Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Bioanalytiker

Vil du stå på egne ben og opleve en anden verdensdel, hvor sundhedssystemet og ressourcerne er helt anderledes end på de danske hospitaler? Så tag med i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som bioanalytikerstuderende i udlandet, vil udvide dit perspektiv indenfor dit felt. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag, hvor prioriteringer er afgørende. Laboratorierne vil have færre midler end herhjemme, og du vil støde på patienter med meget anderledes infektioner og sygdomme herhjemme. Du vil ligeledes opleve, at arbejdsgangene og metoderne er væsentligt anderledes, end du er vandt til, hvilket vil udvide din faglige perspektiv.

Vælg land for dit praktikophold som bioanalytikerstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som bioanalytikerstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

Bioanalytiker praktik i Sri Lanka
Sri Lanka
Som praktikant i Sri Lanka kommer du helt tæt på landets kultur og oplever, hvordan det er at arbejde på et hospital, hvor der er mange patienter med forskellige religiøse baggrunde.
Bioanalytiker praktik i Palæstina
Palæstina
Vil du vide mere end hvad medierne fortæller om Palæstina? Som praktikant kommer du tæt på kulturen og oplever hurtigt, at landet har meget mere at byde på.
Bioanalytiker praktik i Nepal
Nepal
Tag din praktik i Nepal, hvor du kommer tæt på den spændende kultur og prøver din uddannelse i en ny sammenhæng.
Bioanalytiker praktik i Uganda
Uganda
Som praktikant i Uganda bliver du en del af hverdagen på hospitalet og får lov til at afprøve din uddannelse i en international kontekst.
Bioanalytiker praktik i Tanzania
Tanzania
Tag din praktik i det smukke Tanzania, hvor der venter udfordringer og spændende oplevelser som bioanalytikerstuderende.
Bioanalytiker praktik i Vietnam
Vietnam
Tag din praktik i det spændende Hanoi, få en hverdag på et kæmpe hospital og indtag en daglig rutine i den travle storby.
Bioanalytiker praktik i Kenya
Kenya
Tag din praktik som bioanalytiker i Kenya og prøv kræfter med din uddannelse i en ny kontekst, samtidig med du får en vild oplevelse i en fremmed kultur.

Arbejdsopgaver under praktikken

Du arbejder i et laboratorium på et stort hospital, hvor du tager del i de daglige rutiner sammen med det resterende sundhedspersonale. Du er med til at indsamle blodprøver, som skal analyseres og undersøges på laboratoriet, og deltager i det daglige arbejde blandt laboratoriepersonalet på hospitaler. 

Der kan ligeledes være lokale studerende, som du vil kunne sparre med og dele erfaringer med.

Vejledning under dit praktikophold

For at få et optimalt udbytte af dit praktikophold, er du nødt til at være selvstændig og initiativrig. I modsætning til herhjemme har du ikke hele tiden en vejleder ved hånden. Du bliver tilknyttet en vejleder, som sparrer med dig under opholdet, og hjælper dig med dine læringsmål.

Pris og tilmelding

Du ser prisen for praktikopholdet under hvert land, hvor du også kan tilmelde dig online.
Husk at blive godkendt til udlandspraktik af dit studie, før du tilmelder dig.

  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.