Global Contact Om os Kontakt os

Work Camp anbefalinger


Tag med på Work Camp i efteråret eller henover jul og nytår. Du arbejder frivilligt et par uger på et lokalt projekt med andre frivillige fra hele verden! Vi garanterer en sjov og anderledes oplevelse - og så er det en billig måde at komme ud at rejse på.

Der er masser af camps at vælge imellem i søgemaskinen, men vi anbefaler her nogle stykker af dem, som vi er særligt vilde med.
Vi har som en ekstra service checket mulige flypriser ud, men du kan selv gå på jagt og finde dem, der passer dig bedst.

Frivillig i Mexico

Turtle camps er et hit, hvis du gerne vil arbejde med truede dyr. En del af arbejdet foregår om aftenen / natten, både når skilpadderne lægger æg, æggene indsamles, klækkes og når ungerne finder ud i havet.

I er indkvarteret på hotel med wifi, swimmingpool og air con på fællesværelser med masser af tid til også at lære de andre frivillige at kende.

 

Dato: 5. dec – 12. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Mexico City, 4.800 kr.

Work Camp i Frankrig

I Frankrig varer sensommeren bare lidt længere! Tag til Bordeaux-distriktet og vær med til at anlægge en traditionel fransk Calade, en stensti, hvor man bruger både store og små sten der kan passe sammen for at få en naturlig jævn sti, der kan bruges som vandrerute af turister og lokale i mange år. 

Du skal arbejde i landsbyen Castelnaud la Chapelle, der regnes for et af områdets smukkeste. Der bliver også god tid til at opleve områdets mange borge og huler sammen med de andre frivillige.

Dato: 6. okt - 27. okt
Alder: 18+
Flyforslag: Bordeaux, ca. 1.000 kr.

Work Camp i Tyksland

KiEZ er et feriecenter for trængte børn og unge, der har brug for et break fra hverdagen. Centeret trænger primært til en kærlig hånd i forhold til at få vedligeholdt legepladsen, hvor det meste af arbejdet vil foregå, men der kan også være andre reparationer af stedets faciliteter.

Der vil møde børnene på centeret mens du er der, men formålet med campen er at forbedre centerets faciliteter. Alle måltider vil blive serveret af centeret

Dato: 5. nov. - 16. nov
Alder: 18 - 26 år
Flyforslag: Dresden, ca. 1.100 kr.

Work Camp i Italien

Skal du holde nytår i Italien, så er her en gylden mulighed! Giv en hånd med driften af et gammelt frivilligcenter i nærheden af Torino. Der er brug for hjælp både i køkkenet, i baren og med den generelle vedligeholdelse.

Campsene i Italien plejer at tiltrække folk fra hele verden og denne her omkring nytår bliver helt sikkert ikke en undtagelse.

Dato: 26. dec - 6. jan
Alder: 18+
Flyforslag: Torino, ca. 1.200 kr.

 

Frivillig i Spanien

Mallorca er jo mest kendt som ferieø, men der er faktisk også en del spændende arkæologi på øen, og her er en mulighed for selv at deltage i udgravningerne. Arbejdet kræver seriøst interesserede i arbejdet og vil hele tiden være under ledelse og supervision af uddannede arkæologer.

Som bonus er vores partner meget optaget af at frivilige lærer om øen, møder dens indbyggere og får mulighed for at deltage i kulturlivet, så der vil være en del arrangementer ved siden af.

Dato: 22. oktober – 7. november
Alder: 18+
Flyforslag: Mallorca, ca. 700 kr

Work Camp i Frankarig

Frankrig er fyldt med imponerende borgruiner fra Middelalderen, der minder om en svunden tid. I Clausonne ligger også en fra det 12. århundrede, der trænger til netop din kærlige hånd, så dette historiske område kan bevares til glæde for lokale og turister.

Vedligeholdelsesarbejdet vil både være på borgruinens mure og i naturen rundt om, der til stadighed gør et godt forsøg på at få det hele til at gro til.

Dato: 8. okt - 20. okt.    
Alder: 18+
Flyforslag: Marseille, ca. 700 kr.

Work Camp i Vietnam

I Ho Chi Minh City findes et stort uddannelsescenter hvor unge, fattige elever har mulighed for at dygtiggøre sig i et fremmedsprog - helt gratis. Og de mangler hjælpelærere! Hvis du har lyst til at bidrage på enten engelsk, tysk eller fransk vil din hjælp være mere end velkommen.

