Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Ergoterapi

Vil du opleve en anden verdensdel, hvor både sundhedssystemet og menneskesynet er helt anderledes end det danske? Du sætter dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer. Desuden ser du, hvordan arbejdet indenfor dit felt foregår langt væk fra dine vante rammer. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Vælger du at tage et praktikophold i udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du vil øve dine færdigheder i praksis. Et praktikophold i det globale syd vil give dig nye udfordringer, hvor du ikke har samme hjælpemidler til rådighed som herhjemme. Du lærer at tænke anderledes og løse problemer på nye måder, hvilket gør dig mere selvstændig. Du vil også få en bredere erfaring når du møder patienter med helt andre skader, end du kender herhjemmefra.

Vælg land for dit praktikophold som ergoterapeutstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som ergoterapeutstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Ergoterapi praktik i Bolivia
Bolivia
Kan du tale spansk? Tag din praktik i Bolivia hos en lokal organisation, som arbejder med udsatte børn og voksne i de fattigere områder af byen, Cochabamba.
Ergoterapi praktik i Nepal
Nepal
Tag til Nepal og blive tilknyttet et center for patienter med rygskader i Kathmandudalen. Her arbejder de ud fra en holistisk tilgang med at styrke patienterne.
Ergoterapeut praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Som praktikant i Sri Lanka vil du bo og arbejde i Kandy. Du vil arbejde med børn og unge med forskellige handicap, i deres hverdag på en specialskole.
Ergoterapeut praktik i Palæstina
Palæstina
Arbejd som studerende på Vestbredden på et dagcenter for børn og unge med handicap, eller på et rehabiliteringscenter tilknyttet et hospital.
Ergoterapeut praktik i Kenya
Kenya
Tag til Kenya og arbejd på et hospital med forskellige typer af patienter eller på et børnehjem for børn med forskellige funktionsnedsættelser.
Ergoterapeut praktik i Vietnam
Vietnam
Tag til Hanoi og arbejd på en specialskole for børn med handicap eller på et genoptræningscenter for unge og voksne med Agent Orange traumer fra Vietnamkrigen.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.