Global Contact Om os Kontakt os

En uforglemmelig sommerferie på Work Camp i Spanien

Af Liv Timmermann

Rejs på Work Camp i din sommerferieJeg har netop endt 15 fantastiske dage på Work Camp i catalonien, Spanien. Det har været et tårevældet farvel til 27 skønne mennsker fra hele verdenen, som på kun 15 dage, er blevet mine gode venner. Ikke nok med at vi har boet tæt sammen de sidste par uger, så har vi nu så mange fælles oplevelser og minder, at vi føler os forbundet. Flere har oplevet en personlig udvikling og har forladt Work Campen som udsprungede blomster, som de selv beskriver det.

På Work Campen har vi til dels gennem vores frivillige arbejde, kommet tæt på det lille bysamfund og den catalanske kultur. Vi har deltaget i den lokale castallers-gruppe, der bygger mennesketårne - både til træning og optræden. Vi har været til byfest og danset med correfocs, som er en catalansk tradition, hvor folk klædt ud som djævle, går, med trommedans igennem gaderne og kaster med fyrværkeri. Vi har lavet aktiviteter for en sommerskole, har hjulpet til ved et kommunalt projekt for unge arbejdsløse og er blevet præsenteret for det catalanske køkken samt lært opskriften på en rigtig sangria.

Herudover kommer alle de sociale ting vi har lavet sammen i gruppen. Vi har været på vandretur i bjergene og overnattet under stjernerne, vi har sunget tyrkiske, russiske og spanske sange over en guitar, der var med overalt. Vi har været på sighseeing i Barcelona og spist tapas på en lille lokal restaurant. Vi har leget vandkamp med 27 mennesker og lavet et utal af selskabslege. Vi har holdt barbecue aften og lært at sige 'skål' på 15 forskellige sprog. Alt i alt har denne oplevelse overtrumfet alle forventninger og ideer om, hvad en Work Camp kunne bringe og givet mig en fantastisk sommerferie og en oplevelse for livet. Jeg skal på Work Camp igen næste år!

--> Læs mere om Work Camp og søg efter din egen i søgemaskinen

  

Se også:

Om at fejre jul i Kenya - frivillig
Frederik fejrede i år jul i Kenya som volontør. Læs om hans oplevelser og indtryk i forbindelse med jul i et land, der på mange måder er meget anderledes end Danmark.
Sofies ophold som frivillig i Uganda
19-årige Sofie brugte en del af sit sabbatår efter gymnasiet på at tage ud som volontør med Mellemfolkeligt Samvirke. Efter tre måneder får hun stadig flere kulturchok om dagen. Men hun er vild med den afrikanske imødekommenhed.
Fra Haarby på Sydfyn til Aitabare som frivillig i Sydøstnepal
Fra Haarby på Sydfyn til Aitabare i Sydøstnepal. Janni fra Haarby er netop nu i Nepal og håber på en udstrakt arm fra sin hjemegn.

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du er ude at rejse med os eller har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.