Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet for katastrofe- og risikomanagerstuderende

Vil du ud og afprøve din uddannelse i en kontekst, hvor du med dine egne øjne kan se nødvendigheden af katastrofe- og risikomanagement? Så tag din praktik i udlandet, hvor du bliver udfordret både personligt og fagligt, når du kommer til at arbejde sammen med lokale organisationer, med oplysning, forebyggelse og håndtering af lokale og nationale katastrofer i forskellige skalaer. 

Fagligt udbytte af din praktik i udlandet

Arbejdet med katastrofe- og risikomanagement i det globale syd byder på mange udfordringer og relevante problemstillinger. Du oplever helt tæt på, hvor væsentligt det er at være forberedt, hvis der opstår en krisesituation. Du kan komme til at arbejde med både forebyggelse, beredskab og få et unikt indblik i de udfordringer, det pågældende land står overfor.  

Vælg land for dit praktikophold som katastrofe- og risikomanagerstuderende

Læs mere om de forskellige lande her. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. Hvis du har nogle særlige interessereområder eller et ønske om at komme til et land, der ikke vises her nedenfor, så kontakt os, så kan vi tage en snak om mulighederne, der kan være udover det foreslåede ophold her.

 

Katastrofe- og risikomanager praktik i Palæstina
Palæstina
Tag din praktik i byen Ramallah på Vestbredden. Her arbejder du hos det palæstinensiske civilforsvar og hjælper med bl.a. deres hygiejne-programmer.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.