Nyheder og artikler om vores ophold ude i verden

Læs om nye projekter, følg frivillige gennem interview og beretninger, få indblik i højskolelivet og find inspiration til din egen rejse! 


Vi har talt med vores rejsekoordinatorer, som er eksperter i at pakke til lidt af hvert, og lavet en overordnet pakkeliste til alle vores rejser ud i verden.
Sidder du som så mange andre med snuden i bogen, gruer for eksamen, men GLÆDER dig til sommerferien? Vi kan godt mærke det er højsæson for sommerferieplanlægning, hvor vi lige nu modtager mange tilmeldinger til vores sommerophold.
Haitham Abdalla arbejder på sommerhøjskolen i Jordan. Over en usikker skypeforbindelse fortæller Haitham, hvorfor jobbet giver så meget mening for ham, og hvad deltagerne får ud af deres opholdet.
Christine og Ditte var på studietur til Ghana med sygeplejerskeuddannelsen i efteråret 2016. Her fik de indblik i forskelle og ligheder i forhold til det sundhedssystem, vi kender i Danmark.
Johannes var frivillig i Thailand i efteråret 2013. Når han tænker tilbage på det i dag, ser han især tre grunde til, at andre skal tage på den samme rejse.
Monica var på højskole i Kenya, inden hun tog videre ud og lavede frivilligt arbejde på et børnehjem. I rejsebrevet fortæller hun, hvorfor andre frivillige bør glæde sig til det forberedende højskoleophold.
Det er blevet mere og mere populært at kombinere det klassiske højskoleophold med et rejseeventyr. Se oversigten over alle vores højskoler med rejser her og bliv klogere på om højskole ude i verden er noget for dig.
Når man tager på højskole i Palæstina, står man selv for aftensmaden. Men hvad kan man spise på restauranterne i Betlehem, Jerusalem og Ramallah, og hvad koster det? Her får du nogle svar - og et indblik i det palæstinensiske køkken.
Christina læser til dagligt til sygeplejerske på Metropol i København. Hun har valgt at tage et klinikophold i udlandet, hvor hun er rejst i praktik med Global Contact til Sri Lanka. Læs hendes rejsebrev her.

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.