

Brug din ferie på en anderledes og meningsfyldt måde sammen med unge mennesker fra hele verden. På en Work Camp laver du frivilligt arbejde med andre unge på et 2-3 ugers projekt, hvor du bliver en del af et internationalt fællesskab, får nye venner og laver spændende arbejde. 

Du kan arbejde med alt muligt, lige fra truede dyr og renovering af slotte til at lave aktiviteter for børn på et flygtningecenter. Du kan komme på Work Camp i 60 forskellige lande. De fleste Work Camps er i Europa, men du kan også komme til fx Japan, Uganda eller Mexico. Størstedelen ligger fra maj til september, men du kan komme på Work Camp året rundt. 

OBS Du kan komme på Work Camps året rundt, men langt de fleste ligger i sommermånederne. Skriv dig op til vores Work Camp nyhedsbrev, hvis du vil modtage en reminder til marts, når næste sommers Work Camps offentliggøres i søgemaskinen. 

Nye venner og masser af oplevelser

En Work Camp handler ikke kun om det frivillige arbejde, men mindst lige så meget om at møde andre unge fra hele verden. Du vil sammen med de typisk 10-20 andre lave masser af sociale aktiviteter og I kan tage på udflugter i weekenden, hvor I også kan udforske det land I er rejst til. Der er flere der kommer så tæt på hinanden at de vælger at rejse videre med en eller flere af de andre deltagere efter projektet er afsluttet. Du kan fx bruge en Work Camp som et springbræt til dit backpacker rejse.

Work Camp video

Se vores korte Work Camp video og få et indblik i hvordan en Work Camp foregår. 

 

En billig måde at arbejde frivilligt i udlandet

At rejse på Work Camp koster fra 1900 kr. Du arbejder frivilligt på et projekt du selv vælger (typisk 2-3 uger) og bor og arbejder sammen med andre unge fra hele verden. 
Prisen dækker kost og logi under hele Work Campen, og på nogle Camps er udflugter og 'efter-arbejde' aktiviteter også inklusiv - læs mere under hver enkelt Work Camp.
 
 

 

Pris

Pris

Alle Work Camps koster 1900 kr. + evt. ekstra partnergebyr

Ekstra partnergebyr
Nogle Work Camps (særligt dem udenfor Europa) koster et ekstra partnergebyr. Det står tydeligt angivet under hver Work Camp, hvorvidt der er et ekstragebyr eller ej. Gebyret varierer fra Camp til Camp. Ekstragebyret betales først når du ankommer til din Work Camp.

Nogle work Camps koster et ekstra fee
(Eksempel fra Work Camp i Thailand med ekstragebyr på 9000 Thai Baht. Betales ved ankomst)

Skattefradrag 
500 kr af de 1900 kr går til Mellemfolkeligt Samvirkes ulandsarbejde, hvilket gør at du kan trække det fra i SKAT. Beløbet opgives automatisk til SKAT når året er omme og kan ses på din årsopgørelse.

Betaling
De 1900 kr. indbetales til Global Contact under din tilmelding. Du modtager en mail, når betalingen er gået igennem. Vi videresender ikke din tilmelding, før vi kan se, at du har betalt. 
Hvis du ikke bliver optaget på din Work Camp får du alle pengene retur (se mere under ansøgningsprocessen)

Fortrydelsesret
Bliver du forhindret i at deltage og melder afbud senest tre uger før Work Campens start, får du 500 kroner tilbage. Melder du afbud senere end tre uger før afrejse, får du ikke refunderet dine penge.

Ansøgningsprocess

Ansøgningsprocess

Find din Work Camp i søgemaskinen og tilføj en eller flere Work Camps til kurven (det kan være en fordel at vælge flere, så vi hurtigt kan søge på din 2. prioritering hvis der ikke er plads på din 1. prioritering).

Når du har indsendt din tilmelding og betalt de 1900 kr. for din Work Camp sender vi straks din tilmelding videre til den ønskede Work Camp. Du får typisk svar på om du er optaget på din Work Camp efter 3-4 arbejdsdage. 

