Global Contact Om os Kontakt os

Farvet festival i Nepal

Frivilligt arbejde i Nepal under holi festivallen

Forestil dig en solbeskinnet gade i Nepal med tusindvis af glade mennesker i alle regnbuens farver. Latter, livemusik og dans fuldender festlighederne. Det er nu, du skal bestille dit ophold som frivillig, hvis du vil byde foråret velkommen i varmen.

Nepaleserne har længe haft tradition for at fejre foråret ved at kaste med farvet pulver og vand i gaderne. Som udlænding bliver du ikke skånet, for det er alle mod alle – så væbn dig med vandpistol og farvede vandballoner og deltag i de lokale festligheder. I år afholdes Holi Festival den 17. marts, men festen strækker sig ofte over flere dage. Selv om over 80% af befolkningen er hinduister, bliver Holi fejret på tværs af alle religioner.

Oplev det farverige Holi under dit frivillige arbejde i Nepal

I Nepal er der mange muligheder for at arbejde frivilligt på børnehjem og skoler. Der er et stort behov for volontører til engelskundervisning. Nepal er blandt andet kendt for gæstfriheden og den storslåede natur, og samtidig er landet et af de få, der endnu er forholdsvis uspoleret af turisme. Læs meget mere om frivilligt arbejde i Nepal.

Her ses nogle af farverne der bliver kastet under holi - duk dig!

  

Se også:

Fra Haarby på Sydfyn til Aitabare som frivillig i Sydøstnepal
Fra Haarby på Sydfyn til Aitabare i Sydøstnepal. Janni fra Haarby er netop nu i Nepal og håber på en udstrakt arm fra sin hjemegn.
Artikel om hvordan afslag på drømmestudiet gav adgang til drømmerejsen
Den 30. juli var en skæbnedag for mange unge, som modtog besked fra de danske videregående uddannelser. For rigtig mange er nyheden desværre ikke som håbet. Men et afslag åbner nye muligheder.
Om at rejse som frivillig til Bolivia
En mobil skole, udflugter i weekenderne og de bedste bøfsteder. Vores volontører i Bolivia fortæller om en hverdag i det latinamerikanske højland.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.