Find rejsepartner

Rejsepartner

De fleste af de studerende, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden studerende, som du kan bo og arbejde med under dit praktikophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). 

Flere af vores studerende, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.

Der er ingen der søger rejsepartnere p.t.

De fleste af de frivillige, som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhold. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod. Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden frivillig, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene). Flere af vores frivillige, søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato og arbejdsområde, så sørger vi for, I kommer af sted sammen.