Praktik i udlandet – Radiograf

Ønsker du at få indsigt i et helt anderledes sundhedssystem, hvor ressourcerne er få og kulturen er anderledes end på de danske hospitaler? Så tag med i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som radiografstuderende i udlandet, vil give dig nyt perspektiv på dit felt. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag hvor prioriteringer er afgørende, når man ikke har fyldestgørende ressourcer eller maskiner til at arbejde med. Hospitalerne vil have færre midler end herhjemme, og du vil støde på sygdomme og behov, der er meget anderledes end vi kender det i Danmark. Du vil ligeledes opleve at arbejdsgangene og metoderne er væsentligt anderledes en du er vandt til, hvilket vil udvide din faglige perspektiv. 

Vælg land for dit praktikophold som radiografstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som radiografstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding. 

OBS: På nuværende tidspunkt har vi ikke nogle specifikke ophold på hjemmesiden for radiografstuderende, men du kan komme på praktikophold i Kenya, Tanzania, Uganda, Palæstina, og Vietnam. Kontakt os for yderligere information.

 

 

  

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.