Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger


Tag med på Work Camp henover vinteren og foråret. Du arbejder frivilligt et par uger på et lokalt projekt med andre frivillige fra hele verden! Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse - og så er det en billig måde at komme ud at rejse på.

Der er masser af camps at vælge imellem i søgemaskinen, men vi anbefaler her nogle stykker af dem, som vi er særligt vilde med.
Vi har som en ekstra service checket mulige flypriser ud, men du kan selv gå på jagt og finde dem, der passer dig bedst.

Frivillig i Mexico

Turtle camps er et hit, hvis du gerne vil arbejde med truede dyr. En del af arbejdet foregår om aftenen / natten, både når skilpadderne lægger æg, æggene indsamles, klækkes og når ungerne finder ud i havet.

I er indkvarteret på hotel med wifi, swimmingpool og air con på fællesværelser med masser af tid til også at lære de andre frivillige at kende.

 

Dato: 16. jan– 28. jan
Alder: 18+
Flyforslag: Guadalajara, 5000 kr.

Work Camp i Estland

Hvis du er glad for fysisk arbejde, at være ude i (vinter)naturen og har lyst til at lære mere om den estiske kultur, så er denne Work Camp lige noget for dig! 

Du kommer til at hjælpe med at vedligeholde nationalparken Matsalu i form af at beskære buske, hugge brænde og hjælpe med at gøre gården klar til sommersæsonen. I din fritid er der masser af muligheder for at ride, lave keramik og meget meget mere.

Dato: 12. feb - 21. feb
Alder: 18+
Flyforslag: Tallin, ca. 800 kr.

 

 

Work Camp i Tyksland

I landsbyen Aach afholder de for tredje år i træk Work Camp, denne gang med fokus på at skabe et brugbart rekreativt område for de lokale.

Arbejdet indebærer især de grundlæggende bearbejdninger, såsom sti- og bænkekonstruktion. Du vil bo på en lokal familiegård, men husk selv at medbringe din sovepose!

Dato: 16. mar. - 30. mar.
Alder: 18+
Flyforslag: Luxembourg, ca. 900 kr.

 

Work Camp i Indien

Drømmer du om at få et indblik i den tibetanske levevis i Himalaya? Så har du nu muligheden for at hjælpe med at renovere skoler og fællesbygninger i det tibetanske område af Nordindien. Arbejdet indebærer både at oprette bedre sanitet og en sikkerhedsvæg, men også at udbrede viden om den tibetanske kultur.

Det er derudover muligt at blive en tredje uge og deltage i en 4-dages trekking i bjergene omkring Dharamshala og Triund, som arrangeres af dine Work Camp værter for et ekstra beløb.

Dato: 4. mar.– 17. mar.
Alder: 18 - 65 år
Flyforslag: New Delhi, 2.800 kr

   

Work Camp i Vietnam

Vær med til at fejre det vietnamesiske nytår i Hanoi! Her fejrer man at foråret er på vej med traditionelle kager, optrædender og gaver.

Dit arbejde på denne workcamp vil bestå i at gøre klar til den store festlighed og i den forbindelse hjælpe med underholdning af børn og unge. Du indlogeres på et lokal kollegium, det er også her du spiser morgenmad og aftensmad.

Dato: 28. jan– 4. feb
Alder: 18+
Flyforslag: Hanoi, 4.100 kr

Frivillig i Spanien

Mallorca er jo mest kendt som ferieø, men der er faktisk også en del spændende arkæologi på øen, og her er en mulighed for selv at deltage i udgravningerne. Arbejdet kræver seriøst interesserede i arbejdet og vil hele tiden være under ledelse og supervision af uddannede arkæologer.

Som bonus er vores partner meget optaget af at frivilige lærer om øen, møder dens indbyggere og får mulighed for at deltage i kulturlivet, så der vil være en del arrangementer ved siden af.

Dato: 17. feb– 2. mar
Alder: 18+
Flyforslag: Mallorca, ca. 700 kr

Work Camp i Finland

Denne Work Camp i Finland indebærer vedligeholdelse af inde- og udeområder i Punkaharju. I din fritid er der mulighed for at lære noget finsk, men også om den finske kultur - der er naturligvis adgang til sauna, på ægte finsk maner.

Campen ligger i noget af Finlands smukkeste natur overhovedet, omgivet af både søer og bjerge, så der er ekstra bonus hvis du er outdoor-menneske.

Dato: 17. feb- 2. mar.    
Alder: 18+
Flyforslag: Helsinki, ca. 500 kr.

Work Camp i Rusland

Rusland er kæmpe-stort! På denne camp hvor der laves aktiviteter for børn i alderen 8-16 år kan man virkelig få en fornemmelse for Rusland størrelse og smukke vidder.

