Praktik i udlandet – Radiograf

Ønsker du at få indsigt i et helt anderledes sundhedssystem, hvor ressourcerne er få og kulturen er anderledes end på de danske hospitaler? Så tag med i praktik på et hospital i Afrika, Mellemøsten eller Asien. 

Udbytte af dit praktikophold i udlandet

At tage en praktik som radiografstuderende i udlandet, vil give dig nyt perspektiv på dit felt. Du vil skulle tænke kreativt og innovativt, og du vil blive udfordret i en hverdag hvor prioriteringer er afgørende, når man ikke har fyldestgørende ressourcer eller maskiner til at arbejde med. Hospitalerne vil have færre midler end herhjemme, og du vil støde på sygdomme og behov, der er meget anderledes end vi kender det i Danmark. Du vil ligeledes opleve at arbejdsgangene og metoderne er væsentligt anderledes end du er vandt til, hvilket vil udvide din faglige perspektiv. 

Vælg land for dit praktikophold som radiografstuderende

Læs mere om de forskellige lande herunder, som du kan komme i praktik i som radiografstuderende. Under hvert land finder du også pris og tilmelding.

 

Tag din praktik i Nepal og få et indblik i landet historie og kultur, samtidig med at du afprøver din uddannelse i en international kontekst.
fra dkk
12.300,-
ekskl. fly
Tag din praktik i Uganda, hvor du får et indblik i landets rivende udvikling og bliver en del af den lokale røntgenafdeling.
fra dkk
12.500,-
ekskl. fly
Tag din praktik i Tanzania, hvor du kommer helt tæt på hverdagen på et tanzaniansk hospital og med udsigt til Kilimanjaro lærer den lokale kultur rigtig godt at kende.
fra dkk
18.000,-
ekskl. fly
Tag din praktik i Kenya og oplev hverdagen på det lokale hospital, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt og kommer helt tæt på den lokale kultur.
fra dkk
16.400,-
ekskl. fly
Nyd Hanois summende gader og kom tæt på den vietnamesiske kultur, mens du er praktikant på et stort børnehospital i Hanoi.
fra dkk
12.100,-
ekskl. fly
Palæstina er meget mere end hvad medierne fortæller. Tag til Palæstina i praktik og oplev Vestbreddens alsidige kultur.
fra dkk
13.000,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.