Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger

Har du svært ved at vælge hvilken af de mange Work Camps du vil på?
Vi shortlister hver uge en håndfuld spændende camps som vi anbefaler her på siden.
 

// Sensommerens kulturelle camps


Sommerferien banker nu for alvor på døren og feriefølelsen begynder at slå ind. Men...ved du endnu ikke hvad du skal foretage dig hen på sensommeren? Det er stadig ikke for sent at melde dig på en Work Camp!

Frivillig i Mexico

"Art Therapy for Children" er navnet på den mexicanske camp, hvor du som frivillig skal du hjælpe mexicanske kunstere med at afvilke kunst-workshops for børn og unge med kræft..

Dato: 1. august – 14. august
Alder: 18+

Work Camp i Finland

Denne camp står I kreativitetens og kunstens tegn! Guidet at to professionelle kunstnere, skal du og resten af de frivillige skabe kunst og skulpture, der skal pryde det offentlige rum I den finske by Jurva.

Dato: 5. august - 18. august
Alder: 20+

Work Camp i sydkorea

Kom tæt på den Sydskoreaske kultur! Work camp'en finder sted i det UNSCO -fredede bjergområde Baejke, hvor du vil lære om området, kulturen og historien bag det, der engang var et af Sydkoreas 3. kongeriger. 

Dato: 30. juli - 10. august
Alder: 19 - 35 år

Work Camp i Tyskland

Tag på tysk teater-camp i Rostock, hvor du sammen med de andre frivillige skal arbejde tæt sammen for at udvikle et teaterstykke.

Dato: 6. august – 19. august
Alder: 18 - 27 år

 

// TYSKLANDS UNIKKE UNESCO CAMPS


UNESCO arbejder for bevarelsen af særlige naturområder så som skove, bjergkæder, koralreve og ørkenområder men også byer og bygninger med særlig kulturel, historisk eller videnskablig signifikans.  Her anbefaler vi 4 camps i Tyskland, hvor du kan blive frivillig på en UNESCO verdensarv.  

Frivillig i Tyskland

I hjertet af Tyskland findes Rammelsberg. En tidligere sølv - og kobbermine, der i dag er åbnet for turister og andre interesserede. Som frivillig skal du være med til at restaurere objekter fra minearbejdet og du får indblik i bevaringsarbejdet af det fredede område.

Dato: 21. juli – 4. august
Alder: 16-26 år

 

Work Camp i Tyskland

I den tyske delstat Sachen findes det bevarelsesværdige bjergområde Ore, der spillede en vigtig rolle i Tysklands udvindelse af den karismatiske koboltblå farve. På Work Camp'en kan du bl.a. arbejde med bevarelse i de gamle underjordiske mineskakter.

Dato: 28. juli - 10. august
Alder: 18 - 35 år

Work Camp i Tyskland

Belveder Park kom på UNESCOS liste over bevarelsesværdige områder i 1998. På Work Camp'en får du både kulturelt, historisk og praktisk indblik i arbejdet med bevarelse af den unikke park. 

Dato: 28. juli - 11. august
Alder: 18 - 35 år

Work Camp i Tyskland

Work camp'en vil finde sted på Marksburg slot, med en utrolig udsigt over Rhinen. Som frivillig vil du arbejde på slottets udendørsområde og du vil bl.a. lærer hvordan man konstruere og bygger gamle stengærder.

Dato: 12. august – 25. august
Alder: 18 - 35 år

 

// Forlæng sommeren


Der afholdes Work Camps hele året rundt - så er du så heldig at dit semester først starter i September, er der rig mulighed for at forlænge feriefølelsen ind i August med disse 4 Work Camp anbefalinger.  

Frivillig i Indien

Denne camp er til dig der er interesseret i en kulturudveksling med fokus på den Tibetanske historie. Gennem undervisning og udflugter til tibetanske klostre, vil du få indsigt i tibetansk kultur på helt tæt hold. Derudover vil I lave aktiviteter med børn på den lokale skole.

