Frivilligt arbejde i Asien

Rejs med til Asien og lav frivilligt arbejde. Du kan undervise på en skole i Nepal, lege med børnene på et børnehjem i Cambodja eller hjælpe til i marken på vores projekt i Thailand. Mulighederne er mange og uanset hvor du vælger at rejse hen bliver det en kæmpe oplevelse.

At rejse som frivillig i Asien

Der er stor forskel på kulturen i de forskellige lande i Asien, men generelt er det meget nemt at rejse i denne del af verden. Og så er det billigt! Hvis du vil på weekendture under dit ophold, eller rejse rundt bagefter, kan du få mange oplevelser for relativt få penge.

Du bor hos en værtsfamilie

Under dit frivilligophold bor du hos en lokal værtsfamilie. Her får du dit eget værelse, som du typisk deler med en anden frivillig. Gennem din værtsfamilie og arbejdskollegaer får du som frivillig mulighed for at komme helt tæt på den asiatiske kultur, og du får oplevelser den sædvanlige turist aldrig ville komme i nærheden af. Ofte bliver du inviteret med til bryllup, familiefødselsdage eller andre særlige beguvenheder man ellers ikke ville have adgang til. 

Pris og rejsedatoer for frivillig arbejde i Asien

Du finder oplysninger om pris og rejsedatoer under hvert land. Da der er forskellige leveomkostninger og flypriser variere prisen landene imellem. Du kan kan rejse af sted til Asien næsten hver måned. 

Frivilligt arbejde i Indien

Indien

Aktiviteter for børn og unge - Dyr, Natur og Miljø - Organisationsarbejde - Praktisk arbejde - Undervisning