Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for katastrofe- og risikomanagerstuderende

Vil du ud og afprøve din uddannelse i en kontekst, hvor du med dine egne øjne kan se nødvendigheden af katastrofe- og risikomanagement? Så tag din praktik i udlandet, hvor du bliver udfordret både personligt og fagligt, når du kommer til at arbejde sammen med lokale organisationer, med oplysning, forebyggelse og håndtering af lokale og nationale katastrofer i forskellige skalaer. 

Fagligt udbytte af din praktik i udlandet

Arbejdet med katastrofe- og risikomanagement i udviklingslande byder på mange udfordringer og relevante problemstillinger. Du oplever helt tæt på, hvor væsentligt det er at være forberedt, hvis der opstår en krisesituation. Du kan komme til at arbejde med både forebyggelse, beredskab og få et unikt indblik i de udfordringer, det pågældende land står overfor.  

Vælg land for dit praktikophold som universitetsstuderende

Læs mere om de forskellige lande her. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. Hvis du har nogle særlige interessereområder, så kontakt os, så kan vi tage en snak om mulighederne, der kan være udover det foreslåede ophold her.

 

Tag din praktik i Palæstina, hvor du bliver en del af en lokal organisation og kommer helt tæt på både kulturen og konflikten.
fra dkk
20.500,-
ekskl. fly

Om praktikopholdet

Dine arbejdsopgaver vil variere alt afhængigt af, hvor du skal hen, men overordnet set kan de blandt andet være at forberede sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med events, besøge forskellige samfund på feltture og undersøge, hvordan nødssituations tjenester og programmer arbejder sammen. Du kan også arbejde med, hvordan man identificerer forskellige potentielle katastrofer og lave interne workshops. 

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.