Global Contact Om os Kontakt os

W-Portugal, Freja Grangaard

Freja Grangaard
20 år
Var på Work Camp i Portugal

 

Hvad arbejdede du med? 
- Arbejdet bestod i at renovere traditionelle bygninger i det nordlige Portugal. Vores projekt var nogle store huse til duer, så de kunne bosætte sig. Al kalken var forsvundet, og taget skulle i den grad også repareres. På 11 dage nåede vi et af husene, og det var en fed udfordring. Det fysiske arbejde skabte en særlig dynamik. Vi boede tæt på arbejdet i en stor sovesal med udendørs brusebade, og området var rigtig smukt. 

Hvorfor valgte du denne Work Camp?
- Jeg ville gerne bruge min fysik i stedet for min hjerne. Som dansk skoleelev er man ikke særligt aktiv. Mens vi stod og lavede ler, puttede det i spande og spatlede murene, gik snakken rigtig fint. Det handlede også lidt om at overskride grænser. Jeg stod trods alt i syv meters højde på stilladser. Jeg valgte et land i Europa, så flybilletten var billig, og jeg havde aldrig været i Portugal. 

Lavede I aktiviteter uden for arbejdstiden? 
- Ja, en hel del! Vi tog til slotsruiner, som lå højt oppe med den smukkeste udsigt. Vi var også på en æselfarm, hvor vi kunne ride på æsler. Desuden var der en rigtig smuk sø lige ved siden af, hvor vi boede, som vi ofte badede i. Nogle af os tog til foredrag om designermøbler i naturmaterialer, for mange af deltagerne på Work Campen var arkitektstuderende.

Work Camp ophold i Portugal