Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger

Tag med på Work Camp i sommerferien. Du arbejder frivilligt et par uger på et lokalt projekt med andre frivillige fra hele verden! Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse - og så er det en billig måde at komme ud at rejse på.

Der er masser af camps at vælge imellem i søgemaskinen, men vi anbefaler nogle stykker af dem, som vi er særligt vilde med her.

 

Gør en forskel i Syd- og Mellemamerika

Frivillig i Sydamerika - Equador

På denne Work Camp i Equador er aktiviteterne meget alsidige. Den første del af campen indebærer at bistå ofre for jordskælvet i 2016 i genopbygningen af deres hjem. Den anden del foregår i regnskoven og handler om at bidrage til at bevare og passe på naturen, gennem genbrug af materialer, vand og også helt lavpraktisk arbejde, såsom at plante nogle nye træer.

I fritiden er der god tid til at lære de andre frivillige at kende. Ekstragebyr: 300 euro

Dato: 4. jul til 21. jul
Alder: 18+

Frivillig i Sydamerika - Mexico istandsættelse

Oplev den centrale del af Mexico, ikke langt fra Mexico City ved at arbejde på at skabe et samlingssted for de lokale i byen Pachuca. Det handler både om at sætte en gammel bygning i stand, således at den kan bruges - men også at gøre de grønne områder tilgængelige og lave kulturelle aktiviteter for de lokale.

Pachuca ligger blandt bjerge og smukke naturparker, som du har mulighed for at udforske sammen med dine nye venner. Ekstragebyr: 70 euro

Dato: 8. jul til 21. jul
Alder: 18-35 år

Frivillig i Sydamerika - Argentina

Vær med til at istandsætte det hus og de omgivelser, den argentinske organisation La Madriguera for nylig har fået stillet til rådighed. La Madriguera ønsker med huset og dets område at skabe et frirum både fysisk og socialt, hvor man kan udveksle ideer og tanker om verden og livet.

Derfor foregår de første 3 dage af campen også i Buenos Aires, hvor du vil deltage i et interkulturelt seminar – med fokus på dialog og forståelse. Ekstragebyr: 0

Dato: 17. jul til 28. jul
Alder: 18+

Frivillig i Sydamerika - Mexico havskildpadder

Har du lyst til at bidrage til at havskildpadderne i Mexico får en sikker start på livet? På denne camp er der mulighed for at komme tæt på havskildpadderne, da du både er med til at finde dem og lede dem ud til havet samt at forbedre faciliteterne på havskildpadde campen.

Campen er smukt placeret i flot natur og du har masser af tid til at udforske det hele i fritiden og weekenden, sammen med de andre frivillige. Ekstragebyr: 310 euro

Dato: 14. aug til 26. aug
Alder: 18+

Undervis i engelsk

Frivillig i Undervisning - Rusland

På denne Work Camp er fokus på de lidt mindre børn mellem 7 og 13 år, hvor du som frivillig vil være med til at lære dem om verden og Danmark gennem forskellige aktiviteter. Målet er at lave interkulturel læring og en del af dette indebærer at introducere børnene til andre kulturer, men også at træne dem i at tale engelsk bl.a. gennem leg.  

Du har fri i weekenden til at udforske Vologda, der er en af de ældste byer i Rusland.

Dato: 30. jun til 12. jul
Alder: 18+

Frivillig i Undervisning - Thailand

På denne camp kan du gøre en forskel ved at undervise børn med få eller ingen midler, hvoraf nogle af dem også har mistet deres forældre. Børnene har muligheden for at komme på skolen fra de er 7 år til 18 år og modtage undervisning. Du vil som frivillig være med til at undervise dem i engelsk, men også gøre dit for at udbrede deres kendskab til verden og andre kulturer.  

Indlogeringen foregår på skolens område og skolen forbereder al mad. Ekstragebyr: 270 euro

Dato: 8. jul til 20. jul
Alder: 18+

Frivillig i Undervisning - Hviderusland

Gennem denne camp har du mulighed for at undervise teenagere fra Belarus, Rusland og Ukraine i engelsk, samt få kendskab til andre kulturer. Formålet er at forbedre de 12 til 18-åriges evne til at føre en samtale på engelsk og du er med til at planlægge undervisningen sammen med et par lærere, der er tilknyttet campen. 