Centeret har åbent hver dag, men du forventes kun at arbejde 20 timer om ugen, så der er også god tid til at komme ud at se noget af Vietnam. 

Dato: 19. nov – 1. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Ho Chi Minh City, 4.600 kr

Work Camp i Japan

Trænger du til at komme lidt væk fra det hele? Så overvej at tage en tur til Japan, hvor der er arrangeret Work Camp i et isoleret landsbysamfund bestående af indbyggere der har valgt storbyen fra. Her vil du skulle deltage i dagliglivet i landsbyen, og bl.a. at hjælpe med vegationen og mini-landbruget.

Campen er arrangeret af en af vores bedst ratede partnere.

Dato: 17. okt – 28. okt
Alder: 18+
Flyforslag: Tokyo, ca. 4.200 kr.

 

Frivillig i Mongoliet

Ved du hvor Ulan Bator ligger. Nej, vel? Brug Google for at finde denne camp i smukke, men fattige Mongoliets hovedstad. Her får du muligheden for at hjælpe lokale unge med at forbedre deres engelsk.

Russisk er det normale andetsprog, men lysten til at lære engelsk er stor blandt børn og unge. Udover undervisningen vil du også få mulighed for at høre og lære om Mongoliets hverdag.

Dato: 1. okt - 14. okt. 
Alder: 18+
Flyforslag: Ulan Bator, 4.300 kr.

Work Camp i Schweiz

I Lichtensteig i Schweiz har byen netop fået nyt rådhus, og hvad så med det gamle? Jo, det laver man da til et Kulturrådhus! Kom og vær med til at sætte stedet i stand, så bygningerne kan blive centrum for byens kunstnere, ungeaktiviteter, café og hvad der ellers findes på.

De frivillige får egen lejlighed med enkelt- og dobbeltværelser, og sammen står I for at købe ind og lave mad ud fra et budget. 

Dato: 9. dec - 22. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Zürich: ca. 1.000 kr.

Work Camp i Tyrkiet

Tag på en workcamp-klassiker og deltag i en olivenhøst i det sydlige Tyrkiet omkring juletid. Olivenlundene ejes af den lokale sommerskole til elever, der har brug for et boost i fagligheden. Men uden mad og drikke dur helten ikke!

Den pressede olie bruges i madlavningen til eleverne under kurserne, så det hele foregår meget lokalt. De frivillige bor i fællesrum, mens skolen sørger for alle måltider. Fed juleferie!

Dato: 16. dec – 29. dec
Alder: 18+
Flyforslag: Izmir, 1.500 kr.

Work Camp i Thailand

Thailand er sædvanligvis kendt som ferieparadis for danske turister, men der findes også et andet Thailand som turisterne ikke ser. Hvis du gerne vil udenom backpackerbølgen er her muligheden.

Tag på workcamp på en lille thailandsk ø, og giv de lokale børn noget ekstra engelskundervisning og udsmyk deres kreative områder på den lokale ø-skole. Det bliver primitivt, sjovt og helt unikt! 

Dato: 12. nov - 25. nov  
Alder: 18 - 28 år
Flyforslag: Bangkok, 4.700 kr.

 

Frivillig i Tanzania

Mangrove-planten er afgørende for at Zanzibars kyster ikke eroderer, men der er slet ikke nok. På denne work camp skal du bl.a hjælpe med at plante mangrove, så økosystemet bliver stærkere.

Nåja, og så må man selvfølgelig godt tage på stranden eller ind til Stownetown i sin fritid og nyde den smukke paradisø.

Dato: 24. nov - 7. dec.
Alder: 18+
Flyforslag: Kisauni, ca. 5.300 kr.

Work Camp i Indien

Den økologiske bevægelse har godt fat i flere dele af Indien, hvilket denne work camp er et smukt eksempel på. 

Arbejdet vil indeholde alle dele af et primitivt økologisk landbrug, forberedelse af kompost, vanding, høst, ligesom du vil møde lokalområdets beboere.
I øvrigt ligger campen i nærheden af en strand når weekenden kalder. Arrangeret af Indiens bedst ratede workcamp organisation. 

Dato: 5. nov – 18. nov 
Alder: 15 - 45 år
Flyforslag: Chennai, 3.600 kr

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.