Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde i Asien

Rejs med til Asien og lav frivilligt arbejde. Du kan undervise på en skole i Nepal, lege med børnene på et børnehjem i Cambodja eller hjælpe til i marken på vores projekt i Thailand. Mulighederne er mange og uanset hvor du vælger at rejse hen bliver det en kæmpe oplevelse.

At rejse som frivillig i Asien

Der er stor forskel på kulturen i de forskellige lande i Asien, men generelt er det meget nemt at rejse i denne del af verden. Og så er det billigt! Hvis du vil på weekendture under dit ophold, eller rejse rundt bagefter, kan du få mange oplevelser for relativt få penge.

Du bor hos en værtsfamilie

Under dit frivilligophold bor du hos en lokal værtsfamilie. Her får du dit eget værelse, som du typisk deler med en anden frivillig. Gennem din værtsfamilie og arbejdskollegaer får du som frivillig mulighed for at komme helt tæt på den asiatiske kultur, og du får oplevelser den sædvanlige turist aldrig ville komme i nærheden af. Ofte bliver du inviteret med til bryllup, familiefødselsdage eller andre særlige beguvenheder man ellers ikke ville have adgang til. 

Pris og rejsedatoer for frivillig arbejde i Asien

Du finder oplysninger om pris og rejsedatoer under hvert land. Da der er forskellige leveomkostninger og flypriser variere prisen landene imellem. Du kan kan rejse af sted til Asien næsten hver måned. 

Frivilligt arbejde i Nepal
Himalayabjergene strækker sig så langt øjet rækker, så snør dine vandresko og gør dig klar på dit livs eventyr i det farverige land Nepal.
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
19.000,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Sri Lanka
Vil du langt væk fra turistfælderne? Sæt kursen mod Sri Lanka, et eksotisk og uberørt land med en skøn befolkning og badende elefanter på stranden
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
21.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Cambodja
Det mystiske asiatiske land Cambodja har en dyster historie, men er de seneste år blomstret. Oplev landet på tæt hold og hjælp til med frivilligt arbejde i lokalsamfundet
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
21.800,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Filippinerne
Filippinerne er et land med store kontraster. Landet består af omkring 7000 øer, hvor du kan opleve alt fra hvide strande til frodige risterrasser og millionbyen Manila.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
18.500,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Vietnam
Vietnam vil betage dig fra den dag, du ankommer. Bo i udkanten af den fascinerende storby Hanoi og oplev hverdagen og bylivet i en asiatisk millionby.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
23.100,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Thailand
Bo i det sydlige Thailand og hjælp til med de daglige opgaver i en thailandsk landsby, mens du er omgivet af rismarker og smuk grøn natur.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
18.600,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Bangladesh
Bangladesh har 162 millioner indbyggere, og de fleste lever under fattigdomsgrænsen. Du kan undervise børn, som ellers aldrig får mulighed for at lære engelsk
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
21.600,-
ekskl. fly
Frivillig i Indien
Indien er kendt som verdens største demokrati og et land med mange kulturer og traditioner. Tag til Indien og oplev hverdagen i det folkerige land helt tæt på.
12 - 16 uger
18 - 26 år
fra dkk
20.900,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Armenien
Bliv frivillig i en organisation der arbejder for fremme unge pigers mulighed for at spille fodbold og ændre på kønsbaserede holdninger til sport.
8 - 14 uger
18 - 80 år
fra dkk
13.000,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.