Du flyver til Moskva og tager en supersmuk togtur 5 timer før du ender i Cheboksary, hvor campen finder sted. Du vil skulle lave aktiviteterne sammen med både internationale og lokale frivillige.

Dato: 2. jan – 9. jan
Alder: 18+
Flyforslag: Moskva, ca. 1.100 kr.

   

Frivillig i Tanzania

Mangrove-planten er afgørende for at Zanzibars kyster ikke eroderer, men der er slet ikke nok. På denne work camp skal du bl.a hjælpe med at plante mangrove, så økosystemet bliver stærkere.

Nåja, og så må man selvfølgelig godt tage på ind til Stonetown i sin fritid eller nyde strandene på den smukke paradisø.

Dato: 27. jan- 9. feb.
Alder: 18+
Flyforslag: Kisauni, ca. 5.300 kr.

Frivillig i Mongoliet

Har du lyst til at gøre Mongoliet til et grønnere sted? På denne Work Camp er formålet at plante træer, som et led i "Greening Asia" bevægelsen.

Ved du hvor Ulan Bator ligger. Nej, vel? Brug Google for at finde denne camp i smukke, men fattige Mongoliets hovedstad.

Dato: 27. apr- 10. maj. 
Alder: 18+
Flyforslag: Ulan Bator, 4.300 kr.

Work Camp i Schweiz

I Lichtensteig i Schweiz har byen netop fået nyt rådhus, og hvad så med det gamle? Jo, det laver man da til et Kulturrådhus! Kom og vær med til at sætte stedet i stand, så bygningerne kan blive centrum for byens kunstnere, ungeaktiviteter, café og hvad der ellers findes på.

De frivillige får egen lejlighed med enkelt- og dobbeltværelser, og sammen står I for at købe ind og lave mad ud fra et budget. 

Dato: 9. dec - 22. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Zürich: ca. 1.000 kr.

Work Camp i Thailand

Thailand er sædvanligvis kendt som ferieparadis for danske turister, men der findes også et andet Thailand som turisterne ikke ser. Hvis du gerne vil udenom backpackerbølgen er her muligheden.

Tag på workcamp i Sydthailand, og giv de lokale børn noget ekstra engelskundervisning og udsmyk deres kreative områder på den lokale skole. Det bliver primitivt, sjovt og helt unikt! 

Dato: 10. feb- 23. feb
Alder: 18+
Flyforslag: Bangkok, 4.700 kr.

 

Work Camp anbefalinger - få en uforglemmelig start på foråret


Frivillig i Sri Lanka over julen

Rejs til Sri Lanka i juleferien, og få en helt særlig oplevelse. Den første uge vil du hjælpe med at arrangere lege og aktiviteter på et børnehjem. Den følgende uge er fokus på landsbyen du bor i, hvor du kommer rundt og hjælper familierne i deres arbejde.

I indlogeres hos lokale værtsfamilier i en landsby omgivet af smukke rismarker, i et område som er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Dato: 17. mar- 30. mar.
Alder: 18+
Flyforslag: Colombo, ca. 6.500 kr.

Work Camp i Tyskland

Gør noget godt for miljøet – og for dine tysk-kompetencer! Har du brug for at forbedre dit tyske, så er du havnet det rette sted. Du vil modtage (uformel) tyskundervisning 1-2 timer om dagen, og resten af tiden arbejder du med naturforbedring i skoven.

Campen foregår i Marburg i Tyskland som er en smuk, gammel by. Her vil du fejre både jul og nyt med de andre internationale deltagere.

Dato: 31. mar– 12. apr
Alder: 18 - 26 år
Flyforslag: Frankfurt, 1.200 kr

Work Camp i Italien

Skal du holde nytår i Italien, så er her en gylden mulighed! Giv en hånd med driften af et gammelt frivilligcenter i nærheden af Torino. Der er brug for hjælp både i køkkenet, i baren og med den generelle vedligeholdelse.

Campsene i Italien plejer at tiltrække folk fra hele verden og denne her omkring nytår bliver helt sikkert ikke en undtagelse.

Dato: 26. dec - 6. jan
Alder: 18+
Flyforslag: Torino, ca. 1.200 kr.

Work Camp i Tyrkiet

Tag på en workcamp-klassiker og deltag i en olivenhøst i det sydlige Tyrkiet omkring juletid. Olivenlundene ejes af den lokale sommerskole til elever, der har brug for et boost i fagligheden. Men uden mad og drikke dur helten ikke!

Den pressede olie bruges i madlavningen til eleverne under kurserne, så det hele foregår meget lokalt. De frivillige bor i fællesrum, mens skolen sørger for alle måltider. Fed juleferie!

Dato: 16. dec – 29. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Izmir, 1.500 kr.

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.