Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger


Tag med på Work Camp i efteråret eller henover jul og nytår. Du arbejder frivilligt et par uger på et lokalt projekt med andre frivillige fra hele verden! Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse - og så er det en billig måde at komme ud at rejse på.

Der er masser af camps at vælge imellem i søgemaskinen, men vi anbefaler her nogle stykker af dem, som vi er særligt vilde med.
Vi har som en ekstra service checket mulige flypriser ud, men du kan selv gå på jagt og finde dem, der passer dig bedst.

Frivillig i Mexico

Turtle camps er et hit, hvis du gerne vil arbejde med truede dyr. En del af arbejdet foregår om aftenen / natten, både når skilpadderne lægger æg, æggene indsamles, klækkes og når ungerne finder ud i havet.

I er indkvarteret på hotel med wifi, swimmingpool og air con på fællesværelser med masser af tid til også at lære de andre frivillige at kende.

 

Dato: 5. dec – 12. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Mexico City, 4.800 kr.

Work Camp i Estland

Er du vild med ild? Hvert år afholdes en ildkunstfestival i Estland som mangler din hjælp! Du skal være med til at sætte festivalen op, og også hjælpe til med afviklingen.

Opgaverne er mangeartede: I skal dekorere opvisningspladsen, flytte udstyr, vise gæster på plads og i det hele taget hjælpe til hvor der er brug for det. Du får et crash-kursus i omgang med ild, og mon ikke også du selv får mulighed for at lege med?

Dato: 2. feb - 11. feb
Alder: 18+
Flyforslag: Tallin, ca. 800 kr.

Work Camp i Tyksland

KiEZ er et feriecenter for trængte børn og unge, der har brug for et break fra hverdagen. Centeret trænger primært til en kærlig hånd i forhold til at få vedligeholdt legepladsen, hvor det meste af arbejdet vil foregå, men der kan også være andre reparationer af stedets faciliteter.

Der vil møde børnene på centeret mens du er der, men formålet med campen er at forbedre centerets faciliteter. Alle måltider vil blive serveret af centeret

Dato: 5. nov. - 16. nov
Alder: 18 - 26 år
Flyforslag: Dresden, ca. 1.100 kr.

Work Camp i Indien

Den økologiske bevægelse har godt fat i flere dele af Indien, hvilket denne work camp er et smukt eksempel på. 

Arbejdet vil indeholde alle dele af et primitivt økologisk landbrug, forberedelse af kompost, vanding, høst, ligesom du vil møde lokalområdets beboere.
I øvrigt ligger campen i nærheden af en strand når weekenden kalder. Arrangeret af Indiens bedst ratede workcamp organisation. 

Dato: 5. nov – 18. nov 
Alder: 15 - 45 år
Flyforslag: Chennai, 3.600 kr

   

Work Camp i Vietnam

I Ho Chi Minh City findes et stort uddannelsescenter hvor unge, fattige elever har mulighed for at dygtiggøre sig i et fremmedsprog - helt gratis. Og de mangler hjælpelærere! Hvis du har lyst til at bidrage på enten engelsk, tysk eller fransk vil din hjælp være mere end velkommen.

Centeret har åbent hver dag, men du forventes kun at arbejde 20 timer om ugen, så der er også god tid til at komme ud at se noget af Vietnam. 

Dato: 19. nov – 1. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Ho Chi Minh City, 4.600 kr

Frivillig i Spanien

Mallorca er jo mest kendt som ferieø, men der er faktisk også en del spændende arkæologi på øen, og her er en mulighed for selv at deltage i udgravningerne. Arbejdet kræver seriøst interesserede i arbejdet og vil hele tiden være under ledelse og supervision af uddannede arkæologer.

Som bonus er vores partner meget optaget af at frivilige lærer om øen, møder dens indbyggere og får mulighed for at deltage i kulturlivet, så der vil være en del arrangementer ved siden af.

Dato: 22. oktober – 7. november
Alder: 18+
Flyforslag: Mallorca, ca. 700 kr

Work Camp i Finland

Nytår i Nord! Er du lidt træt af den sædvanlige nytårstrummerum herhjemme, så tag i stedet til Finland, hvor det internationale alternative gymnasium Punkaharju har brug for vedligeholdelse af inde- og udeområder. Og bare rolig: Der bliver også nytårsfest!

Campen ligger i noget af Finlands smukkeste natur overhovedet, omgivet af både søer og bjerge, så der er ekstra bonus hvis du er outdoor-menneske.

Dato: 28. dec - 6. jan.    
Alder: 18+
Flyforslag: Helsinki, ca. 500 kr.

Work Camp i Rusland

Rusland er kæmpe-stort! På denne camp hvor der laves aktiviteter for børn i alderen 8-16 år kan man virkelig få en fornemmelse for Rusland størrelse og smukke vidder.

