Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde i udlandet for unge under 18 år

En ny trend? Vi får flere og flere henvendelser fra unge under 18, som spørger om de kan komme ud og arbejde frivilligt. Og det kan du heldigvis sagtens.
Hver sommer arrangeres der en række Work Camps hvor unge fra hele verden mødes og arbejder frivilligt sammen. Og flere af disse camps henvender sig specifikt til unge mellem 14-17 år. Læs mere herunder om vores frivilligrejser for unge under 18 år. 

Hvad er en Work Camp?

På en Work Camp arbejder du frivilligt i 2 – 3 uger på et projekt med andre unge fra hele verden. De fleste Work Camps er i Europa, men der er også camps udenfor Europa. Der arrangeres særlig camps for 14-17 årige, så alle kan komme af sted! 

Udover du naturligvis yder et bidrag gennem arbejdet, handler en Work Camp i høj grad om det sociale. Du møder andre unge fra hele verden, og I hygger jer under arbejdet og laver aktiviteter om aftenen og i weekenderne. Læs Liv's beretning om hendes Work Camp i Spanien her.

Frivillig arbejde i udlandet for unge under 18 år

Hvad kan du arbejde med?

Du kan arrangere aktiviteter for børn i en flygtningelejr, restaurere slotte i Frankrig, hjælpe til på øko-projekter i Belgium, arbejde på en musikfestival i Spanien…Mulighederne er mange!
Højsæsonen for Work Camps er i sommerferien. Sommerens camps bliver først offentliggjort i marts måned, hvorefter du vil kunne læse meget mere om de forskellige projekter, og også se hvilke der er mulige at deltage på, hvis du er under 18 år.
Så dyk ned i Work Camp søgemaskinen og find det projekt du brænder for!

Camps for unge under 18 år

De camps som specifikt arrangerer frivilligt arbejde for unge under 18 år, plejer at have et særligt fokus på denne aldersgruppe, hvor der er lidt mere hjælp at hente, så det føles trygt at rejse ud alene. 

Det varierer fra år til år, hvor mange af de såkaldte teen-camps der bliver oprettet, men der plejer at være en 15-20 stykker at vælge imellem i lande i Europa. 

Work Camp for unge under 18 år

Pris

En Work Camp koster fra 1.900 kr. inkl. kost og logi. Derudover er der et campgebyr på en del U18 Work Camps, som betales ved ankomst på campen. Campgebyret er typisk på 50-200 Euros. Det står tydeligt i ud for hver camp i søgemaskinen hvorvidt der er et ekstragebyr og hvor meget det er på. Du kan finde meget mere information om pris og det praktiske.

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.