Global Contact Om os Kontakt os

Dana Cup Parade

Dana Cup

Mellemfolkeligt Samvirke søger fire entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på en af  Danmarks største sportsbegivenheder Dana Cup.

Dana Cup er international for fuld udblæsning, når 20.000 mennesker fra hele verden er samlet for at dyrke deres passion. Work Camp deltagerne bliver en del af denne intense oplevelse. 

Work Camp Dana CupCamp navn: Dana Cup Allround 2019
Sted: Hjørring
Tidsrum: 16. juli - 1. august 2019 (17 dage)
Antal: 25 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: Telte. Medbring soveposer, liggeunderlag, hovedpude ovs.
Kost: Alle spiser i hallen, hvor maden laves af proffessionelle kokke.

Arbejdsopgaver: Denne Work Camp afholdes under Dana Cup, og der er derfor rigeligt med arbejdsopgaver, for at hele eventet kan kører smertefrit. Work Camp deltagerne skal hjælpe med etablering af eventområde, bespisning af 13.000 fodboldspillere samt praktiske opgaver som maling af indkvarteringshytter og vedligeholdelse af udenomsarealer.

Om Dana Cup
Dana Cup er en ungdomsfodboldturnering, der startede i 1982. I år forventes ca 1.100 hold fra hele verden. Læs mere om turneringen på dette link

Work Campen er tæt ved hvide badestrande, som man kan besøge i fritiden. Desuden er der  rig mulighed for at bruge sportsfaciliteterne.

Særlige krav: 
Da du som leder på denne Work Camp ikke står for at facilitere den daglige madlavning, vil der være mere tid til at deltage i arbejdet på lige fod med deltagerne. Du skal have lyst til at arbejde manuelt uden for i det danske sommervejr.

Ekstra
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp koordinatoren her. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Camp Dana Cup

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.