Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Ergoterapi

Vil du opleve en anden verdensdel, hvor både sundhedssystemet og menneskesynet er helt anderledes end det danske? Du sætter dine vante arbejdsmetoder og livet som studerende i perspektiv, og i udlandet lærer du at håndtere anderledes situationer. Desuden ser du, hvordan arbejdet indenfor dit felt foregår langt væk fra dine vante rammer. 

Udbytte af din praktik i udlandet

Vælger du at tage et praktikophold i udlandet, vil du lære meget mere om dig selv, verden og andre sundhedssystemers opbygning – samtidig med, at du vil øve dine færdigheder i praksis. Et praktikophold i et udviklingsland vil give dig nye udfordringer, hvor du ikke har samme hjælpemidler til rådighed som herhjemme. Du lærer at tænke anderledes og løse problemer på nye måder, hvilket gør dig mere selvstændig. Du vil også få en bredere erfaring når du møder patienter med helt andre skader, end du kender herhjemmefra.

Rejsepartner søges

Caroline, 29 år
24-08-2020
Kenya

Caroline læser til ergoterapeut på Københavns Professionshøjskole og rejser til Kenya i et 6-ugers praktikforløb til august. Hun søger en rejsepartner, der også  læser ergoterapi, som hun kan bo og arbejde med i sin praktik. Kontakt os, hvis du er interesseret i at rejse med.

Vælg land for dit praktikophold som ergoterapeutstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som ergoterapeutstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Ergoterapi praktik i Bolivia
Bolivia
Kan du tale spansk? Tag din praktik i Bolivia hos en lokal organisation, som arbejder med udsatte børn og voksne i de fattigere områder af byen, Cochabamba.
Ergoterapi praktik i Nepal
Nepal
Tag til Nepal og blive tilknyttet et center for patienter med rygskader i Kathmandudalen. Her arbejder de ud fra en holistisk tilgang med at styrke patienter og re-integrere dem i samfundet.
Ergoterapeut praktik i Cambodja
Cambodja
Tag din praktik i Cambodja, hvor du arbejder med fysisk handicappede børn og unge samtidig med, at du kommer helt tæt på den cambodjanske kultur.
Ergoterapeut praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Som praktikant i Sri Lanka kommer du til at hjælpe børn og unge, der har forskellige handicap, i deres hverdag, mens du kan opleve landets smukke natur i din fritid.
Ergoterapeut praktik i Palæstina
Palæstina
Hvad ved du om Palæstina ud over det der fortælles i medierne? Som praktikant vil du få indblik i konflikten og opleve hvad Vestbredden ellers byder på.
Ergoterapeut praktik i Tanzania
Tanzania
Få praktisk erfaring og indblik i en ny kultur, imens du i weekenden kan vandre i Kilimanjaros smukke natur og tage på safari.
Ergoterapeut praktik i Kenya
Kenya
Tag til Kenya og udnyt dit praktikforløb som ergoterapeut til fulde - det bliver en unik oplevelse der kan give dig nyt syn på din uddannelse.
Ergoterapeut praktik i Vietnam
Vietnam
Tør du bytte de vante rammer i Danmark ud med et behandlingshjem i Vietnam? Udnyt dit praktikforløb som ergoterapeut og lær mere om dit fag og verden omkring dig
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.