Dato: 30. juli – 11. august
Alder: 18+

Work Camp i Frankrig

I de fransk alper findes en gård, der siden 1968 har arbejdet for bevarelsen af æsler. I dag fungerer det som et rehabaliteringscenter, hvor de plejer og opforstrer 325 æsler. Som frivillig skal du hjælpe til med forskelligt praktisk arbejde.

Dato: 8. august - 28. august
Alder: 17+

Work Camp i Skotland

Kom under huden på den Skotske kultur og landets smukke natur, hvor du som frivillig skal være med til at lave fysisk og praktisk bevarelsesarbejde af et gamle slot fra 15. århundrede. 

Dato: 5. august - 15. august
Alder: 18+

 

Work Camp i Vietnam

Som frivillig bliver du en del af et socialt køkken, der hver dag arbejder for at tilberede et billigt måltid til de fattigste socialgrupper i Ho Chi Minh City. Som frivillig hjælper du med tilberedelse og serveringen af maden.

Dato: 30. juli – 6. august
Alder: 18+

 

// Juli-camps


Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og måske ved du endnu ikke helt hvad du skal få ferien til at gå med? Fortvivl ej, for det er stadig ikke for sent at melde sig til en Work Camp og der er stadig masser af spændende camps at vælge i mellem. Vi har udvalgt 4 camps i Europa:  

Frivillig i Schweiz

Omgivet af de sydlige alpers bjergtinder skal du på den naturskønne Schweiziske Work Camp hjælpe til med at vedligeholde et unikt naturreservat sammen med 8 andre internationale frivillige. 

Dato: 8. juli – 21. juli
Alder: 18+

Work Camp i Kosovo

På denne camp får du en enestående mulighed for at komme helt tæt på livet som kristen ortodoks munk. På camp’en skal du hjælpe munkene med det daglige arbejde og være med til klargørelsen af deres store festlige begivenhed; Slava.

Dato: 20. juli - 30. juli     
Alder: 18+

Work Camp i England

Tag til England og oplev den engelske landidyl. Camp’en kommer til at foregå langt ud på landet, og du vil hjælpe en lille lokal landsbyskole med  praktisk arbejde i skolehaven. 

Dato: 14. juli - 27. juli 
Alder: 21+

 

Work Camp i Tyrkiet

I det smukke Tyrkiske område, Egirdir, finder du et lille community der underviser børn i bærdygtighed og økologisk dyrkning af jorden. Her skal du hjælpe med at bygge shelters til hjemløse hunde, arbejde i markerne og undervise børnene i bæredygtighed.. 

Dato: 13. juli – 29. juli 
Alder: 18 - 28 år

 

// Styrk dine faglige kompetencer


Brug Work Camps til at tilegne dig nye kompetencer eller opbygge erfaring inden for en særlig faglighed. Du kan blandt andet prøver kræfter med sprogundervisning, pædagogik, lære et nyt sprog eller få erfaring inden personlig omsorg og pleje. Vi giver dig her 4 camps:  

Frivillig i Rusland

På denne camp får du et unik indblik I russik kultur og sprog, gennem journalistisk arbejde. I skal skrive artikler om russisk provinsliv, I vil blive undervist i russisk 2-3 timer dagligt og tage på kulturelle ekskursioner til Moskva. 

Dato: 8. juli – 22. juli
Alder: 18-28 år

Work Camp i Italien

Hvert år bliver en gruppe børn med handicap fra flygtninglejre i Vestsahara, inviteret til italien på sommercamp. Som frivillig på campen skal du hjælpe til med aktiviteter, og du får erfaring med personlig omsorg og pleje af børn med særlige behov.

Dato: 3. juli - 17. juli     
Alder: 18+

Work Camp i Cambodja

På campen I Cambodia kan du prøve kræfter med at undervise børn I engelsk. Skolen du skal arbejde på, er en alternativ skole der abejder med at uddanne lokale unge gennem sprog og mødet med andre kulturer. 

Dato: 2. juli - 17. juli 
Alder: 18-45 år

Work Camp i Rusland

Vil du styrke dine kompetencer inden for sprog og undervisning? På den russiske camp får du rig mulighed for at afprøve dette, da du skal undervise russiske børn I engelsk. 