Vær opmærksom på at denne camp afholdes to gange i juli og under linket vil der derfor være den samme camp, men med to forskellige datoer.

Dato: 14. jul til 25. jul
Alder: 18+

Frivillig i Undervisning - Polen

Lige udenfor Warsawa afholdes der for 7. år i træk denne sommercamp for børn, hvis forældre ikke har mulighed for at holde sommerferie med dem. Denne camp er en af de få måder børnene har mulighed for at møde nogle fra andre nationaliteter og have en anderledes sommerferieoplevelse. Derfor består det frivillige arbejde af at lave diverse aktiviteter med børnene, men campens arrangør håber også på at børnene får lejlighed til at øve sig i at tale engelsk.

Dato: 17. aug til 31. aug
Alder: 18+

Oplev Spanien

Frivillig i Spanien - CAT03

Interesserer du dig for arkæologi? Så har du på denne campe mulighed for at prøve kræfter med en udgravning og være med til at datere og dokumentere fund på dette sted, hvor der engang lå et kastel.

I de to uger campen varer vil der også være masser af fritid, til at udforske nærområdet, der består af flotte bjerge, klipper og historiske vartegn sammen med de andre internationale frivillige. 

Dato: 28. jun til 12. jul
Alder: 18-29 år

Frivillig i Spanien - ES-MAD 5.1

Denne camp ligger i en forstad til Madrid og er en camp hvor du vil komme helt tæt på de socialt udsatte på socialcentret. På centret bor personer, som har brug for medicinsk og psykologisk hjælp. Dit arbejde vil bestå af at bidrage hvor du kan på centret, altså både med madlavning, havearbejde og f.eks. omklædning af centrets beboere. Det anbefales at man kan lidt spansk, så du kan kommunikere med beboerne.

Dato: 1. jul til 15. jul
Alder: 22+

Frivillig i Spanien - ESDA-4419

I den spanske by, Manuel, ønsker lokalbefolkningen at sikre deres natur til fremtidige generationer og gøre opmærksom på de særlige steder de har i deres område. Derfor er dette projekts hovedopgave at rydde op i naturen, samt sørge for at naturen er tilgængelig for både de lokale og turister f.eks. ved opsætning af naturlige skilte.

Ekstragebyr: 50 euro

Dato: 16. jul til 29. jul
Alder: 18+

Frivillig i Spanien - ES-CAT 11.2

På denne camp har du muligheden for at kombinere flere aktiviteter, der alle har det tilfælles at det handler om bæredygtighed! Du vil hjælpe med at afholde en form for mini-festival med forskellige workshops, hvor du både er en del af opsætning og nedtagning I forbindelse med festivalen, men også er med til at afholde aktiviteterne. Samt komme til at lave praktisk arbejde, både på en gård og i forbindelse med organisationens “urban gardening”.

Dato: 1. aug til 14. aug
Alder: 16+

Sæt farve på hverdagen

Frivillig i Farve - Frankrig

Vær med til at afholde en fransk familiefestival i smukke omgivelser. Her har du mulighed for selv at optræde, samt se de andre shows på festivalen. Derudover vil du være med til at gøre klar til festivalen inden og pakke den sammen efter en succesfuld uge med masser af glade børn!

Du vil i løbet af campen også have fritid til at opleve alt hvad denne unikke del af Frankrig har at byde på af søer, hav og skove sammen med de andre frivillige. 

Dato: 5. jul til 26. jul
Alder: 18+

Frivillig i Farve - Italien

Interesserer du dig for design og farver? Så kan du være med til at male og designe traditionelle vægmalerier på Sicilien!

Her findes der nemlig et projekt, som har til formål at fremme disse i samarbejde med den lokale kunstskole og det antropologiske museum. Som frivillig på campen vil du også arbejde sammen med dem og opnår forståelse for illustrationsteknikker, sproget i kunsten og typiske emner for vægmalerier. 

Dato: 15. jul til 30. jul
Alder: 18+

Frivillig i Farve - Spanien

Denne Work Camp adskiller sig fra andre, da man i tre uger går fra landsby til landsby og optræder med et show I laver sammen. Campen kræver at du er glad for at optræde på den ene eller anden måde og at du er klar på at integrere det lokale publikum i jeres optræden.

Derfor skal man samtidig med en normal ansøgning også gerne sende en kort video om ens motivation og passion for at deltage i campen. 

