Global Contact Om os Kontakt os

W-Spanien-Cecilie-Bønvad

Cecilie Bønvad
22 år
Arbejdede med bambus i Spanien

 

Hvordan var arbejdet?
Den første uge fjernede vi bambus fra en udtørret sø, så arkæologer kunne grave efter arkæologiske fund. Vi arbejdede fra 8:30-12:30 og det passede os rigtig godt, fordi det var fysisk hårdt og det blev hurtigt varmt. Den efterfølgende uge byggede vi små huse af bambussen, som skulle udstilles i landsbyen. På den måde lærte vi og landsbybeboerne, hvordan vi kunne genbruge bambus. Arbejdet gav os frivillige en masse til fælles – når noget var svært, kunne vi grine af det sammen, og når noget gik godt, kunne vi juble sammen.

Hvordan var det sociale?
Selvom vi var en stor gruppe på 24 unge, så blev vi en meget tæt gruppe. Vi lavede en masse forskellige aktiviteter sammen hver dag. Vi tog ind til den større by eller på stranden og så spillede vi bold og kort, når vi var hjemme på skolen. I weekenderne tog vi ud på vandreture i bjergene. Det, at vi var i samme aldersgruppe og vi havde mulighed for at lave mange aktiviteter sammen gjorde, at vi knyttede tætte bånd. I dag holder vi stadig kontakten og besøger hinanden.

Hvad var det bedste ved turen?
Det bedste ved opholdet var den vandretur, vi tog på den første weekend. Det var en sjov måde at se området på. Vi badede i nogle klare søer undervejs og om natten nåede vi op på toppen af bjerget. Her snakkede og sang vi ved bålet, mens nogle spillede guitar. Den nat sov vi under åben himmel. Det var meget smukt.

Frivilligt arbejde på Work Camp i Spanien i sommerferien