Dato: 1. juli – 15. juli 
Alder: 18 - 28 år

 

// Work Camps med mening


Vi får ofte henvendelser fra danske frivillige der gerne vil hjælpe til, hvor der virkelig er brug for det. Vi har derfor samlet 4 camps, hvor din indsats vil betyde alverden til forskel.

Frivillig i Nepal

I 2015 oplevede dele af Nepal et voldsomt jordskælv, som gjorde mange familier hjemløse. 3 år efter naturkatastrofen er der stadig mange tusinde der mangler tag over hovedet. På denne camp skal du hjælpe med at rekonstruere og bygge nye huse til de udsatte familier.

Dato: 5. august – 18. august
Alder: 18+

Work Camp i Armenien

SOS Children’s Village er et sted hvor børn der enten er forældreløse eller kommer fra udsatte familier kan bo, få omsorg og skabe sig en normal hverdag. Som frivillig skal du være med til at lave aktiviteter sammen med børnene.

Dato: 5. juli - 18. juli     
Alder: 18-28 år

Work Camp i Belgien

På et flygtningecenter i Belgien kommer du til at arrangere aktiviteter for flygtningebørn og deres familier. Så har du kreative ideer eller har nogle særlige kompetencer, er du velkommen til at bidrage med egne inputs under campen. 

Dato: 9. juli - 29. juli 
Alder: 20+

Work Camp i Indien

Denne Indiske organisation har siden 2003 hjulpet fattige gadebørn med basal uddannelse i sprog og hygiejne. På denne Work Camp skal du hjælpe med undervisningen og den daglige gang på centeret.. 

Dato: 1. juli – 14. juli 
Alder: 15 - 45 år

 

// Work Camps hvor gennemsnitstemperaturen er over 15,5 grader i juli måned  


Sidste år var gennemsnitstemperaturen i Danmark 15,5 grader og tæt på at slå rekord som den vådeste juli, nogensinde! Tør du ikke satse på den danske sommer? Her får du 4 camps fra varmere himmelstrøg  

Frivillig i Portugal

Med en gennemsnitstemperatur på 27 grader, byder den Portugisiske Work Camp på lidt af hvert. Vær blandet andet med til konstruere og bygge et udsigtstårn. 

Dato: 18. juli – 29. juli 
Alder: 18-30 år

Work Camp i Ungarn

Permakultur har I år været et stort hit blandt åreste workcampere. På den ungarske Permakultur - Work Camp er der stadig nogle få pladser tilbage.

Dato: 16. juli - 29. juli     
Alder: 18+

Work Camp i Taiwan

Hvis du gerne vil lidt længere væk, kunne du tage til Taiwan og hjælpe til med at undervise og lave sommeraktiviteter for børn der kommer fra udsatte familier.

Dato: 16. juli - 29. juli 
Alder: 18-28 år

Work Camp i Azerbaijan

Er du til rigtig varme? Så skulle du tage på Work Camp i Azerbaijans anden størsteby Ganja. Her vil du arbejde under træernes skygge i byens største park. 

Dato: 10. juli – 21. juli 
Alder: 18+

 

// "I stedet for Roskilde Festival" - camps 


Nåede du ikke at få billet til årets Roskilde festival? Pyt! Vi giver dig her 4 work camps, der I samme periode giver dig et alternativ til en social og kulturel oplevelse. Og det bedste ved det hele er, at det er billigere, varer længere og  er inklusiv kost og logi!

Frivillig i Grækenland

Giv børn og unge med fysiske eller mentale udfordringer en sjov og anderledes sommerferie. Sammen med de andre frivillige arrangere I lege og aktiviteter. I fritiden kan du tage på oplevelse i den kulturrige storby, Thessaloniki. 

Dato: 29. juni – 14. juli 
Alder: 18+

 

Work Camp i Belgien

"Na Fir Bolg er et godt alternativ til de kommericelle festivaller". Ja, sådan bliver den Belgiske Folk festival beskrevet. Vær med til at gøre festivallen klar, og nyd så musikken og stemningen med de andre frivillige, når den går i gang.

