Global Contact Om os Kontakt os

Global Contact FAQ om corona-situationen

 

Vigtig information til alle rejsende med Global Contact: 
På grund af udbredelsen af Covid-19 har vi udvidet vores afbestillingsbetingelser, så du med sindsro kan bestille et ophold med Global Contact. Du kan således få hele dit depositum retur, hvis Udenrigsministeriet 1 måned før afrejsetidspunktet kategoriserer din destination som være 'Orange' eller 'Rød', med mindre andet er aftalt med dig. Du kan altså problemfrit bestille et ophold, også selv om det lige nu er usikkert om det bliver til noget. Du skal dog vente med evt. købe vaccine, flybillet og forsikring før vi har endeligt bekræftet din afrejse. 
 

Hvad med det ophold jeg har bestilt. Er det aflyst?

Vi følger meget tæt, hvad der sker rundt omkring i verden af rejserestriktioner. Hvis dit fremtidige ophold bliver berørt, vil du høre fra os med det samme. Du vil så få mulighed for at aflyse dit ophold (læs mere om hvordan vores garanti dækker nedenfor) eller rykke dit ophold til et andet land eller en senere afrejse. 
 

Hvad er det for en garanti, som Mellemfolkeligt Samvirke giver?

Rigtig mange unge mennesker tøver lige nu – af rigtigt gode grunde – med at bestille rejser ud i verden pga. corona-virus. Men mange af vores rejser er først til efteråret, hvor situationen kan se helt anderledes ud. Derfor har vi besluttet at give en garanti til dem der køber en rejse, som sikrer, at hvis rejsen bliver aflyst pga. Corona-virus, så får man pengene retur. 
 

I hvilke tilfælde dækker garantien?

Det fungerer på den måde, at hvis du køber en rejse, så er du garanteret, at du får dine penge retur, hvis rejsen bliver aflyst pga. Corona-virus. Dermed giver vi dig mulighed for at planlægge en rejse uden at skulle bekymre dig om at miste penge.

Vi følger udviklingen af Corona-virussen tæt og forholder os til Udenrigsministeriet vurderinger. Og så længe de ikke fraråder at rejse til en bestemt destination, gælder vores almindelige regler for ændring af rejsen.
 

Hvad sker der, hvis landet eller regionen, jeg skal rejse til, indfører restriktioner for indrejse?

Så dækker vores garanti også.
 

Hvad hvis jeg selv bliver syg før afrejse og må aflyse?

Hvis du har købt forsikring gennem os, vil du få refunderet alle udgifter fratrukket 2500,- kr ved fremvisning af lægeerklæring. Hvis du har valgt selv at stå for afbuds- og rejseforsikring, dækker vi ikke udgifter for allerede indkøbte flybilletter. 
 

Hvordan finder jeg ud af, hvorvidt er der opstår Corona i det land, som jeg vil rejse til. Eller det omvendte, at Corona ikke længere er et problem?

Du får direkte besked fra os. Vi er i tæt dialog med myndighederne løbende. Du er selvfølgelig velkommen til selv at holde øje med udviklingen, men du vil under alle omstændigheder få en besked fra os, hvis din rejse bliver aflyst.
 

Hvad gør jeg, hvis der udbryder Corona, imens jeg er afsted? 

Så skal du forholde dig til de lokale myndigheders anbefalinger. Vi vil også yde så meget støtte til dig som vi kan, ligesom vi vil være behjælpelig med evt tidlig hjemrejse. (Dog skal du selv betale for ombooking).
 

Nyttige links:
 

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.

Hvad med Corona?

Hvis du har bestilt en rejse, vil du modtage direkte besked fra os, hvis din rejse er berørt af corona-virus.

Planlægger du at bestille en rejse hos os, vil du blive dækket af vores garanti, så du kan få dine penge tilbage hvis rejsen skulle blive aflyst pga. corona-virus.