Anmeldelser fra deltagerne

Hør fra deltagerne som har været ude med os på vores work camps! De fortæller om alt fra udflugterne, det sociale liv blandt deltagerne, hvilke projekter de arbejdede på, og hvad deres bedste og største oplevelser har været.

Cecilie arbejdede på en work camp i Spanien

Selvom vi var en stor gruppe på 24 unge, så blev vi en meget tæt gruppe. Vi lavede en masse forskellige aktiviteter sammen hver dag. Vi tog ind til den større by eller på stranden og så spillede vi bold og kort, når vi var hjemme på skolen.

Daniel var på en work camp i Catalonien

Der var tre ledere, og de var virkelig søde og meget engagerede. Vi sad ikke bare og kukkelurede, for når vi havde fri, var der masser af aktiviteter. Vi var på vandretur og besteg et bjerg for at blive rystet sammen. Vi var også ude og bade i en lille kystby, så der blev taget initiativ fra både ledere og deltageres side! 

Emma var i Tyskland på Work Camp

Uden tvivl, det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Nogle vil måske tænke ”ah, frivilligt arbejde i Tyskland?” Men det udviklede mig så meget, at jeg stod på egne ben – ikke bare en uge sydpå med familien. Jeg vil gerne på Work Camp igen. Det fede er, at du bidrager med det, du kan, og alle er velkomne.

Freja var på Work Camp i Portugal

Jeg ville gerne bruge min fysik i stedet for min hjerne. Som dansk skoleelev er man ikke særligt aktiv. Mens vi stod og lavede ler, puttede det i spande og spatlede murene, gik snakken rigtig fint. Det handlede også lidt om at overskride grænser. Jeg stod trods alt i syv meters højde på stilladser. Jeg valgte et land i Europa, så flybilletten var billig, og jeg havde aldrig været i Portugal.