Upload af dokumenter til visum

Når du skal i praktik i Tanzania eller Vietnam, skal du have et invitationsbrev for at kunne få dit visum. Dette invitationsbrev udstedes af de lokale myndigheder og laves på baggrund af nogle dokumenter, som du skal uploade herunder. Dit invitationsbrev laves med de pasoplysninger, som du har uploadet. Det er derfor meget vigtigt, at vi har dine korrekte pasoplysninger.

OBS: Det er meget vigtigt at du sender dokumenterne som skal til Vietnam i tide, det tager nemlig lang tid at få invitationsbrevet fra immigrations myndighederne i Hanoi. Hvis du ikke sender dem til tide, kan vi ikke garantere at du når at få dit visum inden afgang. Det tager alt fra 4-6 uger for at få det udstedet af myndighederne i Hanoi. 

OBS Vær opmærksom på, at du skal uploade dokumenter ved alle punkter og, at alle dokumenter skal uploades som pdf.
Såfremt du ikke uploader de efterspurgte dokumenter, eller uploader dem på dansk, kan vi ikke garantere dig, at du kan komme ind i landet.

Oplever du, at dine filer er for store, kan du komprimere dem her.
Læs desuden vores privatlivspolitik her, hvor du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Navn
Kun én fil
5 MB limit.
Tilladte typer: pdf.

Kun én fil
5 MB limit.
Tilladte typer: jpg, jpeg.

Se eksempel på brugbar karakteroversigt.

Kun én fil
5 MB limit.
Tilladte typer: pdf.

Se eksempel på et studieaktivitetsbevis her

Kun én fil
5 MB limit.
Tilladte typer: pdf.

Kun én fil
5 MB limit.
Tilladte typer: pdf.

Kun én fil
5 MB limit.
Tilladte typer: pdf.

Dit invitationsbrev til dit visum udarbejdes på baggrund af, hvornår og hvor du ankommer til Vietnam eller Tanzania, og hvornår du rejser ud af landet. Da nogen vælger at rejse rundt i landet inden og/eller efter praktikken, er det vigtigt, at vi ved hvilke datoer, der skal stå i dit invitationsbrev og dit ankomststed i Vietnam eller Tanzania. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at angive korrekte oplysninger.


I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi bruger dine persondata.