Praktik i udlandet for sygeplejersker

Frivilligt arbejde for dig over 25 år

Vi arrangerer frivilligt arbejde i udlandet for dig mellem 26 og 80 år i udvalgte lande. På et frivilligophold rejser du ud og får en foreståelse for andre kulturer og globale problemstillinger, mens du hjælper til på et projekt i lokalområdet. 

Kontakt os for mere info om dit ophold!

Kontakt endelig vores frivilligkoordinator Majken for at høre nærmere om dine muligheder, pris og program.

Hvis du har nogle specifikke ønsker i forhold til dine faglige kompetencer, som du gerne vil bruge, kan vi også fortælle mere om, hvad der er muligt. Vi skræddersyr din rejse efter din ønsket destination og arbejdstype.

Vi glæder os til at høre fra dig og skabe dit ophold! 

 

Din guide til at blive 26+ frivillig

Hjemkomst

Betingelser for 26+ frivillige

Hvis du er over 25 år kan du sagtens rejse ud som frivillig. Dog skal du være opmærksom på, at frivillig ophold for 26+ er uden 4 ugers højskoleophold. Derudover er det et krav, at du er arbejder som frivillig i mindst 8 uger.

Find din destination og arbejdstype

Som 26+ frivillig kan du rejse til alle vores destinationer. Du finder beskrivelser af destinationerne og projekterne i menuen "frivilligt arbejde". Herunder har vi en samlet alle typer af frivilligt arbejde i en oversigt.

Kontakt os for at planlægge dit ophold

Efter du har besluttet dig for en destination og arbejdstype, skal du kontakte vores koordinator for at fortælle nærmere om dine behov og ønsker. Derefter bliver du vejledt i, hvordan du booker opholdet.

Booking af dit ophold

Du bestiller et vilkårligt ophold til landet, som du gerne vil til, og indebetaler et depositum på 5000 kr. Herefter modtager du en opdateret booking bekræftelse med det aftalte land, pris, rejsedatoer, varighed mv. 

Hvad vil du arbejde med?

Der er rigtig mange forskellige projekter du kan blive en del af som frivillig i udlandet. Undervis på en skole i Nepal, bliv hjælpetræner på et fodboldprojekt i Zambia eller hjælp til på et flygtningecenter i Grækenland.

Uanset hvor du vælger at rejse hen som frivillig, får du en unik oplevelse ved at komme tæt på kulturen og møde mennesker, der lever et helt andet liv end det, du kender.

Vil du vide mere?

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Kig forbi et af vores infomøder eller kontakt en af vores dygtige koordinatorer, som kan hjælpe dig med stort og småt.

Kom til infomøde

Kom forbi til en af vores gratis infomøder, hvis du vil lære mere om programmet og møde nogle af vores frivillige.

Kontakt os

Majken
Majken Kiaby (hun/hende)