Praktik i udlandet – Bioanalytiker

Vil du stå på egne ben og opleve en anden verdensdel, hvor sundhedssystemet og ressourcerne er helt anderledes end på de danske hospitaler? Så tag med i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som bioanalytikerstuderende i udlandet, vil udvide dit perspektiv indenfor dit felt. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag hvor prioriteringer er afgørende. Laboratorierne vil have færre midler end herhjemme, og du vil støde på patienter med meget anderledes infektioner og sygdomme herhjemme. Du vil ligeledes opleve at arbejdsgangene og metoderne er væsentligt anderledes en du er vandt til, hvilket vil udvide din faglige perspektiv.

Vælg land for dit praktikophold som bioanalytikerstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som bioanalytikerstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. På nuværende tidspunkt har vi kun Kenya på hjemmeside, men vi har bioanalytikerpraktikophold til de lande, hvor vi har store samarbejdsaftaler med hospitaler. Disse er Tanzania, Uganda, Palæstina, Nepal og Vietnam.

Tag din praktik som bioanalytiker i Kenya og prøv kræfter med din uddannelse i en ny kontekst, samtidig med du får en vild oplevelse i en fremmed kultur.
fra dkk
12.900,-
ekskl. fly

Arbejdsopgaver under praktikken

Du arbejder i et laboratorium på et stort hospital, hvor du tager del i de daglige rutiner sammen med det resterende sundhedspersonale. Du er med til at indsamle blodprøver, som skal analyseres og undersøges på laboratoriet, og deltager i det daglige arbejde blandt laboratoriepersonalet på hospitaler. 

Der kan ligeledes være lokale studerende, som du vil kunne sparre med og dele erfaringer med.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. I modsætning til herhjemme har du ikke hele tiden en vejleder ved hånden. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.