Om os Kontakt os

Råd og Dåd

Råd & Dåd Økologiske Gartneri

Mellemfolkeligt Samvirke søger to Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Råd & Dåd Økologiske Gartneri.

Oplev hverdagen i et økologisk gartneri, hvor du får jord under neglene og frisk luft i hovedet. Om aftenen er der bålmad, strandture, spil og frie rammer til at finde på aktiviteter. Ud over mødet med de internationale deltagere, giver denne Work Camp mulighed for at arbejde sammen med mennesker vi ellers ofte ikke møder, fordi deres handicap gør det svært at passe ind i et normalt arbejdsmarked.

Bliv lederWork Camp: Raad & Daad Organic Gardening
Sted: Brovst, Nordjylland
Tidsrum: 1. juli - 11. juli 2018 (11 dage)
Antal: 12 internationale deltagere
Alder:  18+
Indlogering: Indlogering i gartneriet.
Kost: Deltagerne skal selv stå for madlavning og indkøb. Både indendørs og udendørs køkkenfaciliteter.

Råd & Dåd Økologiske Gartneri
Råd & Dåd er en social-økonomisk virksomhed i Nordjylland, der giver plads, arbejde og en meningsfuld hverdag til de, der pga. et handikap ikke kan følge med på arbejdsmarkedet. Råd & Dåd består både af en gårdbutik, et gartneri og en genbrugsbutik. Råd & Dåd leverer frugt og grønt til de lokale, slår græs for de lokale, o.l.  Du kan læse mere om Råd&Dåd, samt projekt Udvejsdanmark, som Råd & Dåd er en del af.
Der er mulighed for at blive i længere tid på gartneriet, hvis nogle har lyst til at holde "ferie" i de grønne omgivelser.

Arbejdsopgaver
De primære arbejdsopgaver er i marken, hvor der skal lues ukrudt og høstes grøntsager. Der vil også være lidt salg af grønt, fodring af høns og geder, samt evt. byggearbejde hvis nogle af deltagerne har kompetencer til det. Det vil være muligt at lære om økologiske dyrkningsmetoder.

Ekstra
Alle Work Camp ledere har mulighed for at komme på en Work Camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Særlige krav
Da det er et krav at du allerede har været Work Camp leder for Mellemfolkeligt Samvirke tidligere, kommer du ikke på det forberedende lederkursus.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgningen til Work Camp Koordinatoren via dette ansøgningsskema. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp Koordinatoren.

Work Camp leder økologi

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.