Global Contact Om os Kontakt os

Bliv leder Stevns

Operation Ren Strand

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Rømø.

Få en uforglemmelig tur til en dejlig ferieø med andre andre unge fra hele verden, og gør en aktiv forskel for den fantastiske verdensarv i Danmark, der har brug for din indsats. Denne Work Camp går ud på at beskytte og sikre de unikke strande og havmiljøet på Rømø. Arbejdet består hovedsageligt i at samle affald, som skylder op fra havet, og rense kysten på udvalgte stræk – alt sammen arbejde i frisk luft og med en fantastisk udsigt. Fritiden, når deltagerne ikke arbejder, kan med fordel bruges på de lange strande. Der er mulighed for mange forskellige standaktiviteter på øen. 

Work Camp StevnsWork Camp navn: Operation Ren Strand
Sted: Nationalparken Vadehavet, Rømø
Tidsrum: 1. august - 15. august 2020 (15 dage) 
Antal: 10 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: I spejderhytte. Der vil være to sovesale med madresser på gulvet. Deltagerne skal selv medbringe soveposer, puder ovs
Kost: Deltagerne skal selv lave mad i køknet i spejderhytten. Værten hjælper til med indkøb af madvarer.

Nationalparken Vadehavet på Rømø
Rømø er en hyggelig naturskøn ø, der ligger ved Vadehavet. Vadehavets unikke natur skabes af tidevandet, bølgerne og vinden. Naturen er så speciel, at området er på den prestigefulde UNESCO verdensarvliste. I sommerperioden er øen fyldt med liv, da en turister besøger øen Der er derfor mulighed for mange spændende aktiviteter bl.a. kajake, windsurfing, vandring og at kigge på fulge. Rømø har en meget unikt sted at kigge på fugle. 

Generelle krav
På denne Work Camp skal du stå for at facillitere den daglige madlavning og deltage i arbejdet på lige fod med de andre deltagere. Du skal have lyst til at arbejde udendørs i det danske sommervejr og med fysisk præget arbejde.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Stevns Klint

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.