WC Volunteers

Grobund Festival

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp på Grobund Byggefestival i Ebeltoft. 

En Work Camp er et internationalt program som samler en gruppe internationale unge om et lokalt projekt hos en lokal partner. Som Work Camp leder vil du være ansvarlig for at sikre, at projektet forløber problemfrit. Du vil sørge for, at arbejdsopgaverne bliver løst, og at gruppen har en god dynamik.

Få 3 uforglemmelige uger i Ebeltoft, på denne Work Camp som en del af Grobund Byggefestival. Festivalen får mere 600 gæster på syv dage, og deres koncept er; byg din egen festival. Du vil derfor blive en del af et team der arbejder for at bygge en festival med fokus på at fremme kulturmøder, praktisk arbejde og bæredygtighed. Festivalen ligger nær havet, så du og dine deltagere kan bade og slappe af på stranden, låne cykler, køre en tur til Ebeltoft og lave hyggelige aktiviteter sammen som gruppe. 

Praktisk information om workcamp

Work Camp navn: Building Festival 2022
Sted: Kaarsbergvej 2, 8400 Ebeltoft 
Tidsrum: 29. juni - 21. juli 2022 (22 dage)  
Antal: 15 internationale deltagere i din gruppe
Alder: 20+


Indlogering: Du og Work Camp deltagerne kan vælge om I vil sove i telt eller indendørs. I kan låne madrasser af Grobund, men man skal selv tage sovepose og pude med. Hvis du gerne vil sove i telt, så skal du også selv tage et med. Festivalen har toiletfaciliteter og brusere. Der er også en vaskemaskine og køkkenfaciliteter til snacks.


Kost: Under festivallen vil I få serveret alle tre måltider, som altid vil være vegansk. Alle vil være med til at lave maden, efter en plan som bliver udarbejdet i fællesskab.

Grobund Festival:
Grobund Byggefestival er en 7 dage lang festival med over 600 gæster - der er et camping område, koncerter, workshops, talks og co-creation. Festivalens mål er at styrke læring, håndværk, og kulturel udveksling. Formålet er at skabe en bæredygtig festival med fokus på zero-waste. På festivalen har alle en aktiv rolle og alle skaber oplevelsen. Alle kan vælge at bygge deres egne projekter eller at deltage i andres projekter.

Festivalen er kun et lille projekt af et meget større. Det store projekt kaldet 'Grobund,' blev grundlagt af 160 mennesker, som fik penge til at købe en stor fabrik og 10 hektar jord, med ambitionen om at lave et nyt off-grid hus og en økolandsby. På fabrikken bygger de 30 off-grid-huse og har startet 30 virksomheder inden for de seneste fire år.

Når du er på Work Campen, vil du møde mange mennesker på fabrikken, der arbejder på mange interessante projekter. Du vil sammen med mange andre være med til at lave ét projekt - at skabe den bedst mulige festival for alle.

Arbejdsopgaver:
Work Campen har til formål at være med til at skabe den bedst mulige byggefestival. I kommer alle til at arbejde sammen i mindre teams på 2-5 personer,

Til rådighed vil være: alle nødvendige og professionelle elværktøjer og genbrugte byggematerialer, som der er brug for. Når nogen bygger noget, kan de vælge at tage det med hjem eller donere det til velgørenhed.

I den første uge sætter i festivalen op ved at sortere træ, flytte rundt på materialer og lave skilte og dekorationer til festivalen. Du kommer også til at arbejde i byggeområdet, i baren, udekøkkenet, musikscenen m.m.

I den anden uge finder festival sted. Du kommer til at arbejde indenfor forskellige ansvarsområder, som 'indtjekningszonen,' assistere i køkkenet, arbejde med børn i 'børnezonen' og assistere i 'værktøjszonen.'

I den trejde uge, skal du skille festivalen ad og rydde op på festivalområdet. Grobunds fokus på nul affald og bæredygtighed betyder, at de gemmer byggeprojekter til næste års festival. 

Generelle krav:
På denne Work Camp skal du som leder deltage i arbejdet på lige fod med de andre deltagere og du skal have lyst til at arbejde med fysisk præget arbejde. Vi leder efter ledere som er åbne, sociale og motiverede. Vi forventer ingen tidligere erfaring, men værdsætter en bred vifte af kompetencer. Vi håber, at du er ivrig efter at være en del af et internationalt team og skabe en utrolig oplevelse for dig selv og andre.

Vi tilbyder: 

  • En hyggelig sommerferieoplevelse i internationalt selskab
  • Praktisk erfaring med projektledelse
  • Gratis kursus om ledelse den 21. maj på Fælledvej 12 i København
  • Betalt kost og logi under Work Campen og dækning af transportudgifter
  • Mulighed for at blive deltager på en Work Camp i år eller næste år, hvor du sparer gebyret på 1.900 kr.
  • Et diplom for dit arbejde som frivillig leder

Ansøg HER!

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. For spørgsmål og mere information henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Hvis du gerne vil læse mere om vores Work Camps så klik HER!

 

WC Volunteers
WC Volunteers
WC Volunteers
WC Volunteers

Kontakt os

Majken
Majken Kiaby (hun/hende)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv klogere på hvilke oplevelser du får, hvis du rejser med os.

Vi starter med at sende dig på en velkomstrejse. Derefter sender vi dig kun få, men relevante mails.
Navn