Global Contact Om os Kontakt os

F-Peru-Emilie-Juhl-Andersen

Emilie Juhl Andersen
20 år
Arbejdede frivilligt som underviser i Peru.

 

Hvordan var hverdagen i Peru?
- Vi mødte på arbejde kl. 8. Vi kørte med en taxa derhen, hvor vi sad 18 mennesker! Jeg var på arbejde mellem 8 og 12. Efter det havde jeg fri et par timer, og så havde vi timer igen om aften fra kl. 18 til kl. 21.
Eftermiddagen gik med at være på stranden og være sammen med de andre frivillige. Vi boede i den samme by, men fordi den var så stor, boede vi lidt spredt, dog inden for rækkevidde. Vi var også på museer og sammen med de lokale venner, vi fik.

Hvordan var det at bo hos værtsfamilien?
- Man blev en rigtig del af familien, så det var svært at sige farvel. Men til at starte med var det en udfordring. Vi boede 15 mennesker, plus mig og en anden frivillig fra Danmark, i en lille lejlighed, hvor der var ét toilet. Det var rigtig grænseoverskridende i starten, men de var så søde og de tog hensyn.

Hvad var det bedste?   
- Uha, der er mange ting. At lære fra sig var helt sikkert noget af det bedste. Når man kunne se, at børnene lærte noget nyt i engelsk, og de var så stolte af det, at de skulle hjem og fortælle det til mor og far. Og at opleve en ny kultur. Især værtsfamilien var rigtig god!

Emilies billeder fra hendes ophold som frivillig i Peru