Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger

Tag med på Work Camp i sommerferien. Du arbejder frivilligt et par uger på et lokalt projekt med andre frivillige fra hele verden! Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse - og så er det en billig måde at komme ud at rejse på.

Der er masser af camps at væge imellem i søgemaskinen, men vi anbefaler nogle stykker af dem, som vi er særligt vilde med her.

 

8 af de mest populære camps

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Frankrig

På denne Work Camp kommer du til at hjælpe med at udvide denne ”solidaritets have” hvor der er fokus på at tilbyde et åndehul for lokale, som er mindre privilegeret socialt. Dette inkluderer at renovere og skabe flere bikuber i haven, men også at udvide køkkenhaven. Formålet med begge dele er at bruge haven til at udbrede de besøgendes viden om naturen og miljøet.  

Du kan læse Sara-Lisas rejseberetning fra en lignende Work Camp i Frankrig lige her

Dato: 14. jun til 28. jun
Alder: 17+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Italien

I den sicilianske oplevelsespark ”Madonie” vil du indgå som en vigtig del af deres team, for at holde parkens flotte område rent. Derudover består arbejdet af at afholde udendørs aktiviteter for parkens besøgende, især børn og unge – men også voksne.

Det er en stor fordel at have lyst til at vandre i det bakkede landskab, da det især er dette du i din fritid vil have mulighed for, men du kan naturligvis også besøge den nærliggende storby Palermo.

Dato: 26. jun til 16. jul
Alder: 18-30 år

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Rusland

Vær med til at arrangere en festival der fejrer naturens elementer: ild, vind, vand og jord, kun to timer fra Moskva. Som frivillig vil du være med til at sætte festivalen op og holde den kørende. Derudover kan du tage del i de forskellige workshops der afholdes.

Den sidste del af Work Campen består af at pakke festivallen ned. Ellers har du mulighed for at se optrædener med ild, men også bade og windsurfe i den sø der ligger ved festivallen.

Dato: 26. jun til 10. jul
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Tyskland

Har du lyst til at tage del i den populære tyske musikfestival ”Umsonst & Draussen” og elsker du, når der er fart over feltet? Så har du på denne Work Camp muligheden for at sætte festivallen op inden den afholdes og hjælpe med at stå i baren og sørge for at musikken spiller under festivallen samt meget mere...  

Det kan være en fordel at kunne lidt basic tysk, men det vigtigste er at du er fleksibel og har mod på at møde andre internationale frivillige!

Dato: 13. jul til 24. jul
Alder: 18-26 år

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Belgien

Vær med til at renovere en lokal Steiner-skole i Belgien, da den gamle bygning trænger til en kærlig hånd. Dette gøres ved at bruge miljøvenlige materialer og teknikker. Målet er at skabe et sted, hvor børnene føler sig hjemme og velkomne.

I fritiden er der mulighed for at udforske både Belgien og Frankrig – da der kun er 2 km til grænsen. Der er cykler til rådighed, som du og dine medfrivillige kan bruge til at lære det historiske lokalområde bedre at kende.

Dato: 13. jul til 27. jul
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Finland

Oplev den smukke finske natur i Lapland, hvor du bl.a. vil arbejde med at lave naturstier og hjælpe til med skovdriften. Derudover er der en unik mulighed for at komme i kontakt med den lokale sami kultur og opleve den arktiske region.

Fritiden bruges især på at vandre, svømme og afprøve den traditionelle finske sauna. Så elsker du at være i naturen og er nysgerrig på den arktiske levemåde, er dette den perfekte Work Camp for dig!

Dato: 15. jul til 27. jul
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Serbien

På denne Work Camp i Serbien, har du mulighed for at være med til at reetablere det naturlige marsklandskab i området. Dette sker ved at fjerne invasive plantearter og du kommer derfor til at lære meget om naturen og især fuglene i den.

Målet med Work Campen er at gøre området mere tilgængeligt for de lokale og turister, men også at øge opmærksomheden omkring at passe på vores natur. I fritiden er der mulighed for at opleve de nærliggende serbiske bjerge.

Dato: 27. jul til 6. aug
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Grækenland

Er du glad for vin og har du interesse for at lære mere om hvordan den bliver til? Så har du på denne Work Camp i landsbyen Nemea en unik mulighed for at være med til at plukke vindruer i den sydlige del af Grækenland.

Udover dette afholdes der hvert år en lokal festival i Nemea, hvor der sættes fokus på at promovere regionen – både gennem deres mad- og vinkultur, men også ved afholdelse af koncerter. Alt dette er du som frivillig inviteret med til!

Dato: 19. aug til 31. aug
Alder: 18+

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.