Dato: 2. aug til 22. aug
Alder: 18+

Frivillig i Farve - Ungarn

Der afholdes i Ungarn en festival med fokus på kunst og kultur, samt vedligeholdelse af den lokale kulturarv. Det frivillige arbejde på denne camp indebærer, at få hjulene til at dreje rundt.

Hvis du har flair for det kreative eller interesse i logistik og afholdelse af events, har du her muligheden for at få indflydelse og byde ind med din viden og erfaring. Derudover ligger campen i et af Ungarns naturskønne områder. Ekstragebyr: 50 euro 

Dato: 7. aug til 23. aug
Alder: 18-30 år

Tyskland

Frivillig i Tyskland - ICJA02

Gør en forskel for børnene i lokalområdet i byen Blomberg ved at lave en såkaldt "snack"have. Her er det meningen at børnene skal kunne tage på udflugt og opleve alle de gode ting, der er i naturen. Et andet formål med campen er at udvide legepladen med mulighed for også at spille volleyball. 

Lokalsamfundet i Blomberg er meget engagerede i campen og du vil derfor også få et forhold til de lokale. Der arrangeres også møder med lokale unge, for at høre om hvordan det er at være ung i Tyskland.

Dato: 22. jun til 6. jul
Alder: 18-26 år

Frivillig i Tyskland - ICJA03

Har du lyst til at lære mere om en bæredygtig livsstil? Har du lyst til at øve dig i at tale tysk? Og har du ikke noget imod at få jord på bukserne? Så er dette campen for dig! På denne Work Camp lærer du om permacultur og agricultur imens du udfører det og får en forståelse for hvad der gør nogle afgrøder bæredygtige og andre ikke.

Derudover er det en god mulighed for at komme tæt på den tyske kultur og natur.

Dato: 6. jul til 20. jul
Alder: 18-26 år

Frivillig i Tyskland - NIG08

På denne Work Camp har du virkelig muligheden for at arbejde i naturen og komme helt tæt på dyrene. Du vil nemlig hjælpe til i en dyrepark, hvor der er mange forskellige dyr og besøgende. Da livet på en gård og i en dyrepark varierer fra dag til dag, vil dine arbejdsopgaver være meget blandede. 

Campen ligger tæt på en stor sø og udover at nyde den smukke natur, er der derfor også mulighed for at bade efter en sjov og anderledes arbejdsdag!

Dato: 22. jul til 4. aug
Alder: 18-26 år

Frivillig i Tyskland - DESCI 1.28

Centret 'Heideruh' er et sted der blev oprettet efter afslutningen af 2. verdenskrig, for at kæmpe mod fascismen og støtte de overlevende. Området omkring centret trænger til at blive renoveret, blandt andet en sti - den vil du være med til at restautrere på denne camp.

Men derudover indebærer campen også læring omkring anti-fascisme og hvad vi kan gøre for at mindes disse handlinger og sikre at de ikke sker igen.

Dato: 22. aug til 11. sep
Alder: 18+

Landmand for en sommer

Frivillig i Landmand for en sommer - Belgien

Brænder du for at skabe en bæredygtig og klimavenlig udvikling i vores brug af naturen, så er denne camp lige noget for dig. Her samles man med formålet om at øge bevidstheden om de mange muligheder indenfor bæredygtighed og fokuserer især på dyrkning af grøntsager og frugter.

Derfor vil du også indgå i madlavningen, som laves med de grøntsager du har høstet dagen inden. Maden vil primært være vegetarisk og du vil blive inspireret til en mere bæredygtig livsstil!

Dato: 13. jun til 26. jun
Alder: 18+

Frivillig i Landmand for en sommer - Tyskland

Har du lyst til at forbedre dit tysk og modtage sprogundervisning samtidig med at du laver frivilligt arbejde i naturen? Denne camp arrangeres af en tysk organisation, som har mange års erfaring med at afholde Work Camps. I fritiden er der mulighed for at besøge den lokale universitetsby, Marburg, derudover er der planlagt udfordringer i området. Ekstragebyr grundet sprogundervisning: 160 euro.

Du kan læse Emmas anbefaling af campen her

Dato: 30. jun til 12. jul
Alder: 18-26 år

Frivillig i Landmand for en sommmer - Hong Kong

Du kan hjælpe med at bevare den specielle kinesiske dyrkning af ris, som har fundet sted i mange generationer. Det foregår i et vådområde I den nordlige del af Hong Kong og udover at være med til at høste ris, vil du også skulle hjælpe med at restaurere i området og være med til at holde oplæg med fokus på bæredygtighed.

Overnatningen vil være tæt på dit arbejde i Long Valley og foregår på en sovesal, hvor man gerne selv skal medbringe sovepose.

Dato: 15. jul til 24. jul
Alder: 18+

Frivillig i Landmand for en sommer - Rusland

Vær med til at hjælpe et russisk lokalsamfund, der ønsker at skabe et lille økologisk landbrug, med fokus på det nære. Du skal være med til at arbejde i marken, både med høst af bær, men også fertilisering af jorden.

Derudover har de nogle heste og en lama, som du også har mulighed for at være med til at fodre. Indlogeringen på campen er det såkaldte “glamping”, altså en udvidet form for camping og maden der serveres på campen er baseret på de lokale råvarer.

Dato: 13. aug til 24. aug
Alder: 18+

Gør en forskel for børn

Frivillig i Gør en forskel for børn - Slovakiet

Er du glad for at lave aktiviteter for børn og brænder du for at lære fra dig? På denne Work Camp i Slovakiet har du mulighed for begge dele, samtidig med at du får venner fra hele verden i form af de andre internationale frivillige på campen.

Fokus er især på at træne de lokale børn mellem 8-15 år i at tale noget mere engelsk og skabe en forståelse blandt børnene om verdens mangfoldighed. Medbring derfor gerne danske specialiteter og idéer til lege!

Dato: 29. jun til 13. jul
Alder: 18+

Frivillig i Gør en forskel for børn - Frankrig

Gør en forskel for mindre bemidlede familier i Frankrig, ved at afholde denne børnefestival med fokus på at arrangere aktiviteter og skabe en god stemning for børnene og deres familier. Det eneste der kræves, er at du kan tale lidt grundlæggende fransk, så du kan kommunikere med børnene og være med til at give dem en uforglemmelig sommerferieoplevelse!

Du ankommer et par dage før festivalen starter for at gøre klar og bliver et par dage efter, for at rydde op.

Dato: 5. jul til 20. jul
Alder: 18+

Frivillig i Gør en forskel for børn - Armenien

I SOS-børnebyerne i Armenien bor der mange børn, som ikke har de samme muligheder som deres jævnaldrende. Om sommeren afholder børnebyen en koncert/opvisning, som kulminationen på din og de andre frivilliges tid i børnebyen. I løbet af denne tid, kommer I både til at lave noget renovationsarbejde på børnebyens område og til at lave workshops for børnene med fokus på at lære om verdens lande.

Vær derfor klar til at fortælle og lære børnene en masse om Danmark.

Dato: 5. jul til 18. jul
Alder: 18-28 år

Frivillig i Gør en forskel for børn - Polen

Vær med til at lave aktiviteter, udflugter og arrangere lege, for de lokale børn i Josefow i Polen. Campen ligger tæt placeret på Warsaw og i fritiden er der derfor rig mulighed for at opleve byen, men også for at nyde den smukke natur i området omkring Josefow. Overnatning foregår indendørs på en kostskole og maden bliver lavet af skolens kantine.

Iben var frivillig på denne Work Camp sidste sommer og har skrevet lidt om hendes oplevelse af campen her.

Dato: 21. jul til 3. aug
Alder: 18+

Gør noget godt for miljøet

Frivillig i Gør noget godt for miljøet - Kina

Har du en stor interesse i dyr, Kina, vegansk mad og økologi? Så skal du på denne unikke Work Camp i Kina, der ønsker at skabe et rum, hvor både dyr, mennesker og planter kan være i harmoni med hinanden. Campen foregår på en gård, hvor der bor omkring 100 forskellige slags dyr og bliver dyrket mange forskellige økologiske frugter og grøntsager.

Du vil desuden lære at lave lækker vegansk mad, da al maden på campen er vegansk og ofte lavet med gårdens egne råvarer.

Dato: 3. jul til 14. jul
Alder: 18+

Frivillig i Gør noget godt for miljøet - Tyskland

Hjælp til i skoven og vær med til at opbygge en eventyrs-sti for børn og andre unge sjæle, hvor alle sanserne bliver sat i spil. Denne Work Camp foregår i en del af Tyskland, hvor der er smukke skover og floder – som du kommer til at have din daglige gang i! Derudover er man på campen indlogeret på en skole med både bad og velassorteret køkken.

