Højskolen i Kenya

Frivilligophold for dig over 25 år

Vi arrangerer frivilligt arbejde i udlandet for dig mellem 26 og 80 år i udvalgte lande. På et frivilligophold rejser du ud og oplever en ny kultur mens du hjælper til på et projekt. De fleste steder bor du hos en lokal familie og kommer dermed tæt på kulturen.

Hvad kan du arbejde med?

Ring til os og få en snak om dine muligheder, så kan vi vejlede dig omkring de lande, du kan rejse til som 26+. Hvis du har nogle specifikke ønsker i forhold til dine faglige kompetencer, som du gerne vil bruge, kan vi også fortælle lidt mere om om hvad der er muligt. 

I de fleste lande kan du undervise og lave pædagogisk arbejde på skoler. Vi har også mulighed for at sende sundhedsuddannede ud til hospitaler og klinikker i flere lande. I udvalgte lande kan du også lave organisatorisk arbejde hos NGO'er og organisationer der laver rettighedsarbejde. For mere præcis information om de forskellige lande, skal du ringe ind og få en snak med en af vores landekoordinatorer på tlf. 77310022

Du kan se en liste over nogle af de lande du kan rejse til herunder. Afhængig af dine arbejdsønsker, kan du komme til andre lande end nævnt herunder.