Global Contact Om os Kontakt os

H-Kenya-Sommer-Line-Skovgaard-Dall

Line Skovgaard Dall
18 år
Var på 3 ugers sommerhøjskole i Kenya

 

Hvorfor valgte du lige Kenya?
- En af mine veninder var til infomøde hos Global Contact og kom efterfølgende hen og sagde: Line, vi skal til Kenya. Så gik vi ind på hjemmesiden og læste om turen, og vi endte med hurtigt at bestille rejsen.

Hvad lærte du på højskolen?
- Om formiddagen havde vi undervisning, mens vi om eftermiddagen tog ud og besøgte steder, der relaterede sig til emnet. Mange af de erfaringer jeg fik, har jeg taget med hjem. Den anden dag ryddede jeg op i mit klædeskab, og normalt ville jeg smide mit gamle tøj i en container, men efter med egne øjne at have set de kenyanske tøjfabrikker lukke, fordi Kenya modtager så meget tøj fra vestlige lande, vil jeg nu finde en anden måde at sende mit tøj afsted på.

Hvad lavede du, når I ikke havde undervisning?
- En aften tog vi i byen. Vi startede med at spise på en restaurant i Nanyuki og derfra videre på en pub, hvor vi mødte nogle bekendte fra en safaritur, vi tidligere havde været på. De tog os så videre til en anden bar, hvor vi blev og festede hele natten. I Kenya danser alle hele tiden, og ingen sidder bare i et hjørne i baren. 

Aldersgruppe: