Nyheder og artikler om vores ophold ude i verden

Læs om nye projekter, følg frivillige gennem interview og beretninger, få indblik i højskolelivet og find inspiration til din egen rejse! 


"Så stod jeg der. På en togstation en times kørsel fra Paris og kunne ikke slippe væk lige foreløbig..." Læs Sara-Lisas rejsebrev om hendes Work Camp oplevelse i Frankrig.
Rejs ud som færdiguddannet sygeplejerske og arbejd frivilligt på et hospital eller klinik i Asien, Afrika eller Mellemøsten
Da Emilie og Sonia tog springet og rejste til Zambia som frivillige, vidste de ikke meget om det land, de havde valgt at rejse til. Og endnu mindre vidste de, at de skulle komme til at gøre en meget stor forskel på børnehjemmet dernede.
Når du tilmelder dig vores 50+ ophold i Tanzania, kommer du til at bo på TCDC-højskolen i Arusha. Det er her, at du vil få undervisning, ligesom at der er restaurant, bar, sportsfaciliteter, vaskeri og meget mere på selve højskolen.
Fire frivillig i Malawi kommer med gode råd til dig, der overvejer at rejse ud som frivillig med Global Contact.
Vi har talt med vores rejsekoordinatorer, som er eksperter i at pakke til lidt af hvert, og lavet en overordnet pakkeliste til alle vores rejser ud i verden.
Sidder du som så mange andre med snuden i bogen, gruer for eksamen, men GLÆDER dig til sommerferien? Vi kan godt mærke det er højsæson for sommerferieplanlægning, hvor vi lige nu modtager mange tilmeldinger til vores sommerophold.
Haitham Abdalla arbejder på sommerhøjskolen i Jordan. Over en usikker skypeforbindelse fortæller Haitham, hvorfor jobbet giver så meget mening for ham, og hvad deltagerne får ud af deres opholdet.
Christine og Ditte var på studietur til Ghana med sygeplejerskeuddannelsen i efteråret 2016. Her fik de indblik i forskelle og ligheder i forhold til det sundhedssystem, vi kender i Danmark.

Kontakt os


Telefon: 7731 0022
Email: globalcontact@ ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.