Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Bioanalytiker

Vil du stå på egne ben og opleve en anden verdensdel, hvor sundhedssystemet og ressourcerne er helt anderledes end på de danske hospitaler? Så tag med i praktik på et hospital i et land i Afrika eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som bioanalytikerstuderende i udlandet, vil udvide dit perspektiv indenfor dit felt. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag, hvor prioriteringer er afgørende. Laboratorierne vil have færre midler end herhjemme, og du vil støde på patienter med meget anderledes infektioner og sygdomme herhjemme. Du vil ligeledes opleve, at arbejdsgangene og metoderne er væsentligt anderledes, end du er vandt til, hvilket vil udvide din faglige perspektiv.

Vælg land for dit praktikophold som bioanalytikerstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som bioanalytikerstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Bioanalytiker praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Som praktikant i Sri Lanka kommer du at opleve hvordan det er at arbejde på et hospital, hvor der er mange patienter med forskellige religiøse baggrunde.
Bioanalytiker praktik i Nepal
Nepal
Tag din praktik i Nepal på et mindre hospital i Bhaktapur-distriktet. Her arbejder du på et hospital for kvinder og børn, som del af det lokale laboratorieteam.
Bioanalytiker praktik i Uganda
Uganda
Som praktikant i Uganda vil du arbejde på et af de større offentlige hospitaler i Mubende. Her kan du deltage i arbejdet for patienter med HIV/AIDS.
Bioanalytiker praktik i Tanzania
Tanzania
Tag din praktik ved foden af Kilimanjaro. Du arbejder ved siden af tanzaniske studerende på de laboratoriemedicinske afdelinger.
Bioanalytiker praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik i det spændende Hanoi, få en hverdag på et kæmpe hospital og indtag en daglig rutine i den travle storby.
Bioanalytiker praktik i Kenya
Kenya
Tag din praktik som bioanalytiker i Kenya på et offentligt hospital og prøv kræfter med din uddannelse i en ny kontekst.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.