Global Contact Om os Kontakt os

Socialrådgiver - praktik i udlandet

Ønsker du at opleve socialt arbejde i en ny kontekst, og få indblik i sociale udfordringer i meget anderledes omgivelser? Så er en udlandspraktik måske noget for dig. Du har her mulighed for at blive udfordret fagligt og personligt ved at blive en del af en lokal organisation i et af de lande, hvor vi har praktikpladser for socialrådgiverstuderende. Du vil få en hverdag i en spændende ny kultur og blive inspireret af dine nye kolleger, der dagligt kæmper med problemstillinger meget anderledes end herhjemme.

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

Socialt arbejde med udsatte grupper i et udviklingsland, hvor midlerne er få, kan være en udfordrende opgave med mange begrænsninger. Du vil igennem en praktik få en uvurderlig erfaring i at tænke innovativt og få styrket dine interkulturelle kompetencer. Du vil ligeledes få indgående kendskab til en række socialfaglige og kontekstuelle udfordringer i et pågældende land.

Vælg land for praktik - socialrådgiver

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som socialrådgiverstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Socialrådgiver praktik i Bolivia
Bolivia
Som studerende i Bolivia, bliver du en del af en organisation som arbejder med børn i forstæderne til Cochabamba. Det forventes at du har et rimeligt niveau af spansk.
Socialrådgiver praktik i Grækenland
Grækenland
Grækenland er et af de europæiske lande, der modtager flest flygtninge. Bliv en del af et dagcenter, der arbejder for at forbedre forholdene for flygtninge.
Socialrådgiver praktik i Uganda
Uganda
I Uganda vil du arbejde på et krisecenter for voldsramte kvinder. Her får du indblik i hvordan der både socialt og juridisk arbejdes med kønsbaseret vold i Uganda.
Socialrådgiver praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik i Vietnam som socialrådgiver og arbejd på et center i Hanoi som tilbyder rådgivning og psykosocial støtte med fokus på børn.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.