Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Ergoterapi

Vil du opleve en anden verdensdel, hvor både sundhedssystemet og menneskesynet er helt anderledes end det danske? Du sætter dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer. Desuden ser du, hvordan arbejdet indenfor dit felt foregår langt væk fra dine vante rammer. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Vælger du at tage et praktikophold i udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du vil øve dine færdigheder i praksis. Et praktikophold i et udviklingsland vil give dig nye udfordringer, hvor du ikke har samme hjælpemidler til rådighed som herhjemme. Du lærer at tænke anderledes og løse problemer på nye måder, hvilket gør dig mere selvstændig. Du vil også få en bredere erfaring når du møder patienter med helt andre skader, end du kender herhjemmefra.

Vælg land for dit praktikophold som ergoterapeutstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som ergoterapeutstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Ergoterapeut praktik i Cambodja
Cambodja
Tag din praktik i Cambodja, hvor du arbejder med fysisk handicappede børn og unge samtidig med, at du kommer helt tæt på den cambodjanske kultur.
Ergoterapeut praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Som praktikant i Sri Lanka kommer du til at hjælpe børn og unge, der har forskellige handicap, i deres hverdag, mens du kan opleve landets smukke natur i din fritid.
Ergoterapeut praktik i Palæstina
Palæstina
Hvad ved du om Palæstina ud over det der fortælles i medierne? Som praktikant vil du få indblik i konflikten og opleve hvad Vestbredden ellers byder på.
Ergoterapeut praktik i Tanzania
Tanzania
Få praktisk erfaring og indblik i en ny kultur, imens du i weekenden kan vandre i Kilimanjaros smukke natur og tage på safari.
Ergoterapeut praktik i Kenya
Kenya
Tag til Kenya og udnyt dit praktikforløb som ergoterapeut til fulde - det bliver en unik oplevelse der kan give dig nyt syn på din uddannelse.
Ergoterapeut praktik i Vietnam
Vietnam
Tør du bytte de vante rammer i Danmark ud med en hospitalsgang i Vietnam? Udnyt dit praktikforløb som ergoterapeut og lær mere om dit fag og verden omkring dig

Arbejdsopgaver under praktikken

Som ergoterapeutpraktikant kan du komme til at arbejde indenfor genoptræning, rehabilitering, sundhedsfremme og forebyggelse. Du kan arbejde hospitaler, hvor du kan komme i kontakt med en række forskellige typer af patienter, herunder ældre, psykisk syge, mennesker der har haft et slagtilfælde og nogle, der lider af kroniske sygdomme. 

Dine opgaver vil her sammen med det dine lokale kolleger blandt andet være at undersøge patienter og tilrettelægge deres genoptræning. Har du et særligt fokus for din praktik så henvend dig til os, så kan vi tage en snak om mulighederne.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. I modsætning til herhjemme har du ikke hele tiden en vejleder ved hånden. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.