Global Contact Om os Kontakt os

Hvor rejser de andre frivillige til?

  • Top 6 destinationer for frivillige
  • De fleste frivillige rejser til Tanzania
  • Palæstina er også en populær destination for frivillige
  • Nummer tre på listen er Ecuador
  • Det mest populære land i Asien er Vietnam
  • derefter kommer Sri Lanka
  • Mange frivillige tager også til Nepal

Mangler du inspiration til din egen rejse? Vi kigger ind i fremtiden og ser på de 6 mest populære destinationer for de frivillige, der allerede har meldt sig til resten af 2015 og 2016. 

Kom tæt på kulturen i Tanzania som frivillig1. Tanzania

Det mest populære land for frivillige er Tanzania. Her kan du hjælpe på børnehjem og børnehaver, undervise i skoler eller arbejde på et sundhedsprojekt. 
I Tanzania finder du både isolerede stammesamfund, travle storbyer, storbyslum, bjerge og Zanzibars hvide sandstrande. I weekender og friuger kan du fx bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro eller tage på safari og se løverne og næsehornene på savannen.
Læs mere om frivilligt arbejde i Tanzania

2. Palæstina

I de næste måneder ser vi også en stor stigning i frivillige der har valgt at rejse til Palæstina. Her er frivilligt arbejde er en fantastisk mulighed for at få en forståelse for kulturen og konflikten i regionen. Du vil hurtigt opdage at der tegner sig en verden helt anderledes end den, du hører om i medierne.
Du kan undervise unge og voksne i engelsk eller være frivilig på et ungdomscenter. I weekenderne kan du fx udforske nogle af de gamle byer eller besøge dødehavet.
Læs mere om frivilligt arbejde i Palæstina

3. Ecuador

Vil du med til Sydamerika? Den tredje mest populære destination for frivillige er Ecuador, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige projekter. Du kan arbejde på børnehjem, på skoler, hos en organisation der hjælper gadebørn, hjælpe til på et dyreprojekt i junglen eller lave praktisk arbejde. Og derudover kan du opleve det lille land, Ecuador, som byder på masser af natur og dyreliv, og aktiviteter som rafting, trekking og surfing. 
Læs mere om frivilligt arbejde i Ecuador

Undervis engelsk som frivillig i Vietnam4. Vietnam

I Vietnam kan du hjælpe til i organisationer, der arbejder alle for, at forbedre vilkårene for nogle af Vietnams minoritetsgrupper eller dårligere stillede grupper i landet. Du kan bl.a. undervise børn og unge fra de nordlige stammesamfund i engelsk.
I fritiden kan du udforske Vietnams smukke natur, vandre blandt rismarkerne i bjergene, besøge de travle markeder og nyde den lækre Vietnamesiske mad. 
Læs mere om frivilligt arbejde i Vietnam

5. Sri Lanka

I Sri Lanka er der mange forskellige slags frivilligt arbejde. Du kan arbejde med gadebørn, svært handicappede børn, der ikke kan klare sig selv, eller ganske almindelig undervisning på lokale skoler. Hvis du er praktisk anlagt, kan du arbejde med gammeldags landbrug.
Under dit ophold kommer du tæt på livet og kulturen i Sri Lanka - og bliv ikke overrasket hvis du bliver inviteret på te af en fremmed på gaden, Sri Lankanerne er meget åbne og nysgerrige.
Læs mere om frivilligt arbejde i Sri Lanka

6. Nepal

I Nepal kan du arbejde frivilligt på et børnehjem eller på en skole, hvor du hjælper med engelskundervisning. Nepaleserne er meget gæstfrie og du vil bo hos en lokal værtsfamilie under dit ophold. I fritiden har du tid til at rejse rundt og opleve lidt af landet. Her er trekking i Himalaya et must. Eller besøg hovedstaden Kathmandu - et stort virvar af køer, biler, pilgrimme og gadesælgere mellem smukke templer og livlige markeder. 
Læs mere om frivilligt arbejde i Nepal

 

  

Se også:

Sådan ser en dag som frivillig i Bolivia ud
Få indblik i hvordan en helt almindelig hverdag som frivillig i Bolivia kan se ud. Anna er frivillig på en skole og fortæller om sin mandag fra start til slut.
Tine vil gerne gøre en forskel
Derhjemme blev jeg mødt med forskellige reaktioner og miner, da jeg sagde at jeg skulle ud og arbejde frivilligt, både anerkendende og skeptiske. Nu er jeg frivillig i Cambodja og det her mit liv på khmer.
Sarah kastede sig over sit eget byggeprojekt som frivillig
Hvordan går man fra frivillig på en skole til et bijob som leder på et byggeprojekt? Læs om Sarahs rutsjetur under hendes ophold som frivillig i Kenya.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.