Du flyver til Moskva og tager en supersmuk togtur 5 timer før du ender i Cheboksary, hvor campen finder sted. Du vil skulle lave aktiviteterne sammen med både internationale og lokale frivillige.

Dato: 2. jan – 9. jan
Alder: 18+
Flyforslag: Moskva, ca. 1.100 kr.

   

Frivillig i Tanzania

Mangrove-planten er afgørende for at Zanzibars kyster ikke eroderer, men der er slet ikke nok. På denne work camp skal du bl.a hjælpe med at plante mangrove, så økosystemet bliver stærkere.

Nåja, og så må man selvfølgelig godt tage på ind til Stonetown i sin fritid eller nyde strandene på den smukke paradisø.

Dato: 24. nov - 7. dec.
Alder: 18+
Flyforslag: Kisauni, ca. 5.300 kr.

Frivillig i Mongoliet

Ved du hvor Ulan Bator ligger. Nej, vel? Brug Google for at finde denne camp i smukke, men fattige Mongoliets hovedstad. Her får du muligheden for at hjælpe lokale unge med at forbedre deres engelsk.

Russisk er det normale andetsprog, men lysten til at lære engelsk er stor blandt børn og unge. Udover undervisningen vil du også få mulighed for at høre og lære om Mongoliets hverdag.

Dato: 1. okt - 14. okt. 
Alder: 18+
Flyforslag: Ulan Bator, 4.300 kr.

Work Camp i Schweiz

I Lichtensteig i Schweiz har byen netop fået nyt rådhus, og hvad så med det gamle? Jo, det laver man da til et Kulturrådhus! Kom og vær med til at sætte stedet i stand, så bygningerne kan blive centrum for byens kunstnere, ungeaktiviteter, café og hvad der ellers findes på.

De frivillige får egen lejlighed med enkelt- og dobbeltværelser, og sammen står I for at købe ind og lave mad ud fra et budget. 

Dato: 9. dec - 22. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Zürich: ca. 1.000 kr.

Work Camp i Thailand

Thailand er sædvanligvis kendt som ferieparadis for danske turister, men der findes også et andet Thailand som turisterne ikke ser. Hvis du gerne vil udenom backpackerbølgen er her muligheden.

Tag på workcamp på en lille thailandsk ø, og giv de lokale børn noget ekstra engelskundervisning og udsmyk deres kreative områder på den lokale ø-skole. Det bliver primitivt, sjovt og helt unikt! 

Dato: 12. nov - 25. nov  
Alder: 18 - 28 år
Flyforslag: Bangkok, 4.700 kr.

 

Work Camp anbefalinger - jul og nytår  


Frivillig i Sri Lanka over julen

Rejs til Sri Lanka i juleferien, og få en helt særlig oplevelse. Den første uge vil du hjælpe med at arrangere lege og aktiviteter på et børnehjem. Den følgende uge er fokus på landsbyen du bor i, hvor du kommer rundt og hjælper familierne i deres arbejde.

I indlogeres hos lokale værtsfamilier i en landsby omgivet af smukke rismarker, i et område som er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Dato: 22. dec - 4. jan.
Alder: 18+
Flyforslag: Colombo, ca. 6.500 kr.

Work Camp i Tyskland

Gør noget godt for miljøet – og for dine tysk-kompetencer! Har du brug for at forbedre dit tyske i ferien, så er du havnet det rette sted. Du vil modtage (uformel) tyskundervisning 1-2 timer om dagen, og resten af tiden arbejder du med naturforbedring i skoven.

Campen foregår i Marburg i Tyskland som er en smuk, gammel by. Her vil du fejre både jul og nyt med de andre internationale deltagere.

Dato: 22. dec – 5. jan 
Alder: 18 - 26 år
Flyforslag: Frankfurt, 1.200 kr

Work Camp i Italien

Skal du holde nytår i Italien, så er her en gylden mulighed! Giv en hånd med driften af et gammelt frivilligcenter i nærheden af Torino. Der er brug for hjælp både i køkkenet, i baren og med den generelle vedligeholdelse.

Campsene i Italien plejer at tiltrække folk fra hele verden og denne her omkring nytår bliver helt sikkert ikke en undtagelse.

Dato: 26. dec - 6. jan
Alder: 18+
Flyforslag: Torino, ca. 1.200 kr.

Work Camp i Tyrkiet

Tag på en workcamp-klassiker og deltag i en olivenhøst i det sydlige Tyrkiet omkring juletid. Olivenlundene ejes af den lokale sommerskole til elever, der har brug for et boost i fagligheden. Men uden mad og drikke dur helten ikke!

Den pressede olie bruges i madlavningen til eleverne under kurserne, så det hele foregår meget lokalt. De frivillige bor i fællesrum, mens skolen sørger for alle måltider. Fed juleferie!

Dato: 16. dec – 29. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Izmir, 1.500 kr.

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.