Global Contact Om os Kontakt os

Socialrådgiver - praktik i udlandet

Ønsker du at opleve socialt arbejde i en ny kontekst, og få indblik i sociale udfordringer i meget anderledes omgivelser? Så er en udlandspraktik måske noget for dig. Du har her mulighed for at blive udfordret fagligt og personligt ved at blive en del af en lokal organisation i et af de lande, hvor vi har praktikpladser for socialrådgiverstuderende. Du vil få en hverdag i en spændende ny kultur og blive inspireret af dine nye kolleger, der dagligt kæmper med problemstillinger meget anderledes end herhjemme.

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

Socialt arbejde med udsatte grupper i et udviklingsland, hvor midlerne er få, kan være en udfordrende opgave med mange begrænsninger. Du vil igennem en praktik få en uvurderlig erfaring i at tænke innovativt og få styrket dine interkulturelle kompetencer. Du vil ligeledes få indgående kendskab til en række socialfaglige og kontekstuelle udfordringer i et pågældende land.

Rejsepartner søges

Sofie, 24 år
27-08-2020
Filippinerne

Sofie læser til fysioterapeutstuderende på University College Lillebælt og rejser til Filippinerne i et 6-ugers praktikforløb til august. Hun søger en rejsepartner, som hun kan have sit praktikforløb med. Kontakt os, hvis du læser til Fysioterapeut eller Ergoterapeut og er interesseret i at rejse med.

Vælg land for praktik - socialrådgiver

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som socialrådgiverstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Socialrådgiver praktik i Bolivia
Bolivia
Som studerende i Bolivia, bliver du en del af en organisation som arbejder med børn i forstæderne til Cochabamba. Det forventes at du har et rimeligt niveau af spansk.
Udlandspraktik socialrådgiver filippinerne
Filippinerne
Tag din praktik i Flippinerne, hvor du vil arbejde på et shelter for gadebørn i hovedstaden, Manila, og opleve den enorme kontrast mellem rig og fattig, som bliver overset af turisterne.
Socialrådgiver praktik i Grækenland
Grækenland
Grækenland er et af de europæiske lande, der modtager flest flygtninge. Bliv en del af et dagcenter, der arbejder for at forbedre forholdene for flygtninge og migranter i byen Thessaloniki.
Socialrådgiver praktik i Kenya
Kenya
I byen Nanyuki bor der rigtig mange gadebørn. Som praktikant i Kenya vil du blive en del af en spændende organisation, der fokusere på at forbedre børnenes fremtid.
Socialrådgiver praktik i Tanzania
Tanzania
Få en hverdag i Tanzania! Bliv udfordret fagligt og personligt, i mødet med en ny kultur og helt anderledes social-faglige udfordringer.
Socialrådgiver praktik i Uganda
Uganda
Som praktikant i Uganda er du med til at styrke udsatte kvinder samtidig med, at du udvikler dig som socialrådgiver og oplever en helt anderledes kultur.  
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.