Global Contact Om os Kontakt os

Råd og Dåd

Råd & Dåd Økologiske Gartneri

Mellemfolkeligt Samvirke søger to Work Camp ledere med erfaring til vores internationale Work Camp hos Råd & Dåd Økologiske Gartneri.

Oplev hverdagen i et økologisk gartneri, hvor du får jord under neglene og frisk luft i hovedet. Om aftenen er der bålmad, strandture, spil og frie rammer til at finde på aktiviteter. Ud over mødet med de internationale deltagere, giver denne Work Camp mulighed for at arbejde sammen med mennesker, som vi ellers ofte ikke møder, fordi deres handicap gør det svært at passe ind i et normalt arbejdsmarked.

Bliv lederWork Camp: Råd og Dåd Økologiske Gartneri
Sted: Brovst, Nordjylland
Tidsrum: 21. juni - 01. juli 2020 (11 dage)
Antal: 15 internationale deltagere
Alder:  18+
Indlogering: Indlogering i gartneriet.
Kost: Deltagerne skal selv stå for madlavning og indkøb. Både indendørs og udendørs køkkenfaciliteter.

Råd & Dåd Økologiske Gartneri
Råd & Dåd er en socialøkonomisk virksomhed i Nordjylland, der giver plads, arbejde og en meningsfuld hverdag til de, der pga. et handikap ikke kan følge med på arbejdsmarkedet. Råd & Dåd består både af en gårdbutik, et gartneri og en genbrugsbutik. Råd & Dåd leverer frugt og grønt til de lokale, slår græs for de lokale, o.l.  Du kan læse mere om Råd & Dåd samt projekt Udvejsdanmark, som Råd & Dåd er en del af.

Arbejdsopgaver
De primære arbejdsopgaver er i marken, hvor der skal lues ukrudt og høstes grøntsager. Der vil også være lidt salg af grønt, fodring af høns og geder samt evt. byggearbejde, hvis nogle af deltagerne har kompetencer til det. Det vil være muligt at lære om økologiske dyrkningsmetoder.

Specielle krav
For at være leder på denne Work Camp, skal du gerne have erfaring som leder. Denne erfaring behøver ikke nødvendigvis at være indenfor frivilligt arbejde.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Work Camp leder økologi

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.