Global Contact Om os Kontakt os

W-Spanien, Daniel Schmidt

Daniel Schmidt
22 år
Work Camp i Catalonien, Spanien

 

Hvordan var lederne af campen? 
- Der var tre ledere, og de var virkelig søde og meget engagerede. Vi sad ikke bare og kukkelurede, for når vi havde fri, var der masser af aktiviteter. Vi var på vandretur og besteg et bjerg for at blive rystet sammen. Vi var også ude og bade i en lille kystby, så der blev taget initiativ fra både ledere og deltageres side! 

Hvordan var arbejdet?
- Jeg studerer arkæologi, så jeg valgte en arkæologisk Work Camp, hvor vi arbejdede på en gammel fæstningsmur fra bronzealderen. Det var fedt at komme ud og grave i jorden, selv om vi skulle op klokken 6 på grund af varmen. Til gengæld havde vi fri om eftermiddagen, hvor det blev op til 40 grader varmt. Vi blev delt op i tre hold, og det var fysisk hårdt, men rigtig spændende. Det er fedt at komme ud i verden med ens store interesse.

Hvordan boede I?
- Vi boede på et hotel styret af to søde ældre herrer, som lavede mad til os. Det var faktisk ret luksuriøse forhold. Hotellet lå på en bjergside, og der var ingenting i miles omkreds. Alle snakkede med alle, og aktiviteterne rystede os sammen. Vi lærte hinanden at kende meget hurtigt og fik et stærkt teamwork.

Frivillig på Work Camp i spanien