Har du lyst til at tilbringe et par uger i skoven og lære om bæredygtigt skovbrug, er dette uden tvivl campen for dig!

Dato: 27. jul til 10. aug
Alder: 18+

Frivillig i Gør noget godt for miljøet - Estland

Har du lyst til at lære mere om den bæredygtige livsstil? Så kan du på denne Work Camp hjælpe til med arbejdet på en gård der udfører traditionel biavl, men du vil også lave andre former for arbejde.

Campen bliver afholdt for syvende år hos en familie der selv lever efter en bæredygtig tankegang og gerne vil dele dette med de frivillige på campen. Derfor vil man i høj grad indgå på lige fod med familien i at opretholde gården og dens område. Ekstragebyr: 50 euro.

Dato: 29. jul til 11. aug
Alder: 18+

Frivillig i Gør noget godt for miljøet - Portugal

I Portugals skovområder er der i de varme sommermåneder fare for skovbrande og derfor er det ekstra vigtigt at fjerne alt det let-antændelige skrald. På denne camp er det én af de vigtigste ting du vil lave, men du vil også få viden om skraldets betydning for områdets økosystem og have tid til at opleve Portugals smukke kyststrækning, kun en halv times transport fra campen.

Overnatningerne er på et lokalt hostel, hvor du selv er med til at stå for at lave maden.

Dato: 19. aug til 30. aug
Alder: 18-30 år

Festivaller

Frivillig i Festivaller - Ungarn

Hvordan ser verden ud i 2028? Det er temaet på denne ungarske 4-dages festival, ikke langt fra Budapest, som sætter fokus på miljø, social bevidsthed, menneskerettigheder, kultur, herunder musik, teater og performance. Du og dine medfrivillige, er dem, der får hjulene til at løbe rundt.

Husk at medbringe dit eget telt og gør klar til at opleve den ægte festivalsstemning i naturen, da den er placeret lige ud til en af Ungarns smukkeste søer.

Dato: 8. jul til 14. jul
Alder: 18-30 år

Frivillig i Festivaller - Portugal

Avanca filmfestival er din mulighed for at være med på en international festival, med fokus på film, tv og video. Her kan du opleve kreativitet og kulturel udveksling på nært hold! Sammen med dine medfrivillige er du med til at sætte festivalen op og tage den ned efter afholdelsen.

Som frivillig kan du deltage i nogle af festivalens workshops og opleve smukke Portugal, hvor der desuden ikke er langt til hverken byen Porto eller kysten.

Dato: 19. jul til 30. jul
Alder: 18-30 år

Frivillig i Festivaller - Frankrig

På denne populære musikfestival i Creste i Frankrig, vil du som frivillig være med til at gøre klar til festivalen bl.a. med at sætte scener op, men også med at stå i baren under festivalen og lederen af campen opfordrer derfor til at man kan en smule fransk. I fritiden kan du nyde musikken og dine nye venners selskab under den franske sol! Ekstragebyr: 50 euro.

Signe var frivillig på festivalen sidste sommer og har skrevet lidt om sin oplevelse af campen her.

Dato: 21. jul til 6. aug
Alder: 18-30 år

Frivillig i Festivaller - Tyrkiet

Vær med til at afholde den fedeste kombination af festivaler, nemlig en klassisk musikfestival og en motorcykelfestival! Gør klar til at hygge dig med de andre frivillige der også ønsker at udbrede et liv med musik til andre.

Med motorcykelfestivalen kommer der lidt mere fart over feltet og samler motorcyklister fra hele Tyrkiet, for at lave shows, deltage i konkurrencer og udveksle erfaringer, hvilket du som frivillig er med til at facilitere! 

Dato: 22. jul til 5. aug
Alder: 18-30 år

8 af de mest populære camps

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Frankrig

På denne Work Camp kommer du til at hjælpe med at udvide denne ”solidaritets have” hvor der er fokus på at tilbyde et åndehul for lokale, som er mindre privilegeret socialt. Dette inkluderer at renovere og skabe flere bikuber i haven, men også at udvide køkkenhaven. Formålet med begge dele er at bruge haven til at udbrede de besøgendes viden om naturen og miljøet.  

