Work Camp anbefalinger

Har du svært ved at vælge hvilken af de mange Work Camps du vil på?
Vi shortlister hver uge en håndfuld spændende camps som vi anbefaler her på siden.
 

// Flygtninge 


Vi har fremhævet 4 camps der alle har fokus på at skabe større indsigt I – og forståelse for migration og flygtningesituationen. 4 camps hvor din frivillighed bliver et frisk pust i børns, familier og enliges hverdag på flygtningecentre I Europa.

Frivillig i Holland

Den Hollandske by Emmen huser et flygtningecenter for familier med børn. Som frivillig på centret vil du komme til at lave aktiviteter med børnene på centret, der er i alderen 4-12 år. Du vil få et stort ansvar og stå for at varetage aktivitetsprogrammet. Derfor er gode ideer og alverdens talenter indenfor sport, musik, håndværk, madlavning etc. efterspurgt.

Dato: 21. juli – 4. august
Alder: 18-50 år

Work Camp i Italien

Som frivillig kommer du til at arbejde med fysiske og psykiske udsatte saharawi børn, der til dagligt er bosat I flygtninglejre I Marokko. Work Campen afholdes I Italien, hvor børnen fra Marokko hver sommer inviteres til at være. Børnene vil ikke være I stand til at tage vare på dem selv, og det frivillige arbejde kommer til at bestå af at lave aktiviteter, tage børnene til stranden, give dem omsorg og personlig pleje og hjælpe til med praktiske gøremål.

Dato: 1. juli – 22. juli
Alder: 18-30 år

Work Camp i Belgien

Du kommer du til at få en større personligt indblik I - og forståelse for migration og flygtningesitautionen I Belgien og Europa, hvis du tager på Work Camp I Røde Kors asylcenter I Wallonia. Ved at indgå I praktisk arbejde og lave aktiviter med beboerne, bliver du en naturlig del af centrets dagligdag.

Dato: 2. juli – 15. juli
Alder: 18+

Work Camp med flygtninge i Belgien

Som frivillig på Røde Kors åbne asylcenter I Natoyem, vil du komme til at varetage forskellige aktiviteter for centrets beboere, som hovedsageligt er børn og unge mødre. Derfor skal du kunne lide at bringe ideer I spil. Og al slags kreativtet og talent inden for musik, sport, madlavning, håndværk er mere end velkommen. 

Dato: 2. juli - 14. juli
Alder: 20+

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

 

Få mere information


Kom til infomøde
Se Videoer
Nyheder
Om os
Kontakt

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.