Nyheder og artikler om vores ophold ude i verden

Læs om nye projekter, følg frivillige gennem interview og beretninger, få indblik i højskolelivet og find inspiration til din egen rejse! 

Rejs til Uganda

Sabbatår i udlandet - Rejs ud i dit sabbatår

Så tøm hovedet for skoletræthed og rejs ud i verdens bedste sabbatår! Med Global Contact får du chancen for at stille din udlængsel og kickstarte dit sabbatår med en rejse til udlandet, som bliver en oplevelse for livet.
På Work Camp for 10. gang

På Work Camp for 10. gang

Mathias er en trofast Work Camp rejsende og har i nu mange år været af sted på Work Camp. Og i år er ingen undtagelse, der tager han af sted på hans 10. camp. Vi har snakket med ham for at høre hvad det er han så godt kan lide ved Work Camps. Læs med!
Work Camp i Spanien

Roses Work Camp oplevelse i Spanien

Sommeren 2018 valgte Rose at tage på Work Camp i Spanien. Her tilbragte hun 2 uger sammen med et hold internationale frivillige og fik en kæmpe oplevelse. Rose fortæller om sin camp her.
soeskendepar-paa-work-camp

Søskendepar på Work Camp

Hvorfor ikke rejse ud og lave frivilligt arbejde med din søster eller bror? Det bliver med garanti en kæmpe oplevelse, som I vil dele resten af livet. I år sender vi to søskendepar på Work Camps, og det ene par gentager succesen.
Studieture til Europa i en Corona-tid

Studieture til Europa i en Corona-tid

Der er muligheder for studierejser til nogle europæiske lande under Corona. Læs her hvordan I kommer af sted – og få inspiration til en studietur om klima, flygtninge eller unge-udveksling i Europa.