Global Contact Om os Kontakt os

Bliv leder Stevns

Andelssamfundet Hjortshøj

Mellemfolkeligt Samvirke søger to entusiastiske Work Camp ledere til vores internationale Work Camp hos Andelssamfundet Hjortshøj.

Oplev hverdagen i et økologisk gartneri, hvor du får jord under neglene og frisk luft i hovedet. Om aftenen er der bål, strandture, spil og frie rammer til at finde på aktiviteter.De primære arbejdsopgaver er i marken, hvor der skal lues ukrudt og høstes grøntsager. Der vil også være små bygggeprojekter. Andre opgaver inkluderer maling og vedligeholdelse af nogle af de ældre bygninger. 

I fritiden er der mulighed for udflugter til Århus og omegn. Derudover ligger Andelssamundet ikke langt fra stranden, så der vil være mulighed for en del strandaktiviteter. 

Work Camp StevnsWork Camp navn: Work in an Organic and Social Community
Sted: Andelssamundet Hjortshøj
Tidsrum: 25. juni - 5. juli 2019 (11 dage) 
Antal: 20 internationale deltagere
Alder: 18+
Indlogering: I to fælleshuse. Medbring sengelinned og sovepose.
Kost: Alle måltider vil blive serveret af værten. 

Adnelssamfundet Hjortshøj 
Andelssamfundet Hjortshøj (AIH) er et økologisk og socialt samfund, hvor indbyggerne bor tæt sammen. Andelssamfundet blev stiftet i 1991, og der bor i dag mere en 279 mennesker. AIH er er organiseret i 8 grupper, hvoraf én af dem er dedikeret til unge mennesker med psykiske lidelser. AIH holder et økologisk landbrug med forskellige landbrugsdyr, kornsorter og grøntsager. Derudover er det en genbrugsbutik, et bageri og et lille supermarked. 

Særlige krav
Du skal have lyst til at arbejde udendørs i alt slags vejr og med fysisk præget arbejde. Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring med landbrug eller byggeprojekter, men det er en fordel. 

Kom gratis på Work Camp
Alle Work Camp ledere får mulighed for at komme på en work camp som deltager enten i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1900 kroner.

Ansøgningsfrist
Send ansøgningen hurtigst muligt til Work Camp koordinatoren her. Husk at skrive, hvilken Work Camp du søger. For spørgsmål og mere information, henvend dig ligeledes til Work Camp koordinatoren.

Stevns Klint

Kontakt os


Telefon: 77310022
Email: globalcontact@ms.dk
Nødtelefon: (+45) 2989 7731

Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12 
2200 København N

Privatlivspolitik

 

Mellemfolkeligt Samvirke

Få mere information


Kom til infomøde
Om os
Kontakt
Instagram
Facebook

 

 

 

Følg med

Hold dig opdateret omkring nye frivilligprojekter, deadlines for ansøgning, studenterstillinger og meget mere.