Du kan læse Sara-Lisas rejseberetning fra en lignende Work Camp i Frankrig lige her

Dato: 14. jun til 28. jun
Alder: 17+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Italien

I den sicilianske oplevelsespark ”Madonie” vil du indgå som en vigtig del af deres team, for at holde parkens flotte område rent. Derudover består arbejdet af at afholde udendørs aktiviteter for parkens besøgende, især børn og unge – men også voksne.

Det er en stor fordel at have lyst til at vandre i det bakkede landskab, da det især er dette du i din fritid vil have mulighed for, men du kan naturligvis også besøge den nærliggende storby Palermo.

Dato: 26. jun til 16. jul
Alder: 18-30 år

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Rusland

Vær med til at arrangere en festival der fejrer naturens elementer: ild, vind, vand og jord, kun tre timer fra Moskva. Som frivillig vil du være med til at sætte festivalen op og holde den kørende. Derudover kan du tage del i de forskellige workshops der afholdes.

Den sidste del af Work Campen består af at pakke festivallen ned. Ellers har du mulighed for at se optrædener med ild, men også bade og windsurfe i den sø der ligger ved festivallen.

Dato: 26. jun til 10. jul
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Tyskland

Har du lyst til at tage del i den populære tyske musikfestival ”Umsonst Draussen” og elsker du, når der er fart over feltet? Så har du på denne Work Camp muligheden for at sætte festivallen op inden den afholdes og hjælpe med at stå i baren og sørge for at musikken spiller under festivallen samt meget mere...  

Det kan være en fordel at kunne lidt basic tysk, men det vigtigste er at du er fleksibel og har mod på at møde andre internationale frivillige!

Dato: 13. jul til 24. jul
Alder: 18-26 år

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Belgien

Vær med til at renovere en lokal Steiner-skole i Belgien, da den gamle bygning trænger til en kærlig hånd. Dette gøres ved at bruge miljøvenlige materialer og teknikker. Målet er at skabe et sted, hvor børnene føler sig hjemme og velkomne.

I fritiden er der mulighed for at udforske både Belgien og Frankrig – da der kun er 2 km til grænsen. Der er cykler til rådighed, som du og dine medfrivillige kan bruge til at lære det historiske lokalområde bedre at kende.

Dato: 13. jul til 27. jul
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Finland

Oplev den smukke finske natur i Lapland, hvor du bl.a. vil arbejde med at lave naturstier og hjælpe til med skovdriften. Derudover er der en unik mulighed for at komme i kontakt med den lokale sami kultur og opleve den arktiske region.

Fritiden bruges især på at vandre, svømme og afprøve den traditionelle finske sauna. Så elsker du at være i naturen og er nysgerrig på den arktiske levemåde, er dette den perfekte Work Camp for dig!

Dato: 15. jul til 27. jul
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Serbien

På denne Work Camp i Serbien, har du mulighed for at være med til at reetablere det naturlige marsklandskab i området. Dette sker ved at fjerne invasive plantearter og du kommer derfor til at lære meget om naturen og især fuglene i den.

Målet med Work Campen er at gøre området mere tilgængeligt for de lokale og turister, men også at øge opmærksomheden omkring at passe på vores natur. I fritiden er der mulighed for at opleve de nærliggende serbiske bjerge.

Dato: 27. jul til 6. aug
Alder: 18+

Frivillig i 8 af de mest populære camps - Grækenland

Er du glad for vin og har du interesse for at lære mere om hvordan den bliver til? Så har du på denne Work Camp i landsbyen Nemea en unik mulighed for at være med til at plukke vindruer i den sydlige del af Grækenland.

Udover dette afholdes der hvert år en lokal festival i Nemea, hvor der sættes fokus på at promovere regionen – både gennem deres mad- og vinkultur, men også ved afholdelse af koncerter. Alt dette er du som frivillig inviteret med til!

Dato: 19. aug til 31. aug
Alder: 18+


Work Camps for unge under 18 år

Frivillig i Work Camp for unge under 18 - England

Er du også interesseret i at høre mere om bæredygtigt landbrug og få lov til at prøve kræfter med høns og dyrkning af diverse grøntsager på en gård? Så kan du deltage i denne camp og opleve smukke Sydengland ved at få jord under neglene!

