Global Contact Om os Kontakt os

Dana Cup Parade

Dana Cup

Mellemfolkeligt Samvirke søger fire entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Danmarks største sportsbegivenhed Dana Cup.

Denne Work Camp er international for fuld udblæsning når 20.000 mennesker fra hele verden er samlet for at dyrke deres passion - og Work Camp-deltagerne bliver en del af denne intense oplevelse. Dana Cup er vært for to Work Camps i løbet af sommeren, én camp der forbereder turneringen, og én camp der er med til at afvikle turneringen. Hver Work Camp har tilknyttet to frivillige Work Camp ledere.

Work Camp Dana CupWork Camp 1: Dana Cup Town
Sted: Hjørring
Tidsrum: 10. juni - 23. juni 2018 (14 dage) 
Antal: 10 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: Tomandsværelser
Kost: Deltagerne får serveret mad.
Arbejdsopgaver: Hæve standarden for området og gøre klar til afholdelse af Dana Cup 2018, herunder maling af indkvarteringshytter i Dana Cup Town og vedligeholdelse af udenomsarealer. Denne Work Camp afholdes inden selve Dana Cup. Det bliver derfor en intim og rolig oplevelse med god mulighed for at lave sociale aktiviteter.

Work Camp 2: Dana Cup Allround
Dana Cup bliv lederSted: Hjørring
Tidsrum: 16. juli - 1. august 2018 (17 dage) 
Antal: 12 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: Telte
Kost: Alle spiser i hallen hvor maden laves af proffessionelle kokke.
Arbejdsopgaver: Denne Work Camp afholdes under Dana Cup og der er derfor rigeligt med opgaver, begivenheder og 20.000 mennesker. Work Camp deltagerne skal hjælpe med etablering af eventområde, bespisning af 13.000 fodboldspillere samt praktiske opgaver som maling af indkvarteringshytter og vedligeholdelse af udenomsarealer.

Om Dana Cup
Dana Cup er en ungdomsfodboldturnering der startede i 1982. I år forventes ca 1.100 hold fra hele verden, hvilket gør turneringen til verdens tredjestørste. Læs mere om turneringen her

Work Campen er tæt ved hvide badestrande som man kan besøge i fritiden. Desuden rig mulighed for at bruge sportsfaciliteterne.

Særlige krav: 
Da du som leder på denne Work Camp ikke står for at facilitere den daglige madlavning, vil der være mere tid til at deltage i arbejdet på lige fod med deltagerne. Du skal have lyst til at arbejde manuelt uden for i det danske sommervejr. Det er ikke et krav at have erfaring med værktøj, men klart en fordel.

Ekstra
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp Koordinatoren via dette link. Skriv tydeligt om du søger Work Camp 1 eller 2. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp Koordinatoren.

Camp Dana Cup

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.