Dato: 30. juni - 15. juli     
Alder: 18+

Work Camp i Italien

Hvorfor ikke tage på festival i varmen i stedet? Bliv frivilig på en italiensk festival med fokus på antiracisme, der byder på en masse koncerter, events og kulturudveksling. Sammen med 14 andre frivillige hjælper du med praktiske opgaver før og under festivaldagene.

Dato: 30. juni – 10. juli 
Alder: 19+

Work Camp i Spanien

Der er brug for dig og dine frivillige kræfter på centeret BASIDA der hjælper HIV-positive, stofmisbrugere og andre med særlige behov. Du kommer til at værne om beboerne og hjælper med det praktiske arbejde på centret. 

Dato: 1. juli – 15. juli 
Alder: 22+

 

// Økologisk landbrug


Det er i den grad populært blandet årets Workcampere at komme ud på de økologiske marker rundt om i verden. Vi fremhæver her 4 Øko-Camps i og udenfor Europa.

Frivillig i Estland

Er du glad for landlivet og fysisk arbejde? Så tag til Estland og oplev livet på en økologisk gård. Som frivillig vil du være med til at høste årets salat, grøntsager og bær.

Dato: 4. juli – 17. Juli  
Alder: 17+

 

Work Camp i Hong Kong

Hjælp til i risplantagerne i Long Valley, Hong Kongs største vådlandsområde. Du kommer til at leve under simple forhold og du vil med sikkerhed komme helt ned I gear.

Dato: 13. juli – 24. juli    
Alder: 18+

Work Camp i Thailand

I landsbyen Mae Chaem I det nordlige Thailand, ligger denne fredfyldte økogård. Som frivillig på denne camp, kommer du til at arbejde med de andre frivillige på gårdens ris - og ananasplantager. 

Dato: 16. juli – 28. juli
Alder: 18+

Work Camp i Togo

På denne camp vil du hjælpe til på markerne, samtidig med at I også skal skabe større opmærksomhed omkring økologisk landbrug blandt lokalbefolkningen. 

Dato: 14. juli – 4. august
Alder: 18+

 

// Europas slotte


Europa gemmer på et væld af smukke slotte og slotsruiner. Vi anbefaler i denne uge fire camps, hvor du kan prøve kræfter med byggeri og tømmerarbejde, eller med formidling af slottets historiske - og kulturelle aspektert.    

Frivillig i Slovakiet

På toppen af et bjerg, nær Slovakiets ældste by Krupina, finder du slottet Cabrad. Uden elektricitet og med vand der skal hentes I bjergdalen, bliver denne Work Camp en rigtig overlevelsestur.

Dato: 29. juli – 12. august   
Alder: 18+

 

Work Camp i Tjekkiet

Vær med til renovere det historiske slot; Lohra, i Tyskland. Det bliver spændende og aktivt, og du kommer til få en masse erfaring med byggeri og renovering af historiske bygninger gennem praktisk arbejde.

Dato: 15. juli – 28. juli    
Alder: 18-30 år

Work Camp i Frankrig

Den franske slotsruin Fort Saint-Ilpize er gennem århundrede blevet slidt af vind og vejr. Som frivillig vil du være med til at renovere og istandsætte slotsruinerne I smukke franske omgivelser. 

Dato: 5. august – 25. august
Alder: 18-30 år

 

Work Camp i Spanien

På det fantastisk smukke Requensens slot, kommer du til at arbejde med forskellige aspekter af vedligholdelse af en historisk attraktion. Vær f.eks. med til at arbejde i slotshaven eller vise de besøgende rundt som guide. 

Dato: 11. juli – 31. juli
Alder: 18+

 

 

// Work Camps for dig under 18 år


Vi anbefaler her 4 camps er til dig under 18 år, der har lyst til at møde unge mennesker mellem 14 og 17 år fra hele verden. Pladserne på disse camps er eftertragtede og allerede nu, er mange teencamps udsolgt.   

Frivillig i Frankrig

På denne franske work camp vil du sammen med 22 unge mennesker arbejde I det skønne bjergområde. Fritiden kan bruges på at sejle i kano, vandre I bjerge og bade I de nærliggende søer.

