Global Contact Om os Kontakt os

Dana Cup Parade

Dana Cup

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på en af  Danmarks største sportsbegivenheder Dana Cup.

Dana Cup er international for fuld udblæsning, når 20.000 mennesker fra hele verden er samlet for at dyrke deres passion. Work Camp deltagerne bliver en del af denne intense oplevelse. 

Work Camp Dana CupCamp navn: Dana Cup Fodboldturnering 2020
Sted: Hjørring
Tidsrum: 16. juli - 27. juli 2020 (12 dage)
Alder: 18+
Indlogering: Telte. Sengelinned vil blive udleveret. 
Kost: Alle spiser i hallen, hvor maden laves af proffessionelle kokke.
Arbejdsopgaver: Denne Work Camp afholdes under Dana Cup, og der er derfor rigeligt med arbejdsopgaver, for at hele eventet kan kører smertefrit. Work Camp deltagerne skal hjælpe med etablering af eventområde, bespisning af 13.000 fodboldspillere samt praktiske opgaver som maling af indkvarteringshytter og vedligeholdelse af udenomsarealer.

Om Dana Cup
Dana Cup er en ungdomsfodboldturnering, der startede i 1982. I år forventes ca 1.100 hold fra hele verden. Læs mere om turneringen på dette link

Work Campen er tæt ved hvide badestrande, som man kan besøge i fritiden. Desuden er der  rig mulighed for at bruge sportsfaciliteterne.

Særlige krav: 
Da du som leder på denne Work Camp ikke står for at facilitere den daglige madlavning, vil der være mere tid til at deltage i arbejdet på lige fod med deltagerne. Du skal have lyst til at arbejde manuelt udenfor i det danske sommervejr.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Camp Dana Cup

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.