Rejs til Sri Lanka som fysioterapeut

Praktik som sygeplejerske i Sri Lanka

I Sri Lanka kommer du til at arbejde på et stort offentligt hospital i byen Kandy, som også er Sri Lankas næststørste hospital. Her har de, foruden de internationale studerende og mange lokale studerende indenfor sygepleje og medicin. Praktikforløbet i Sri Lanka anbefales kun til studerende på 7. semester, da du her i højere grad vil have mulighed for hands-on arbejde med patienterne.  

Det officielle sprog er singalesisk, men der tales også tamil samt en række andre minoritetssprog. Der vil altid være en på din afdeling der taler engelsk, men patienterne du møder, gør som regel ikke. Journalerne skrives primært på singalesisk. 

Læring under praktikken 

Du har mulighed for at opleve arbejdet med patienter på medicinsk, kirurgisk, pædiatrisk, intensiv og obstetrisk afdeling. Når du starter, bliver programmet for dit praktikforløb lagt i samarbejde med oversygeplejersken. Hun giver desuden også introduktion til patientplejen i Sri Lanka og læring om hvilke sygdomme du kan forvente at møde hos patienterne. Arbejdsdagen er opdelt i to; du har først en morgenvagt mellem kl. 8:30-12:00 og igen fra kl. 13-15.  

I Sri Lanka vil du møde patienter med sygdomme som denguefeber, HIV/AIDS og tuberkulose, som stadig udgør en betydelig sundhedsmæssig udfordring for landet. Du vil herigennem få indblik i hvordan man behandler disse sygdomme, og hvilke skridt sundhedsvæsnet i Sri Lanka tager for at dæmme spredningen.  

Sådan bor du 

Du kommer til at bo i et fælleshus, der ligger i et grønt område i udkanten af Kandy og i gåafstand til hospitalet. Her bliver du indlogeret på et deleværelse med op til to andre danske studerende, der er afsted på samme ophold som dig. I har adgang til eget badeværelse fra værelset. 

Dine måltider bliver tilberedt hvor du bor, og du kan vælge at komme hjem og spise din frokost eller selv tilkøbe frokost på hospitalet. I Sri Lanka får du serveret lækre retter ofte bestående af ris og karry med grøntsager.  

25.000,-


Depositum betales ved tilmelding, og restbeløb opkræves 6 uger før afrejse.
Flyprisen reguleres løbende, så book i god tid for billigst mulige flybillet.
Se hvad prisen inkluderer

Fritid

Efter arbejde, kan du udforske Kandy, som du skal bo i. Byen ligger i højlandet, omringet af små bjerge, og var tidligere hovedstad i Sri Lanka. Nu er den kendt som landets spirituelle centrum og du kan bl.a. se den 26 meter høje statue af Buddha eller nogle af byens gamle, flotte templer. Det er også en by med et pulserende kulturliv, hvor du nemt kan finde en hyggelig café og drikke srilankansk the, eller du kan gå en tur på et af de farverige markeder ved Kandy-søen. 

I weekenderne kan du tage på længere ture med Sri Lankas fantastiske togforbindelser. Sri Lanka har uendeligt mange hvide sandstrande, hvor du både kan surfe og snorkle. Hvis det er safari som lokker, kan du besøge Uda Walawe National Park, hvor du kan se vilde elefanter, krokodiller og massevis af fugle. Du kan også udfordre dig selv med vandretur op til den populære Ella’s Rock og nyde den storslåede udsigt fra toppen. 

 

Rejs til Sri Lanka som studerende
Rejs til Sri Lanka på praktik
Turism i Sri lanka
Rejs til Sri Lanka som bioanalytiker studerende
Rejs til Sri Lanka som studerende
Rejs til Sri Lanka
Rejs til Sri Lanka som studerende
Rejs til Sri Lanka
Rejs til Sri Lanka som studerende

Rejsepartner søges

Mange af dem som rejser med os, tilmelder sig uden at kende nogle af de andre på forhånd. Men det betyder ikke at du rejser alene. Tværtimod.

Vi sørger for, at du kommer ud at rejse med minimum én anden, som du kan bo og arbejde med under dit ophold (med mindre du specifikt ønsker at rejse alene).

Flere søger lige nu en rejsepartner til deres ophold. Vil du med en af dem? Så tilmeld dig samme rejsedato, så sørger vi for, at I kommer af sted sammen.

Sri Lanka på Instagram

 

Hvad inkluderer prisen?

Køber du den samlede pakke med ophold og fly er følgende inklusiv i prisen.

Generelt

 • Praktikkoordinator i Danmark, som støtter dig gennem hele dit ophold
 • Praktikplaceringer der opfylder dine læringsmål
 • Detaljeret information om rejsen
 • Introdage i København, inklusiv undervisning, kost og logi
 • 24 timers nødtelefon
 • Administrationsgebyr til Global Contact
 • Dokumentation på praktikforløb efter endt ophold
 • Dækning fra Rejsegarantifonden ifm. konkurs

Under praktikken

 • Flyrejse til Sri Lanka
 • Afhentning i lufthavn ved ankomst 
 • Lokal kontaktperson
 • Introduktion i Sri Lanka
 • Indlogering under hele opholdet
 • Morgen- og aftensmad under hele opholdet (tilsvarende hvad de lokale spiser)
 • Administrative udgifter til praktikplacering
 • Flyrejse hjem 

 

Prisen inkluderer ikke

 • Visum og evt. tilladelser
 • Vaccinationer og evt. malariapiller
 • Transport til lufthavnen efter endt ophold
 • Transport til/fra introdagene i København
 • Afbestillings- og rejseforsikring kan tilkøbes når du bestiller dit ophold
 • Medlemskab af Mellemfolkeligt Samvirke (du meldes ind ved bestilling af ophold)​

Vil du vide mere?

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af de studerende.

Der er p.t. ikke planlagt infomøder. Det vil blive annonceret her, hvornår der er skemalagt nye, såvel som i vores nyhedsbreve.

Kontakt os