Find rejsepartner

De fleste af de studerende, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden studerende, som du kan bo og arbejde med under dit praktikophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores studerende, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Rejsepartner
Frivilligt arbejde i Uganda
Uganda
Ida, 24 år -

Ida læser til socialrådgiver og rejser til Uganda på et 20-ugers praktikforløb til september 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Ida, hvis du gerne vil rejse med hende til Uganda. 

Nepal
Nepal
Rikke A. , 44 år -

Rikke læser til sygeplejerske og rejser til Nepal på et 5-ugers praktikforløb til september 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Rikke, hvis du gerne vil rejse med hende til Nepal. 

Vietnam
Vietnam
Clara , 22 år -

Clara læser til sygeplejerske og rejser til Vietnam på et 6-ugers praktikforløb til oktober 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Clara, hvis du gerne vil rejse med hende til Vietnam. 

Vietnam
Vietnam
Ida , 23 år -

Ida læser til sygeplejerske og rejser til Vietnam på et 9-ugers praktikforløb til november 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Ida, hvis du gerne vil rejse med hende til Vietnam. 

Frivilligt arbejde i Uganda
Uganda
Sarah , 22 år -

Sarah læser på Universitetet og rejser til Uganda på et 10-ugers praktikforløb til september 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Sarah, hvis du gerne vil rejse med hende til Uganda.