Global Contact Om os Kontakt os

Frivilligt arbejde i udlandet - Online infomøde

Vil du gerne vide lidt mere om frivilligt arbejde - både fra os og de tidligere frivillige?

Vi har lavet en online version af vores infomøder her, hvor vi kort gennemgår vores program og de frivillige fortæller om deres oplevelser. (Vil du hellere herind og møde os? Så tilmeld dig et af vores infomøder her).

 
 

De frivillige fortæller  

Vi har stillet de frivillige nogle af de spørgsmål, de ofte får til infomøderne - hør deres svar her! 

DET FRIVILLIGE ARBEJDE

Hør lidt om hvor de arbejdede, hvad de lavede og hvordan deres hjælp var til nytte for de lokale. Arbejdet kan variere meget fra sted til sted, læs mere under hvert land om, hvad du kan lave.
 

VÆRTSFAMILIEN

Som frivillig kommer du, de fleste steder, til at bo hos en lokal værtsfamilie, som tager sig af dig under opholdet. Men hvem er de, og hvordan bor de? Hør om hvordan det er at flytte ind hos en ny familie.
 

REJSEPARTNER

Langt de fleste som rejser ud med os, har ikke en rejsepartner de kender på forhånd. Men du kommer stadig ikke til at rejse alene. Hør hvordan det er at rejse uden (og med) nogen du kender hjemmefra.
 

HØJSKOLEN

Dit friviligophold starter på en af vores højskoler ude i verden, hvor du bliver klædt på til at bo og arbejde i en fremmed kultur. Hør lidt om hvad man laver, og hvad de frivillige fik ud at højskoleopholdet.
 

FRITIDEN

Hvad laver man som frivillig, når man får fri fra arbejdet? Og i weekenderne? Det afhænger selvølgelig af hvor du er, og hvad du selv har lyst til. Hør her, hva du bl.a. kan få fritiden til at gå med.
 

LOMMEPENGE

Hvor mange lommepenge skal du spare op til turen? Hør hvor meget de frivillige brugte, og hvad de brugte flest penge på. Se også vores komplette lommepengeguide.
 

SPROG

Afhængig af hvor du skal arbejde og hvilken familie du skal bo hos, kan der være store eller næsten ingen problemer med at forstå hinanden. Hør lidt om sprogbarrierer og hvordan det kan tackles.
 

HJEMME IGEN

Hvad får man selv ud af at rejse på denne måde? Hør de frivillige fortælle om hvordan opholdet har ændret dem, hvad de tager med sig hjem og hvorfor denne rejsemåde er helt særlig.
 

Vil du vide mere?
 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.