Global Contact Om os Kontakt os

H-Palæstina-Sommer-Johanne Kirstine Kjer Hansen

Johanne Kirstine Kjer Hansen
24 år
Var på 3 ugers sommerhøjskole i Palæstina

 

Lærte du noget du kan bruge i din hverdag frem over?
- Det jeg lærte mest af, og blev positiv overrasket over, var de folk vi mødte, de var virkelig imødekommende og flinke. Jeg havde slet ikke tænkt på hvor smukt et land og hvor søde menneskerne er der, fordi landet er overskygget af konflikt. Konflikten fylder så meget, men jeg fik et helt andet perspektiv på landet, jeg har lært så meget!

Hvor og hvordan boede du?
- Jeg boede på sovesal på Platformen. Vi var delt i 2 rum med 7 i den ene, og 8 i den anden. Vi spiste morgenmad på skolen, og en gang i mellem frokost. Aftensmad skulle vi selv sørge for, og der var vi altid ude for at spise. Vi spiste shawarma og andre lokale retter.

Hvordan var undervisningen?
- Jeg synes den var rigtig god. Hver uge havde vi et nyt fokus, den ene var det fx på historie og konflikten. Det fungerede rigtig godt med de rammer. Vi kom ud og snakkede med organisationer, som arbejder med forskellige ting. Vi besøgte bl.a. en ungdomsorganisation, som var en cirkusskole, hvor unge mennesker prøvede at samle gamle og unge. Det var den fedeste måde at rejse på, som du slet ikke ville kunne gøre alene. Man kombinerer det at lære, og opleve et land helt tæt på.