Global Contact Om os Kontakt os

H-Tanzania 50 Inge Lund

Inge Lund
66 år
Var på højskole i Tanzania

 

Hvad syntes du om undervisningen?
- Jeg syntes, undervisningen var rigtig fin. Vi kom omkring mange ting og det var kompetente undervisere. Vi havde en professor, som forstod både at fortælle på et lidt mere generelt plan og helt nede på jorden om sin egen familie. Udflugterne var generelt også gode. Vi havde en meget fin udflugt ud til en masaigruppe, hvor vi fik mulighed for tale med dem. Der var ikke noget, som man ikke måtte spørge om.

Hvad gjorde størst indtryk på dig ved rejsen?
- Jeg synes, man blev mødt med stor venlighed. Hele den måde man hilser på hinanden på. Man går jo ikke bare sådan forbi hinanden på gaden uden at hilse. Selvom jeg godt ved, at noget af det er høflighedsfraser, så virker det alligevel meget imødekommende. Det gjorde indtryk på mig, at man blev modtaget så godt.

Hvordan var sammenholdet?
- Vi var meget forskellige, men sammenholdet var rigtig fint, fordi alle var opsat på, at vi skulle have en god tur. Selvom vi var nogen, som havde været i Tanzania før og andre, som ikke havde været der og selvom vi kom fra forskellige erhverv og forskellig baggrund, fik vi et rigtig godt fællesskab.