Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde i udlandet for unge under 18 år

En ny trend? Vi får flere og flere henvendelser fra unge under 18, som spørger om de kan komme ud og arbejde frivilligt.
Og svaret er ja, det kan du sagtens. Og endda på et af vores billigste programmer: vores Work Camps! Læs mere herunder om vores rejser for unge under 18 år. 

Hvad er en Work Camp?

På en Work Camp arbejder du frivilligt i 2 – 3 uger på et projekt med andre unge fra hele verden. De fleste Work Camps er i Europa, men der er også camps udenfor Europa. Der arrangeres særlig camps for 14-17 årige, så alle kan komme af sted! 

Udover du naturligvis yder et bidrag gennem arbejdet, handler en Work Camp i høj grad om det sociale. Du møder andre unge fra hele verden, og I hygger jer under arbejdet og laver aktiviteter om aftenen og i weekenderne. Læs Liv's beretning om hendes Work Camp i Spanien her.

>> Læs mere om Work Camp programmet her

Frivillig arbejde i udlandet for unge under 18 år

Hvad kan du arbejde med?

Mulighederne er mange. I sommerferien, hvor der er allerflest camps, kan du vælge imellem rigtig mange forskellige typer Work Camps. 

Du kan arrangere aktiviteter for børn i en flygtningelejr, restaurere slotte i Frankrig, hjælpe til på øko-projekter i Belgium, arbejde på en fodfoldfestival i Island… og vi kunne blive ved. Men dyk i stedet selv ned i Work Camp søgemaskinen og find det projekt du brænder for!

>> Søg efter Work Camps her

Work Camp for unge under 18 år

Pris

En Work Camp koster fra 1.900 kr. inkl. kost og logi. Derudover er der et ekstragebyr på en del U18 Work Camps som betales lokalt når man ankommer. Ekstragebyret er typisk på 100-200 Euros. Det står tydeligt i søgeresultatet hvorvidt der er et ekstragebyr og hvor meget det er på. Du kan finde meget mere information om pris og det praktiske.

 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.