Find rejsepartner

De fleste af de studerende, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden studerende, som du kan bo og arbejde med under dit praktikophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores studerende, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Rejsepartner
Frivilligt arbejde i Uganda
Uganda
Ida, 24 år -

Ida læser til socialrådgiver og rejser til Uganda på et 20-ugers praktikforløb til september 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Ida, hvis du gerne vil rejse med hende til Uganda. 

Tanzania
Tanzania
Lærke, 21 år -

Lærke læser til sygeplejerske og rejser til Tanzania på et 7-ugers praktikforløb til marts 2023. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Lærke, hvis du gerne vil rejse med hende til Tanzania. 

Tanzania
Tanzania
Benigne, 32 år -

Benigne læser til sygeplejerske og rejser til Tanzania på et 5-ugers praktikophold til februar 2023. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Benigne, hvis du gerne vil rejse med hende til Tanzania. 

Kenya
Kenya
Ela, 22 år -

Ela læser til sygeplejerske og rejser til Kenya på et 10-ugers praktikophold til januar 2023. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Ela, hvis du gerne vil rejse med hende til Kenya. 

Indien
Indien
Michelle, 25 år -

Michelle læser til sygeplejerske og rejser til Indien på et 6-ugers praktikophold til februar 2023. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Michelle, hvis du gerne vil rejse med hende til Indien.