Frivilligt arbejde i Afrika - bliv frivillig i Afrika

Rejs med os ud og lav frivilligt arbejde i Afrika. Vi tilbyder frivilligophold i en række afrikanske lande, hvor du kan arbejde på børnehjem, undervise på skoler, arbejde med sport og kultur og meget mere. Du kan læse om de forskellige arbejdsmuligheder under hvert land i listen nederst på siden. 

Når du rejser med os som frivillig i Afrika, vil du typisk komme til at bo hos en lokal familie i nærheden af det sted du skal arbejde. For mange ender opholdet hos værtsfamilien med at være en af de største oplevelser, fordi det er med til at give dig et unikt indblik i kulturen og en tæt relation med de lokale. Det er meget normalt at nå at blive inviteret med til bryllup, familie-fødselsdage eller det ugentlige kirkebesøg, som helt sikkert er en oplevelse værd.

Afrika er det kontinent vi sender allerflest frivillige til. Mange vælger at blive frivillige i lande som Tanzania, Kenya og Ghana, men vil du gerne ud og stå lidt mere på egne ben kan du også vælge lande som Malawi, Togo eller Mozambique, som vi ikke sender lige så mange frivillige til. Uanset hvilket land du vælger, kan du dog være sikker på at få en kæmpe oplevelse. Som frivillig kommer du tæt på folk med helt andre livsvilkår en hvad du kender herhjemmefra. Det vil udvikle din horisont, og give dig en bedre forståelse af den verden vi lever i. 

Dit ophold som frivillig i Afrika

Vi har en lang erfaring med at arrangere frivilligophold i Afrika og mange forskellig projekter du kan vælge imellem. Når du har fundet det land i Afrika du vil til og valgt hvuilken type arbejde du vil lave, starter vi organiseringen af dit ophold. Du vil møde de andre du skal rejse med til en fælles intro i Danmark inden afrejse. Du kan læse meget mere om dit forløb som frivillig her.