Afslut dit ophold med genforening på Zanzibar

Bliv genforenet med dine rejsekammerater som afslutning på dit frivilligophold!

Hvis du har været rejsende i Østafrika, tilbyder vi nu, at du kan forlænge dit ophold med 1 uges miniophold på Zanzibar i Tanzania. Efter nogle begivenhedsrige måneder som frivillig eller praktikant, kan det være skønt at mødes med sine rejsekammerater fra højskolen i Kenya og dele sine forskellige oplevelser, erfaringer og refleksioner, inden man rejser tilbage til Danmark.

Du kommer til at bo i byen, Paje, der er kendt som samlingspunktet for unge rejsende. Her er mulighederne også mange for at have flere sportslige, kulturelle såvel som naturrige oplevelser sammen.

Hvad får du med i pakken?

  • Dette ophold på Zanzibar koster 2900 kr. Med i prisen, får du overnatning i bungalows, morgenmad hver dag, afhentning i lufthavnen og en valgfri dagstur. Du kan læse mere om dagsturene nederst på siden.
  • Denne pakke er eksklusiv fly og forsikring. Hvis du booker fly og forsikring igennem os, og hvis du bestiller turen til Zanzibar i forbindelse med din tilmelding, så sørger vi for, at denne destination er inkluderet i din flyrejse mod et ekstra gebyr.
  • Du kan også booke denne rejse under dit ophold, men så skal du selv sørge for at ændre dine flybilletter og forsikring. 

Du kan læse mere om turen herunder, men ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

OBS! Vær opmærksom på, at hvis du er frivillig i Tanzania på et 16- ugers ophold, skal du tage til Zanzibar i uge 13. Men hvis du er i Tanzania på et 20-ugers ophold, kan du IKKE rejse til Zanzibar grundet visumrestriktioner. Kontakt os gerne os for en uddybdelse.

Her skal du bo

Du indkvarteres på et lodge, der ligger ca. 100-meter fra stranden. Indkvarteringen består af en masse bungalows, hvor I kan bo 3-6 personer sammen. Hver bungalow har eget toilet og bad, samt udstyret med myggenet og en blæser i loftet.

Du skal være indstillet på, at værelserne er indrettet simpelt, og at standarden svarer til et hostel. Men på Zanzibar plejer det dog ikke at være på værelset, at man bruger mest tid.

Zanzibar topersoners-værelse
Trepersoners-værelse
Zanzibar bad

Faciliteterne på Zanzibars lodge

Det første du får øje på, når du træder ud af din bungalow, er den store og indbydende pool. Her kan du altid tage en dukkert eller solbade. Herfra kan du gå videre til stranden eller lodgens restaurant, hvor der bliver serveret morgenmad og forfriskninger i løbet af dagen. Om aftenen bliver der skruet godt op for musikken og langet billige øl over bardisken.

Hvis du ønsker at være aktiv, er der også god mulighed for det. Du kan for eksempel deltage på en af de mange volleyball-turneringer. Uanset om du er god til volleyball eller ej, er det en oplagt chance for at blive en del af et fællesskab.

Derudover har stedet også øens måske mest veludstyrede træningscenter, hvis du vil have ekstra sved på panden. Og hvis du virkelig trænger til sportslige udfordringer, så bør du overveje kitesurfing. Det er en eventyrlig sport, der er oplagt at lære på Zanzibar, hvor du aldrig kommer til at fryse i vandet. Du kan få gode priser hos den lokale instruktør, som er tilknyttet hotellet.

Det helt særlige ved dette sted, som også er grunden til at mange gæster kommer tilbage dertil, er at stedet er et samlingspunkt for både turister og lokale. På bare en uge kan du nå at få mange venner blandt de ansatte eller blandt andre rejsende, der nyder at komme forbi til en drink, en kop kaffe eller en volleykamp.

Som noget helt særligt, er der karaoke hver fredag, der tiltrækker folk langvejs fra. Og bare rolig, du behøver ikke at kunne synge for at få lov til at give et nummer. Fredagen byder også på en storslået buffet, som lægger op til, at man socialiserer med de andre gæster og de ansatte.

Zanzibar pool
Zanzibar afslapning
Zanzibar fitness
Zanzibar volley
volley 2
Zanzibar lounge
Zanzibar buffet

Oplevelser på Zanzibar

Du kan vælge mellem to forskellige dagsturer, der er inkluderet i pakken, imens du er på Zanzibar. 

Blue Safari

Hvis du vil opleve Zanzibar fra havet, så er Blue Safari en oplagt mulighed for dig. Udflugten starter med en køretur på cirka 40 minutter til det sted, hvor bådene lægger fra land.

Fra land, starter en smuk sejltur på cirka 40 minutter mod en lille øde ø. Ombord vil du blive budt på kolde drikkevarer, og måske har nogen endda medbragt en højtaler for at gøre turen endnu festligere. Undervejs kan der blive gjort stop, hvis du har lyst til at snorkle.

På øen vil der blive serveret flere forfriskninger i form af kolde drikkevarer og frisk frugt. Undervejs vil der også blive serveret frokost på turen. Denne består primært af en masse frisk fisk fra havet. Hvis du er vegetar kan du informere arrangørerne på forhånd.

Turen starter om formiddagen og slutter sent på eftermiddagen.

blue safari
blue safari
blue safari
blue safari
blue safari
blue safari

Spice tour

Du tænker måske ikke over, hvor dine krydderier kommer fra, når du køber dem i et dansk supermarked. Men det kommer du sandsynligvis til efter at have været på Spice Tour på Zanzibar, bedre kendt som krydderiøen. Her bliver alle sanser stimuleret, når du får lov til at se, føle og lugte dig igennem de mange forskellige krydderier, der gror frit i den smukke natur.

Herefter bliver smagssansen for alvor sat i spil, når et lokalt måltid tilberedes og serveres, propfyldt med de mest smagfulde krydderier. 

Undervejs vil din guide fortælle dig om, hvordan krydderier gennem tiden har haft stor indflydelse på Zanzibars økonomi. Til sidst på turen, sælges der både krydderier, kaffe og te, så du er garanteret at få en gave med hjem til enhver smag.

Turen foregår i en plantage, der ligger ca. 45 minutters kørsel væk fra lodgen.

spice tour
spice tour
spice tour
spice tour
spice tour
spice tour

Lær os at kende

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål. Ring ellers skriv endelig til Majken, som er vores frivilligkoordinator 

Kontakt os

Majken
Majken Kiaby (hun/hende)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv klogere på hvilke oplevelser du får, hvis du rejser med os.

Vi starter med at sende dig på en velkomstrejse. Derefter sender vi dig kun få, men relevante mails.
Navn