Global Contact Om os Kontakt os

Frivillig i Latinamerika

Drømmer du om at blive frivillig i Sydamerika eller Mellemamerika? Hos Global Contact tilbyder vi frivilligt arbejde på fx skoler og børnehjem i en række lande i Latinamerika. 

Fælles for alle frivillige i latinamerika er, at dit ophold starter på vores højskole, som ligger i den lille skønne by, Suchitoto, i El Salvador. Her lærer du spansk, du får grundig indsigt i kultur og politik i Latinamerika samtidig med du bliver forberedt til dit frivillige arbejde.

Herefter kan du rejse videre som frivillig i Sydamerika eller Mellemamerika, hvor du selv vælger hvilket land og projekt du vil arbejde med. Klik på landene herunder for at læse mere om hvad du kan arbejde med, afrejsedatoer, pris og meget mere. 

Frivilligt arbejde i Bolivia
¡Bienvenidos a Bolivia! Det fattige land er rigt på alt fra sneklædte bjergtinder til uendelig saltørken. Lær spansk og gør en aktiv forskel for landets børn og unge
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
21.500,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Ecuador
Oplev et fantastisk dyreliv i junglen eller bo i højlandets byer. Landet ved ækvator har det hele, og der er brug for dig som frivillig.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
21.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Guatemala
Guatemala er ikke kun et smukt land med grønne bjerge og blanke søer, men også en befolkning med rødder i mayakulturen som du kan skabe forandring sammen med.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.700,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Colombia
Bliv frivillig i Colombia på den smukkeste ø ud for byen Cartagena. Lektiehjælp, miljøprojekter og sport med øens børn - du kan være med til at hjælpe med det hele.
12- 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
22.200,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Peru
Bestig Andesbjergenes smukkeste tinder, tag dybt ind i Amazonas eller oplev Stillehavets brusen. Tag til Peru og gør en forskel sammen med andre.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.900,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.