Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde i Afrika - bliv frivillig i Afrika

Rejs med os ud og lav frivilligt arbejde i Afrika. Vi tilbyder frivilligophold i en række afrikanske lande, hvor du kan arbejde på børnehjem, undervise på skoler, arbejde med sport og kultur og meget mere. Du kan læse om de forskellige arbejdsmuligheder under hvert land i listen nederst på siden. 

Når du rejser med os som frivillig i Afrika, vil du typisk komme til at bo hos en lokal familie i nærheden af det sted du skal arbejde. For mange ender opholdet hos værtsfamilienmed at være en af de største oplevelser, fordi det er med til at give dig et unikt indblik i kulturen og en tæt relation med de lokale. Det er meget normalt at nå at blive inviteret med til bryllup, familiefødselsdage eller det ugentlige kirkebesøg, som helt sikkert er en oplvelse værd.

Afrika er det kontinent vi sender allerflest frivillige til. Mange vælger at blive frivillige i lande som Tanzania, Kenya og Ghana, men vil du gerne ud og stå lidt mere på egne ben kan du også vælge lande som Malawi, Togo eller Mozambique, som vi ikke sender lige så mange frivillige til. Uanset hvilket land du vælger, kan du dog være sikker på at få en kæmpe oplevelse. Som frivillig kommer du tæt på folk med helt andre livsvilkår en hvad du kender herhjemmefra. Det vil udvikle din horisont, og give dig en bedre forståelse af den verden vi lever i. 

Dit ophold som frivillig i Afrika

Vi har en lang erfaring med at arrangere frivilligophold i Afrika og mange forskellig projekter du kan vælge imellem. Når du har fundet det land i Afrika du vil til og valgt hvuilken type arbejde du vil lave, starter vi organiseringen af dit ophold. Du vil møde de andre du skal rejse med til en fælles intro i Danmark inden afrejse. Du kan læse meget mere om dit forløb som frivillig her.

 

Frivilligt arbejde i Tanzania
Du kommer ikke til at kede dig i Tanzania. Tag på safari, bestig et bjerg, udforsk byerne, slap af på de hvide sandstrande og skab venskaber på tværs af baggrund.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
28.000,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Kenya
Rejs med som frivillig til Kenya, her vil du arbejde med unge mennesker, møde den spændende masaikultur og oplev både livet i storbyen og langt ude i bushen.
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
27.700,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Uganda
Uganda bliver kaldt Afrikas perle, og landet har masser at byde på. Vær med til at give landets børn og unge en lysere fremtid som frivillig.
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
22.000,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Zambia
Det autentiske og uspolerede Afrika skal opleves i Zambia, som prydes af Victoria Falls, enorme søer og en imødekommende befolkning.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
21.300,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Mozambique
Mozambique rummer et spændende mix af kulturer, og landet med den flotte kyststrækning er stadig uberørt af masseturismen.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
19.400,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Malawi
Afrikas varmeste hjerte, kontinentets tredjestørste sø og et imponerende dyreliv. Alt dette finder du i det ukendte Malawi, som kan blive dit livs oplevelse
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.000,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Togo
De færreste har hørt om det vestafrikanske land Togo, men nu har du mulighed for at rejse til det lille land med de stolte traditioner og franske aner
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
20.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Ghana
Rejs med til Vestafrika og udforsk Ghana. Her kan du opleve moderne storbyer langs kysten og de mere traditionelle landsbyer inde i landet.
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
23.800,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.