Tag på flere Work Camps
Du kan sagtens deltage på mere end én Work Camp. Du kan således kombinere flere i streg og være af sted i længere tid og evt. flere lande.
Hvis du vil på mere end én Work Camp skal du sende en seperat ansøgning for hver Work Camp du gerne vil på.

Hvis du ikke bliver optaget
Bliver du ikke optaget, får du en mail, hvor du enten kan søge en ny Work Camp eller få alle dine 1900 kr. retur. Du kan altså altid få dine penge tilbage, hvis du ikke får dine ønsker opfyldt.

Kost & Logi

Kost & logi

Kost og logi er dækket under hele opholdet på en Work Camp. 

Overordnet skal du være forberedt på, at overnatnings-, bad– og toiletforholdene kan være primitive. Når det er sagt, er forholdene på hver Work Camp forskellige. Mange steder bor deltagerne på sovesale, mens andre bor i telte. Du kan læse om forholdene i beskrivelsen, inden du bestiller.

Kosten varierer, men tit vil du og de andre deltagere lave mad sammen. Hvis du er vegetar eller har andre krav til maden, skal du skrive dette i din tilmelding, så værten kan tage højde for det i planlægningen.

Transport til din Work Camp

Transport

Du skal selv sørge for tog/bus/fly til din Work Camp. Senest tre uger inden ankomst modtager du et infosheet fra værtsorganisationen med telefonnumre på dine kontaktpersoner. Der står også, hvor du skal møde, og hvordan du kommer dertil.

Hvis du vil købe flybillet inden du modtager dit infosheet, skal du planlægge din rejse sådan, at du ankommer senest kl. 14 den første dag. Den sidste dag regnes officielt for Work Campens afrejsedag, og du vil derfor også kunne købe flybillet hjem der.

Hvordan kommer du nemmest frem?
Mange af vores tidligere deltagere har brugt siden Rome2Rio, til at finde ud af hvordan man nemmest og billigst kommer fra A til B.

 

Praktiske oplysninger

Forsikring
Det er dit eget ansvar at sørge for forsikring under din Work Camp. Du skal være opmærksom på, at det blå sygesikringskort ikke gælder alle steder. Ligeledes er det ikke alle Work Camps, der forsikrer de frivillige. Derfor anbefaler vi, at du undersøger, hvilke regler der gælder for det land, du skal rejse til og eventuelt tegner en rejseforsikring.

Visum
Vælger du en Work Camp udenfor Europa er du selv ansvarlig for at søge visum til det land du skal på Work Camp i. Eventuelle udgifter til visum står du selv for. Find mere information på vores visumside
Husk at dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder frem fra hjemrejsedatoen. Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge.

Vaccination
Du skal selv sørge for at få eventuelt nødvendige vaccinationer, inden du tager af sted på din Work Camp. Global Contact anbefaler, at du opsøger din egen læge for at få information om vaccinationer og anden forebyggelse. Vær opmærksom på, at visse vaccinationer skal tages i flere omgange i en periode.

Sikkerhed
Der er Work Camps i hele verden. Som udgangspunkt kan du dog godt være sikker på, at sikkerhedssituationen er i orden, hvis en lokal organisation arrangerer en Work Camp. Du kan dog altid gå ind på Udenrigsministeriets hjemmeside og læse deres specifikke rejseanbefalinger for lande og forskellige områder.

Ansvar
Alle Work Camps er arrangeret af lokale organisationer. Global Contact er dermed ikke vært for de respektive Work Camps, men står for at formidle kontakt og administrere tilmeldinger mellem de involverede parter. Derfor kan Global Contact ikke påtage sig ansvar for indholdet eller de fysiske forhold.
Det er din Work Camp-vært, der er ansvarlig for at projektet og de fysiske forhold, er som beskrevet. Global Contact kan derfor heller ikke påtage sig et økonomisk ansvar. Vi vil til hver en tid assistere og støtte frivillige samt forsøge at forbedre kritisable forhold.
To gange om året mødes vi med alle vores partnerorganisationer og diskuterer vores partnerskab, og hvordan vi eventuelt kan forbedre forholdene for danske frivillige på Work Camps. Hvis du vil vide mere om en specifik partnerorganisation, er du velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.