Global Contact Om os Kontakt os

Praktik i udlandet – Radiograf

Ønsker du at få indsigt i et helt anderledes sundhedssystem, hvor ressourcerne er få og kulturen er anderledes end på de danske hospitaler? Så tag med i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som radiografstuderende i udlandet, vil give dig nyt perspektiv på dit felt. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag hvor prioriteringer er afgørende, når man ikke har fyldestgørende ressourcer eller maskiner til at arbejde med. Hospitalerne vil have færre midler end herhjemme, og du vil støde på sygdomme og behov, der er meget anderledes end vi kender det i Danmark. Du vil ligeledes opleve at arbejdsgangene og metoderne er væsentligt anderledes end du er vandt til, hvilket vil udvide din faglige perspektiv. 

Vælg land for dit praktikophold som radiografstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som radiografstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

 

Radiograf praktik i Nepal
Nepal
Tag din praktik i Nepal og få et indblik i landet historie og kultur, samtidig med at du afprøver din uddannelse i en international kontekst.
Radiograf praktik i Uganda
Uganda
Tag din praktik i Uganda, hvor du får et indblik i landets rivende udvikling og bliver en del af den lokale røntgenafdeling.
Radiograf praktik i Tanzania
Tanzania
Tag din praktik i Tanzania, hvor du kommer helt tæt på hverdagen på et tanzaniansk hospital og med udsigt til Kilimanjaro lærer den lokale kultur rigtig godt at kende.
Radiograf praktik i Kenya
Kenya
Tag din praktik i Kenya og oplev hverdagen på det lokale hospital, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt og kommer helt tæt på den lokale kultur.
Radiograf praktik i Vietnam
Vietnam
Nyd Hanois summende gader og kom tæt på den vietnamesiske kultur, mens du er praktikant på et stort børnehospital i Hanoi.
Radiograf praktik i Palæstina
Palæstina
Palæstina er meget mere end hvad medierne fortæller. Tag til Palæstina i praktik og oplev Vestbreddens alsidige kultur.
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.