Find rejsepartner

De fleste af de studerende, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden studerende, som du kan bo og arbejde med under dit praktikophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores studerende, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Rejsepartner
Tanzania
Tanzania
Asta , 20 år -

Asta læser til sygeplejerske på VIA i Aarhus og rejser til Tanzania i et 8-ugers praktikforløb til april 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Asta, hvis du gerne vil rejse med hende til Tanzania. 

Rejsepartner på Sri Lanka
Sri Lanka
Laura , 23 år -

Laura læser til sygeplejerske på VIA i Aarhus og rejser til Sri Lanka i et 5-ugers praktikforløb til februar 2022. Hun søger en rejsepartner, som hun kan bo og arbejde sammen med. Tilmeld dig samme ophold som Laura, hvis du gerne vil rejse med hende til Sri Lanka.