Dato: 12. juli – 27. juli   
Alder: 14-17 år

Work Camp i Tjekkiet

Denne camp er en rigtig outdoor camp, hvor du vil lave fysisk arbejde I de smukke tjekkiske bjerge. I fritiden kan I klatre I bjerge, ro I kano eller tage på udflugter til områdets mange slotte.

Dato: 16. juli – 29. juli    
Alder: 15-17 år

 

Work Camp i Spanien

På den spanske camp vil du være med til at restaurere en gammel romersk handelsvej. Fritiden kan bruges på at udforske bjergområderne og tage på vandreture. 

Dato: 28. juli – 9. august
Alder: 15-17 år

Work Camp i Frankrig

I skoven Rambouillet ca. 45 minutter fra Paris, ligger et hus der engang tilhørte et kendte fransk forfatterepar. Sammen med 10 andre frivillige skal du være med til at istandsætte den gamle balsal. 

Dato: 13. juli – 3. august
Alder: 14-17 år

 

 

// Giv udsatte børn en sommerferieoplevelse


Der er brug for frivillige hænder, til at give børn fra økonomiske eller socialt udsatte familier en sommerferieoplevelse, de ellers ikke ville have mulighed for. 

Frivillig i Polen

Med særligt fokus på den store minoritet af romaer der lever I Polen, vil du på denne camp være med til at skabe et pusterum for 30 børn, der kommer fra både polske og roma familier.

Dato: 23. juni – 7. juli   
Alder: 18+

 

Work Camp i Grækenland

Børnene på denne græske bjergcamp kommer fra svært udsatte familier, der enten har økonomiske eller sociale problemer. Med din hjælp, kan børnene få en uforglemmelig sommer.

Dato: 29. juni – 25. juli    
Alder: 18+

 

Work Camp i Tyrkiet

Bliv en del af det team, som skal arrangere lærerige og sjove og aktiviteter på sommercampen i Tyrkiet. Du kommer til at arbejde med børn og unge i alderen 10-14 som kommer fra familier der svært social eller økonomisk stillet. 

Dato: 2. juli – 16. juli
Alder: 20+

Work Camp i Vietnam

Afhængig af dine interesser, kan du på camp'en I Ho Chi Minh City være med til at undervise skolebørn I engelsk, tage dig af udviklingshæmmede børn eller hjælpe til i en vietnamesisk børnehave. 

Dato: 2. juli – 14. juli
Alder: 18+

// Bjergtagende Work Camps


Rejs væk fra hverdagens travle trummerum og kom helt ned I gear på en af disse naturskønne work camps. Vi har udvalgte 4 camps I 4 forskellige bjergkæder. Så gør dig klar til at snørre vandrestøvlerne! 

Frivillig i Frankrig

I de franske alper gemmer der sig en Work Camp hvor naturen bliver det store omdrejningspunkt. Området hedder Clausonne og her vil du arbejde med at forbedre vandreruterne I 1440 meters højde.

Dato: 25. juni - 5. juli
Alder: 18+

Work Camp i Italien

"Love the mountains" er navnet på denne Work Camp der finder sted I de Italienske Dolomitter. En perfekt mulighed for at lade tankerne vandre, mens du arbejder I det betagende bjerglandskab.

Dato: 10. juni - 23. juni  
Alder: 18+

Work Camp i Frankrig

I de smukkeste omgivelser I de franske pyrenærer, vil du på gammelsdags manér hjælpe med at renovere vandrestier I en vild og vidunderlig natur. 

Dato: 6. juni - 27. juni  
Alder: 18+

Work Camp i Rusland

Hvis du er klar på eventyr, skal du opleve den nordvestlige del af kaukasus-bjergene I Rusland. God form og vandrestøvler er et must, når I skal forbedre vandrestierne mod sortehavet. 

Dato: 24. juni - 08. juli 
Alder: 21-45 år

 

// Arkæologi


Læser du til arkæolog, eller synes du det er spændende at arbejde med gamle slotte og ruiner? Så er en arkæologi-Work Camp måske noget for dig! Vi anbefaler fire camps, hvor du kan hjælpe til med udgravninger og bevaring. Du kan også finde mange flere arkæologi-camps her

Frivillig i Tyskland

Sammen med en arkæolog skal I rense to gamle borgtårne for jord. Du vil blive introduceret til arkæologiske grundteknikker og lære at bruge specielle instrumenter.

