Global Contact Om os Kontakt os

P-Fysioterapeut Tanzania Sabine Andersen

Sabine Andersen
24 år
Var i praktik som fysioterapeut i Tanzania

 

Hvor var du i praktik?
- Jeg var på et lille rehabiliteringscenter for børn og unge. Her fik jeg mulighed for at bruge mine færdigheder i praksis med fx mobilisering og hjælpemidler i børnenes hverdag. Der var ikke mange penge at gøre godt med, så det var om at tænke kreativt. Vi havde stor glæde af den lokale tømrer, som kunne designe forskellige ting til børnene. 

Hvordan var dine kolleger?
- Vi var både fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgivere på klinikken, og det skabte et godt samarbejde. Vi havde tid til at sparre, og jeg fik rigtig meget ud af det fagligt. Selv om jeg var praktikant, fik de inddraget mig i mange beslutninger: ”Hvad vil du gøre i denne situation?” Omvendt var de gode til at forklare, hvis der var noget, jeg ikke forstod. Det udviklede mig fagligt og personligt.

Husker du en særlig oplevelse?
- Vi havde en 16-årig dreng på centeret, som var tågænger. Han havde meget svært ved at gå og skulle støtte sig til alt. En dag var der nogen, der fandt en cykel i hans størrelse. Det var helt fantastisk at se hans glæde, da han fik den. Nu skulle han ikke længere kravle og støtte sig til alt for at komme rundt!