Global Contact Om os Kontakt os

Rejsepartner søges til praktikophold

Find rejsepartner

Nogle af de studerende vi sender ud i praktik, søger lige nu efter en rejsepartner, som de kan tage af sted sammen med. Du behøver ikke læse på samme studie for at rejse med en af dem. I kan fx flyve og bo sammen, men arbejde hver sit sted.

Vil du af rejse med en af dem? Så kontakt os for nærmere info.

Rejsepartner Kenya

Kenya

Ergoterapeut
Caroline, 29 år
Rejsedato:
24-08-2020

Caroline læser til ergoterapeut på Københavns Professionshøjskole og rejser til Kenya i et 6-ugers praktikforløb til august. Hun søger en rejsepartner, der også  læser ergoterapi, som hun kan bo og arbejde med i sin praktik. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med.

Rejsepartner Kenya

Kenya

Sygeplejerske
Patricia, 24 år
Rejsedato:
26-08-2020

Patricia læser til sygeplejerske på UCL og rejser til Kenya i et 10-ugers praktikforløb til august. Hun søger en rejsepartner, der også  læser til sygeplejerske, som hun kan bo og arbejde med i sin praktik. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med.

Rejsepartner Filippinerne

Filippinerne

Fysioterapeutstuderende
Sofie, 24 år
Rejsedato:
27-08-2020

Sofie læser til fysioterapeutstuderende på University College Lillebælt og rejser til Filippinerne i et 6-ugers praktikforløb til august. Hun søger en rejsepartner, som hun kan have sit praktikforløb med. Kontakt os, hvis du læser til Fysioterapeut eller Ergoterapeut og er interesseret i at rejse med.

Rejsepartner Tanzania

Tanzania

Sygeplejerske
Lariska, 26 år
Rejsedato:
18-11-2020

Lariska læser til sygeplejerske på Københavns Professionshøjskole og rejser til Tanzania i et 9-ugers praktikforløb til november. Hun søger en rejsepartner, der også  læser til sygeplejerske, som hun kan bo og arbejde med i sin praktik. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.