Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde med sundhed og omsorg

Sundhedssituationen i de flese udviklingslande er dårlig, og en stor del af befolkningen har sjældent råd til en ordentlig behandling. Som frivillig kan du hjælpe med at arbejde for bedre sundhedsforhold for de fattigste. Du skal være opmærksom på, at du som uuddannet ikke kan lave konsultationer og andre faglige opgaver, men der er stadig mulighed for at gøre en forskel på de forskellige klinikker.

Du kan i høj grad bidrage med empati og omsorg, som ofte bliver nedpriorieret, når personalet er i undertal, og en stor del af dem tilmed er ufaglærte.

Lande hvor du kan arbejde med sundhed og omsorg

Frivilligt arbejde i Vietnam
Vietnam vil betage dig fra den dag, du ankommer. Bo i udkanten af den fascinerende storby Hanoi og oplev hverdagen og bylivet i en asiatisk millionby.
12 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
23.100,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Bolivia
¡Bienvenidos a Bolivia! Det fattige land er rigt på alt fra sneklædte bjergtinder til uendelig saltørken. Lær spansk og gør en aktiv forskel for landets børn og unge
12 - 16 uger
18 - 80 år
fra dkk
21.500,-
ekskl. fly
Frivilligt arbejde i Grækenland
Rejs med som frivillig til Grækenland, hvor du kan hjælpe græske organisationer i deres arbejde med de mange flygtninge og migranter som kommer til landet.
8 - 16 uger
18 - 25 år
fra dkk
14.000,-
ekskl. fly
  

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.