Global Contact Om os Kontakt os

H-Myanmar-Ingrida-Jasvina (OK. Billede udskiftes. Check tekst)

Ingrida Jasvina
24 år
Var på 3 ugers sommerhøjskole i Myanmar

 

Hvorfor valgte du Myanmar?
- Jeg ville egentlig bare så langt væk fra min egen hverdag som muligt, og jeg kender ingen andre, der har været i Myanmar. Hvis jeg skal være helt ærlig, vidste jeg heller ikke en brik om landet, inden jeg tog afsted.

Hvordan var det at bo i en anderledes kultur?
- Det var spændende. Meget anderledes og mega varmt. Jeg er selv kødspiser og arbejder som kok, så jeg lagde særligt mærke til, hvor anderledes folk i Myanmar spiser. Det er noget med fiskesuppe til morgenmad og så ellers en masse nudler. Og vi mødte mange supervenlige, hjælpsomme burmesere, der ofte var meget interesserede i, hvordan vi lever i Danmark.

Hvad tog du med dig hjem fra højskolen?
- På højskolen snakkede vi meget om at være en global medborger, og først tænkte jeg sådan: "ja ja.." Men nu føler jeg, at jeg har taget den energi med hjem. Jeg har for eksempel fået meget mere fokus på, hvad der sker i Asien. Så højskolen har helt sikkert givet mig en masse, og jeg kunne også godt tænke mig at tage afsted igen.

Aldersgruppe: 
Frivilligt arbejde i Grækenland
Rejs med som frivillig til Grækenland, hvor du kan hjælpe græske organisationer i deres arbejde med de mange flygtninge og migranter som kommer til landet.
8 - 12 uger
18 - 25 år
fra dkk
14.000,-
ekskl. fly