Campen er tæt på strandbyen Brighton, hvor du vil være indlogeret. Brighton ligger en halv time fra gården og udover at opleve Brighton er der også andre udflugtsmuligheder i området. Ekstragebyr: 400 euro

Dato: 7. jul til 15. jul
Alder: 16-17 år

Frivillig i Work Camp for unge under 18 - Frankrig

Ikke langt fra Geneve, ligger denne camp hvor du kan komme tæt på lokale og være med til at renovere deres gamle bymure og bygninger. Du vil derfor lære en masse teknikker fra en specialist om, hvordan man vedligeholder sådanne historiske bygningsværker!

Campen ligger i Vions-Chanaz tæt på både en flod og en stor sø, men også en kendt cykelrute, du kan udforske sammen med dine nye venner fra campen. Ekstragebyr: 165 euro

Dato: 12. jul til 26. jul
Alder: 15-17 år

Frivillig i Work Camp for unge under 18 - Italien 2

På denne Work Camp kan du komme til Italien og opleve livet i naturen. Det frivillige arbejde på campen går ud på at hjælpe med at holde flodbredden ren og andre aktiviteter for det lokale naturmiljø. Området har nogle smukke omgivelser, som det er campens primære formål at sørge for at holde fri fra skrald.

Campen afholdes i byen Ridracoli, der er et sted med masser af muligheder for fritidsaktiviteter med dine nye venner fra hele verden. Ekstragebyr: 70 euro

Dato: 13. jul til 22. jul
Alder: 14-17 år

Frivillig i Teenage camps - ESDA-0319 Spanien

Denne camp er delt op i to hovedopgaver, den første består af at få jord under neglene på et hav af måder: passe bistader, lue en grøntsagshave, renovere stierne i området osv. Alt sammen med fokus på at beskytte naturen.

Den anden opgave handler om at undervise lokale børn i betydningen af bæredygtige beslutninger og lave workshops med børnene vedr. dettte. Ekstragebyr: 250 euro

Dato: 19. jul til 30. jul
Alder: 15-17 år

Frivillig i Teenage camps - Frankrig

Har du lyst til at bruge noget af din sommer i den franske natur og være en del af det daglige liv på gården og i området omkring Fai? Området bruges i dag til flere forskellige kunstneriske aktiviteter og dit bidrag til at opretholde bygningen og dens have - vil derfor være værdsat!

I fritiden kan du opleve den smukke natur, der indbefatter floder, bjerge og det lokale "bjergliv". Ekstragebyr: 150 euro

Dato: 22. jul til 3. aug
Alder: 15-17 år

Frivillig i Teenage camps - Østrig

Bliv en del af en lang tradition for at renovere dele af en gammel Rudolf Steiner skole i den sydlige del af Østrig. Siden 1998 har der været frivillige om sommeren, som har hjulpet med at male væggene, tage sig af haven og det grønne område omkring skolen - hvilket også er hvad dit arbejde på campen vil bestå af.

Der afholdes også aktiviteter på skolen i løbet af sommeren, som du kan deltage i. Ekstragebyr: 0 euro. Du kan læse mere om den samme camp i 2014 lige her

Dato: 22. jul til 9. aug
Alder: 16+

Frivillig i Work Camps for unge under 18 - Tyskland

Kom med på en anderledes Work Camp, der er et ungdomsmøde i Dachau, en by præget af historiske ar, da der her lå en koncentrationslejr under 2. verdenskrig. Formålet med campen, er at diskutere hvad vi har lært af historiens gang, men også hvordan og hvor racisme og diskrimination finder sted i dag.

Det kræves, at man kan tale engelsk for at deltage i denne camp. Der er planlagt flere dagsture og møder med overlevere af Holocaust. Ekstragebyr: 70 euro

Dato: 27. jul til 9. aug
Alder: 16-26 år

Frivillig i Teenage camps - CAT17TEEN Spanien

På denne camp vil du være med til at understøtte et projekt der sætter fokus på naturen i bjergene og hvor lokalsamfundet har et ønske om at gøre det mere tilgængeligt for turister at opleve både naturen i kraft af bjergene, men også kulturen i det spanske. Derfor vil du være en del af at lave stier med tematiske inddelinger samt andre manuelle renovationer af området.

I fritiden er der planlagt flere udflugter, herunder vandreture. Ekstragebyr: 210 euro

Dato: 25. aug til 1. sep
Alder: 14-18 år

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.