Global Contact Om os Kontakt os

H-Palæstina-Sommer-Allai Abou-Chaker

Allai Abou-Chaker
19 år
Var på 3 ugers sommerhøjskole i Palæstina

 

Hvorfor valgte du at rejse til Palæstina med Global Contact?
- Jeg valgte først og fremmest Palæstina fordi min familie kommer der fra. Ved at rejse med Global Contact kunne jeg opleve landet på en anderledes måde, end hvis jeg havde rejst alene. Vi var sammen i en gruppe, hvor vi havde Palæstina som en fælles interesse. Der var arrangeret hvad vi skulle, så vi kom tæt på befolkningen og kulturen. Og så var der en sikkerhed i at rejse på den måde.

Hvordan var undervisningen?
- Undervisningen gav helt sikkert en masse viden. Og vi var ude og møde civile familier, som jeg ikke ville have mødt, hvis jeg rejste på egen hånd. Den første uge havde vi om menneskerettigheder. I den forbindelse mødte vi organisationer, der kæmpede for Palæstina. Alt var planlagt på forhånd, og vi kom helt tæt på forskellige organisationer.

Hvad gjorde særligt indtryk på dig?
- Det er så meget anderledes når man er der, i forhold til, at høre om det her hjemme. Artikler og videoer er slet ikke det samme, som at stå i det. Jeg er kommet hjem med et håb om, at kæmpe mere for Palæstina. Det er et mega smukt land, og der er så mange andre ting vi slet ikke hører om i Danmark. 

Aldersgruppe: