Global Contact Om os Kontakt os

Bliv leder Stevns

Stevns Klint verdensarv

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Stevns Klint.

Work Campen går ud på at beskytte og sikre verdensarven mod bl.a tilgroning, så der er adgang til Klinten og udsigten bevares. Arbejdet består f.eks. i at klippe buske og træopvækst ned, samle affald og rense kysten på udvalgte stræk – alt sammen arbejde i frisk luft og med en fantastisk udsigt.

Work Camp StevnsWork Camp navn: Stevns Klint verdensarv
Sted: Stevns Naturcenter, St. Heddinge
Tidsrum: 10. september - 20. september 2018 (11 dage) 
Antal: 12 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: Køjesenge på sengesal.
Kost: Deltagerne skal selv lave mad. Der er både et indendørs køkken samt bålplads. Værten hjælper ti med indkøb af madvarer.

Naturcenter Stevns
Stevns er en halvø, der mod øst afgrænses af Østersøen. Den stejle klint af kridt og kalk rejser sig op mod 40 meter over havet på en strækning af godt 16 km. Stevns Klint blev optaget på den prestigefylde UNESCO verdensarvsliste i 2014, fordi det er en enestående geologisk lokalitet i absolut særklasse. Stevns Klint er det bedste sted i verden at se, hvad der skete for 66 mio. år siden, da dinosaurerne blev udryddet og begyndelsen til vores verden opstod. Stevns Klint tiltrækker besøgende fra hele verden og blev sidste år besøgt af mere end 115.000 gæster. Det er muligt at arrangere forskellige aktiviteter i fritiden. Bl.a. kan I få en guidet verdensarvstur, hvor I vil høre om den unikke verdensarv og komme på rundvisning i de underjordiske gange på Koldkrigsmuseum Stevnsfort, som var NATO’s strategiske forpost mod øst i tiden under Den Kolde Krig.

Særlige krav
Du skal have lyst til at arbejde udendørs i alt slags vejr og med fysisk præget arbejde. I fritiden er der mulighed for at vandre langs trampestien, gå på opdagelse i Holtug Kridtbrud, se på fugle og sjældne planter. Få en uforglemmelig tur med andre andre unge fra hele verden og gør en aktiv forskel for den fantastiske verdensarv, der har brug for din indsats.

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere får mulighed for at komme på en work camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp Koordinatoren via dette link. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp Koordinatoren.

Stevns Klint

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.