Dato: 23. juni – 7. juli
Alder: 18+

 

Work Camp i Spanien

På denne camp vil du få praktisk erfaring med arkæologi faget, men du vil også få indblik i arbejdet med hvordan arkæologi kan bruges til formidle den lokale historie og kulturarv.  

Dato: 26. juni - 10. juli  
Alder: 18+

 

Work Camp i Slovakiet

Tag til det østlige Slovakiet og vær med til at arbejde I slotsruiner fra det 13. Århundrede. Arbejdet vil bl.a. bestå I at restaurere ruinerne efter traditionelle teknikker. 

Dato: 8. juli - 21. juli  
Alder: 18+

Work Camp i Ukraine

Som frivillig vil arbejdet foregå på et Ukrainsk fort. Arbejdet vil både inkludere arkæologiske udgravninger samt restaurering af fortets gamle mur-ruiner. 

Dato: 22. juli - 4. august 
Alder: 18-27 år

 

// Bliv landmand for en sommer


Kan du lide at få jord under neglene, så skulle du måske afprøve og lære om traditionel Japansk tedyrkning, øko-farming I Mongoliet eller permakultur-projekter i Tyskland. Vi anbefaler 4, men du finder mange flere her.

Frivillig i Japan

I bjergrige omgivelser vil du på denne Work Camp lære om traditionel økologisk tedyrkning, ved at hjælpe de lokale ældre farmere med årets tehøst.

Dato: 10. august – 22. august
Alder: 18+

 

Work Camp i Estland

Oplev et ægte estisk landliv, hvor du kommer til at malke geder til farmens egen oste - og mælkeproduktion, plukke bær, lave marmelade og arbejde I grøntsagsmarkerne.

Dato: 16. juli– 5. august  
Alder: 17+

 

Work Camp i Mongoliet

Nær hovedstaden, Ulaanbaatar, finder du et børnehjem med tilhørende landbrug. Du vil hjælpe med at dyrke grøntsagerne, arbejde I drivhusene og lave vandingssystemer.   

Dato: 10. juli – 23. juli
Alder: 18+

Work Camp på festival i Belgien

De Wroeter er en social økofarm, hvor du sammen med mennesker med sociale vanskeligheder, vil hjælpe til med at plante, høste, plukke og sortere grøntsager til de lokale markeder. 

Dato: 5. august - 19. august
Alder: 19+

 

// Europas musikperler


Sammen med unge lokale kreative kræfter, er sommerens mange musikfestivaler et godt bud på en Work Camp, hvor du bliver inviteret ind I den lokale kultur og får den helt ind under huden. Vi giver dig 4 highlights herunder, og der er flere festivaller at finde i her.

Frivillig i Italien

I den lille italiensk bjergby Brienza, udspiller Crusco festival sig nu på 3 år. En Jazzfestival startet af unge kreative italianere, der ønsker at bring byens og regionens traditioner, kunst, god musik og de lokale madtraditioner sammen, for at hylde deres by og region. Kom og vær med!

Dato: 10. August – 24. August
Alder: 18+

 

Work Camp i Finland

Aukusti festival er en mindre rockfestival der på 18. år afholdes i den Finske by Jalasjarvi. Hvert år gæster der ca. 3000-4000 musikglade mennesker, og som frivillig skal du hjælpe med forberedelse af festivalen.  

Dato: 5. august – 18. August  
Alder: 20+

Work Camp i Slovenien

Med fokus og kerne i eksperimenterende musik, byder den Slovenske festival på genrer som elektronisk musik, jazz, rock, ethnic og klassisk. Men også kunstgenre som film, multimedia, poetry, skulptur, performances og dans finder du på festivalen.

Dato: 30. Juni – 7. juli
Alder: 18+

Work Camp på festival i Spanien

Den catalanske festival Nowa Reggae er anset for at være en af landets bedste. Så er du til reggaemusik, sol og stand, så lad din Work Camp fyldes med de jamaicanske toner, mens du hjælpe

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.